Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia2 napisał(a):
Sie zrobiło.... Jestem wściekła na maxa... Znalazł się własciciel suni która miała jechac do schronu i.... nie chce jej.... :( To tak na marginesie bo krew mnie zalewa.....:-(:angryy::placz:

O żesz...~~~~~~~:mad::mad::mad:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
dostalam dzis maila od Pani ze Starogardu Gdanskiego w sprawie jamniczki...ma juz cztery pieski(dwie suczki w domu i dwa samce na podworku).Podalam jej numer do Tosi.

Fajnie. A na allegro ma 2 obserwujacych.

Posted

Oby to tylko przyniosło rezultat... Ludzie lubią jamnisie, od nas też wyszło kilka staruszków, nawet z guzami i dały ludziom jeszcze mnóstwo radości.....

Posted

anetek100 napisał(a):
dostalam dzis maila od Pani ze Starogardu Gdanskiego w sprawie jamniczki...ma juz cztery pieski(dwie suczki w domu i dwa samce na podworku).Podalam jej numer do Tosi.

Coś wyjdzie z tym domkiem?bo transport by był.

Posted

Z domkiem klapa... Pani miła, ale tam sa poza dwiema domowymi suczkami, dwa 8 letnie onki kojcowe które są izolowane od zwirząt, a podwórko wieczorami wspólne... Za duze ryzyko że sunia zostanie rozszarpana...

Pani mimo tego chce albo dużą sukę do kojca albo malutką raczej młodą do domu.... No ja dla niej psa nie mam, ale moge kogoś skontraktowac.....

Posted

Isadora, ja w piątek niestety wyjeżdżam al najprawdopodobniej moja mama będzie w schronisku... Poproszę ją o zdjecie al nie ręczę czy będzie zupełnie dobre.... :oops:

Może spróbować wykadrować któreś z tych co mamy?

Posted

Tosia2 napisał(a):
Isadora, ja w piątek niestety wyjeżdżam al najprawdopodobniej moja mama będzie w schronisku... Poproszę ją o zdjecie al nie ręczę czy będzie zupełnie dobre.... :oops:

Może spróbować wykadrować któreś z tych co mamy?

Te zdjęcia co tu są to już pokazane na stronie i kadrowanie nic nie da. Jak sie uda nowe to dobrze jak nie to trudno, po prostu zaproponowałam. Nie tragedia.

Generalnie to nie biegusia o kadrowanie tylko o ujęcie, wiesz te oczy wpatrzone w człowieka.

Posted

Tosiu:), czy w miejscu znalezienia suni przez SM są już porozwieszane ogłoszenia ze zdjęciem Zazulki, że taka sunia aktualnie przebywa w schronie. Dobrze by było też takie ogłoszenie rozwiesić w miejscowych lecznicach i sklepach zoologicznych.
Sunia wygląda na zadbaną, więc może się komuś w jakiś sposób zagubiła ...
Widać, że jest okrutnie nieszczęśliwa:shake::placz: