Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Śniegowa niedziela. zaśnieżone pola. ;p KONIEC Quote
Infortune. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kurcze, ale mi się Amiś podoba, taka kluska kochana. :diabloti: Quote
sandrulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ładny zimowy krajobraz... psiaki lubią śnieg? bo mój rudasek uwielbia biegać i kopać w śniegu. Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Infortune. napisał(a):Kurcze, ale mi się Amiś podoba, taka kluska kochana. :diabloti: hehe :evil_lol: dzięki :loveu: sandrulka napisał(a):ładny zimowy krajobraz... psiaki lubią śnieg? bo mój rudasek uwielbia biegać i kopać w śniegu. Dzieki. Wtedy było tak bieluśko mm... :razz: No Bartiś uwielbia cały czas się turla i ryje pyszczkiem po nim. Amisiątko trochę mniej bo on jest ciepłolubny ;) Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Georgia]widzę że muszę po raz kolejny to napisać.... AMIŚ JEST MOJĄ MIŁOŚCIĄ I NIKOMU GO NIE ODDAM !!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu: a tu Barti wygląda jak olbrzymi olbrzym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/polachrzszczwka157.jpg[/FONT] Quote
Infortune. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]widzę że muszę po raz kolejny to napisać.... AMIŚ JEST MOJĄ MIŁOŚCIĄ I NIKOMU GO NIE ODDAM !!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] A ja się będę bić! :mad: Nie oddam tak łatwo. :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Infortune. napisał(a):A ja się będę bić! :mad: Nie oddam tak łatwo. :evil_lol: [FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to trzeba zorganizować jakąś ustawkę[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Amisiątko trochę mniej bo on jest ciepłolubny [FONT=Comic Sans MS]To zupełnie tak jak ja :evil_lol:[/FONT] Quote
Shel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to trzeba zorganizować jakąś ustawkę[/FONT] I tak wiadomo, że jest mój! Quote
Cavy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To ja będę inna i powiem, że chcę Bartleja. On jest taki dostojny i ogromny i przynajmniej jest się w co wtulić. :loveu: :diabloti: Quote
Infortune. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to trzeba zorganizować jakąś ustawkę[/FONT] Shel napisał(a):I tak wiadomo, że jest mój! No jasne, jasne... Kluchy to tylko i wyłącznie u mnie, także nie ma o czym mówić. :diabloti: Walka w kisielu? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Georgia]w bitej śmietanie :evil_lol:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 haha Chwilkę mnie nie było a tu już ustawki się jakieś w kisielu z bitą śmietaną szykują To ja was załamię o ogłaszam wszem i wobec iż Amisiartty jak i Bartisiaty są moii. ;p !! Za komplementy dziękuję. Quote
LadyK Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hej :hand: Wpadłam się przywitać :hand: Mizianki dla Bartiego i Amisia :) Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Georgia]tylko Ci się wydaje że są Twoi...jakby nie patrzeć nas jest więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No coś podobnego ! Biją się o MOJEGO Amiśka ! A bijcie się - on i tak jest mój ******************************* Quote
Tepes Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 pado no ale cóż brata mu zabił ale widza że niezbyt sie przejmujesz to już widza jak zajmie sie Bonem na zlocie:evil_lol: tsss jako mina:D http://img638.imageshack.us/img638/3651/polachrzszczwka170.jpg Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witamy walentynkowo ********************** Quote
Bartiśkowa_ Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 LadyK napisał(a):Hej :hand: Wpadłam się przywitać :hand: Mizianki dla Bartiego i Amisia :) Czeesc :multi: Chopoki dziękują :loveu: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]tylko Ci się wydaje że są Twoi...jakby nie patrzeć nas jest więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] halgre napisał(a):No coś podobnego ! Biją się o MOJEGO Amiśka ! A bijcie się - on i tak jest mój ******************************* Od dzisiaj wprowadzam 24 godzinny nadzór nad moim maluchem :diabloti::crazyeye: Anula & Bono napisał(a):pado no ale cóż brata mu zabił ale widza że niezbyt sie przejmujesz to już widza jak zajmie sie Bonem na zlocie:evil_lol: tsss jako mina:D http://img638.imageshack.us/img638/3651/polachrzszczwka170.jpg No co ty żałoba już minęła pogrzeb też był tylko taki cichy :siara: ;) płaczki też były zartudnione, E on tylko te z watką w środku lubi :evil_lol: tss wkońcu gna jak wiatr :diabloti: halgre napisał(a):Witamy walentynkowo ********************** Witamy :lol: Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jak się kliknie w twój bannerek to pokazuje się to: http://img688.imageshack.us/i/beznazwy163b11.jpg/ Napisałam ci na PW - gotowy link, który mam nadzieję będzie dobry ... To się tyczy Bartiśkowej :evil_lol: Quote
Infortune. Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a): Od dzisiaj wprowadzam 24 godzinny nadzór nad moim maluchem :diabloti::crazyeye: I tak go ominiemy! :diabloti: Quote
bianka19 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hej , hej ! :D Śliczne zdjęcia ;) Mizianko dla psiaków Quote
Recommended Posts