Jump to content
Dogomania

PUNIA vel BASIA ...buraska bez szans..., poszła do nowego DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moge ją wstawic na adopcje.org, ale tam automatycznie wyświetla się mój telefon:roll: No i allegro wyróżnione moge jej opłacić, ale ktoś musi zrobić chwytająca za serce aukcję, bo ja nie umiem:oops:.

Moznaby wywiesić plakaty w lecznicach, Ale to juz dziewczyny na miejscu

Posted

mozesz napisac w ogloszeniu ze kontak pod tym....i tym...numer nie ten z formularza.

kiedyś tak zrobiłam i moderator odrzucił mi zgłoszenie:roll: no ale spróbuje
A plakaty owszem moga wisieć wszędzie, ale ktoś utalentowany:razz: musi je zrobić, tak zeby chwytały za serce

Posted

Slomka22 napisał(a):
pewnie masz racje - a czy poki co moze zostac w ogloszeniach?
Bo sie nie wyrabiam z niczym i probuje jeszcze te bidy oglaszac, a jak mam pozmieniac to dopiero w weekend

ogloszenia, które poszły to poszły.....warto chociaż wiek korygować bo skoro ma 6 lat, a nie 10 to może i szanse na dom wzrosną...

Posted

kikou napisał(a):
ale skoro sama napisałaś , że przez 6 lat nazywała się Punia i reaguje na to imię to nie ma co jej zmieniać....

Ale mi nie chodzi o to, że ktoś ją tak nazywał! A niech sobie ma w domu imię PUNIA i skoro reaguje to niech tak na nią wołają!

Mi się tylko do ogłoszeń nie podoba i zmieniłabym na SUPER BASIĘ :) To tyle.

Posted

Koperek napisał(a):
Ale mi nie chodzi o to, że ktoś ją tak nazywał! A niech sobie ma w domu imię PUNIA i skoro reaguje to niech tak na nią wołają!

Mi się tylko do ogłoszeń nie podoba i zmieniłabym na SUPER BASIĘ :) To tyle.

to jak ustalicie jak ja oglaszac to dajcie znac. :D mnie tez bardziej Basia przekonuje, ale jak chcecie....

Posted

witam
Tak sobie dumalam i wydumalam - jak Wam spodoba mozecie uzywac do woli :)

Jej historia jest jak wiele innych, które możesz poznać przekraczając bramy schroniska.
Tylko dla niej ta jedyna, smutna…
Kiedyś miała swój dom, swoją Panią, ciepłe posłanko i codzienne spacerki.
I nigdy by nie pomyślała, że to się może tak nagle skończyć….
Jej Pani umarła a Pan wyrzucił ją na ulicę… Po kilku dniach trafiła do schroniska i ogląda świat zza krat.
O czym marzy w swoim małym serduszku?
O zielonej trawie zamiast zimnego betonu, kawałku ciepłego kątka w Twoim domu i cieple Twoich rąk głaszczących jej mała głowkę.
Przesympatyczna 6 letnia suczka czeka w Schronisku na odmianę swojego losu. Jej numer w schronisku 1258/08Suczka jest spokojna, nieszczekliwa, łagodna, rezolutna, milutka dla człowieka, potrafi żyć z innymi zwierzakami....