Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: No z pomorskiego :crazyeye: Az tam ogloszen nie dawalam :evil_lol:

Ja oglaszam go na ten tekst z allegro betelka :lol:
I fakt pisze ze znaleziony w Kielcach i ze pisze hotelu ale nie ma wzmianki ze w hotelu w Kielcach... Kurcze... przepraszam za kłopot i moje niedopatrzenie andziu :shake:

[SIZE=5][COLOR=#2c8550][COLOR=#ff1616][SIZE=6][COLOR=#ff7316]Zalety Alfa:

- Jest bardzo miły i sympatyczny uwielbia sie bawić
- umie chodzić na smyczy
- zęby ma jak z reklamy pasty do zębow :cool3:
- nie jest konfliktowy w stosunku do innych psiakow

- zostaje sam grzecznie w domu, nie sprawia kłopotów.

[SIZE=5][COLOR=#ff1616][SIZE=6][COLOR=#ff7316]Alf - to mały piesek w typie jamnika długowłosego. Wiek: ok 1-2 lata. Alf to niesamowicie kochane psisko. Wszystkich wita machaniem ogonka. Uwielbia się bawić. Mały sympatyczny zaczepnik.
Został znaleziony w Kielcach. Przebywa w hotelu.

Mimo swej urody i sympatycznego charakteru siedzi już miesiąc w hoteliku...a domu ani widu ani słychu
:shake:

[SIZE=5][COLOR=#ff1616][SIZE=4][COLOR=#000000] [COLOR=#ff7316]Kończą się fundusze na utrzymywanie psiaka w hoteliku ,a oddanie go do schroniska byłoby dla niego klęską.

[SIZE=5][SIZE=4] Alf potrzbuje własnego domu i dobrego , troskliwego opiekuna. To ładny i przemiły psiak , który może wnieść w Twoje życie dużo radosci.

[SIZE=+0][SIZE=5]Zaadoptuj Alfa:)

Posted

scarlet napisał(a):
a duzo osób dzwoniło?

aż...2:-( jeden ten z okolic Olsztyna jest zainteresowany...ale ten transport:shake:
może przyjechać po niego pociagiem do W-wy....nie wiem:-(

Posted

Alfik jest dzisiaj w Metrze. Nie wiem czy tylko w krakowskim wydaniu, czy to jest "ogólnopolskie", ale jest [pięknie wydrukowany z uroczym pycholkiem na zdjęciu.
Jest podane, że Kielce.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Alfik jest dzisiaj w Metrze. Nie wiem czy tylko w krakowskim wydaniu, czy to jest "ogólnopolskie", ale jest [pięknie wydrukowany z uroczym pycholkiem na zdjęciu.
Jest podane, że Kielce.

mam nadzieję, że wreszcie go ktoś fajny zauważy...a wczoraj właśnie dzwonił pan z Metra i powiedział, że chcą dać go do druku:diabloti:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
andziu a ta pani z Krk ? :shake:

no niestety się nie odezwała....a dzisiaj po Metrze dzwoniła pani z W-wy i druga pani z Poznania -zobaczymy - moze wreszcie pójdzie do domu:lol:

a które zdjęcie jest w Metrze????

Posted

Dobra - szukamy transportu dla Alfa do Poznania:lol: Pani miała całe życie jamnikowate piesy - zakochała się z męzem od pierwszego ujrzenia Alfa w metrze - już 2 razy dzwoniła i jak jej powiedziałam, że poszukam transportu to aż słyszałam jak się cieszy:lol: