kikou Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Cioteczki pomóżcie w ogłoszeniach biednej Puni!! Quote
jogi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moge ją wstawic na adopcje.org, ale tam automatycznie wyświetla się mój telefon:roll: No i allegro wyróżnione moge jej opłacić, ale ktoś musi zrobić chwytająca za serce aukcję, bo ja nie umiem:oops:. Moznaby wywiesić plakaty w lecznicach, Ale to juz dziewczyny na miejscu Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mozesz napisac w ogloszeniu ze kontak pod tym....i tym...numer nie ten z formularza. Plakacik moze byc w kazdy miescie bo jak cos to sie zorganizuje dojazd:) Quote
jogi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mozesz napisac w ogloszeniu ze kontak pod tym....i tym...numer nie ten z formularza. kiedyś tak zrobiłam i moderator odrzucił mi zgłoszenie:roll: no ale spróbuje A plakaty owszem moga wisieć wszędzie, ale ktoś utalentowany:razz: musi je zrobić, tak zeby chwytały za serce Quote
Koperek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Miała być SUPER BASIA, więc dlaczego jest PUNIA??? W każdym razie dziewczynka ostatnio: Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mnie osobiście tez Basia się lepiej podoba - może jak ma zacząć nowe życie to niech ma ładne imię też ;) Troche jej poprawilam ogloszenie http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Mia-a-dom-i-swoj-Pani-teraz-nie-ma-nic-W0QQAdIdZ74978626 Quote
kikou Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ale skoro sama napisałaś , że przez 6 lat nazywała się Punia i reaguje na to imię to nie ma co jej zmieniać.... Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a reaguje? Punia jest taka strasznie pospolita a to przeciez super sunka Quote
kikou Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 mnie się też lepiej podoba BASIA ale skoro pies przez 6 lat był PUNIĄ i my o tym wiemy........to nie ma co teraz robic z niej wariata..... Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 pewnie masz racje - a czy poki co moze zostac w ogloszeniach? Bo sie nie wyrabiam z niczym i probuje jeszcze te bidy oglaszac, a jak mam pozmieniac to dopiero w weekend Quote
kikou Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Slomka22 napisał(a):pewnie masz racje - a czy poki co moze zostac w ogloszeniach? Bo sie nie wyrabiam z niczym i probuje jeszcze te bidy oglaszac, a jak mam pozmieniac to dopiero w weekend ogloszenia, które poszły to poszły.....warto chociaż wiek korygować bo skoro ma 6 lat, a nie 10 to może i szanse na dom wzrosną... Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiek skorygowalam juz w kilku To samo z Dropsem Tylko doba za krotka :( http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1301,Lw==.html Quote
Koperek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 kikou napisał(a):ale skoro sama napisałaś , że przez 6 lat nazywała się Punia i reaguje na to imię to nie ma co jej zmieniać.... Ale mi nie chodzi o to, że ktoś ją tak nazywał! A niech sobie ma w domu imię PUNIA i skoro reaguje to niech tak na nią wołają! Mi się tylko do ogłoszeń nie podoba i zmieniłabym na SUPER BASIĘ :) To tyle. Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Koperek napisał(a):Ale mi nie chodzi o to, że ktoś ją tak nazywał! A niech sobie ma w domu imię PUNIA i skoro reaguje to niech tak na nią wołają! Mi się tylko do ogłoszeń nie podoba i zmieniłabym na SUPER BASIĘ :) To tyle. to jak ustalicie jak ja oglaszac to dajcie znac. :D mnie tez bardziej Basia przekonuje, ale jak chcecie.... Quote
vena&vivi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Moge ogłoszenia na necie porobic, potrzebne jeszcze?? Quote
Slomka22 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moim skromnym zdaniem im wiecej ogloszen tym wieksza szansa na domek :D A jak bedziesz miala jeszcze chwile to poprosze o pomoc w oglaszaniu Sniezki i Tinki Quote
vena&vivi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Podrzuć mi na pw wątek Śnieżki i Tinki :) Quote
jogi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 proszę napiszcie jakiś fajny tekst to wystawię allegro Quote
Slomka22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 witam Tak sobie dumalam i wydumalam - jak Wam spodoba mozecie uzywac do woli :) Jej historia jest jak wiele innych, które możesz poznać przekraczając bramy schroniska. Tylko dla niej ta jedyna, smutna… Kiedyś miała swój dom, swoją Panią, ciepłe posłanko i codzienne spacerki. I nigdy by nie pomyślała, że to się może tak nagle skończyć…. Jej Pani umarła a Pan wyrzucił ją na ulicę… Po kilku dniach trafiła do schroniska i ogląda świat zza krat. O czym marzy w swoim małym serduszku? O zielonej trawie zamiast zimnego betonu, kawałku ciepłego kątka w Twoim domu i cieple Twoich rąk głaszczących jej mała głowkę. Przesympatyczna 6 letnia suczka czeka w Schronisku na odmianę swojego losu. Jej numer w schronisku 1258/08Suczka jest spokojna, nieszczekliwa, łagodna, rezolutna, milutka dla człowieka, potrafi żyć z innymi zwierzakami.... Quote
Slomka22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Pusia wychodzimy z katka i sie pokazujemy swiatu... Quote
kikou Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 zrobilam jej wyroznione allegro z nowym "slomkowym" wstepem:loveu: Quote
Slomka22 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 oby jej ten wstep szczescie przyniosl Quote
Slomka22 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 na dobranoc wyslalam ogloszenia do gazet Quote
Recommended Posts