andzia69 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Alf - to mały piesek w typie jamnika długowłosego. Wiek: ok 1-2 lata. Wielkość: mały. Alf to niesamowicie kochane psisko. Wszystkich wita machaniem ogonka. Uwielbia się bawić. Mały sympatyczny zaczepnik. Został znaleziony w Kielcach. Przebywa w hotelu. Mimo swej urody i sympatycznego charakteru siedzi juz miesiąc w hoteliku...a domu ani widu ani słychu:shake: Sesja Alfika:;-) Miziany Alfik:lol: Przywitanie nowego przyjaciela:evil_lol: Taki bylem ucieszony odwiedzinami ze meni musieli na smycz zapiac zeby jakas fotke zrobic :evil_lol: Jak mi dobrze:loveu: Juz biegne:loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Dziki Galop :loveu::evil_lol: W domciu pod stolem:loveu: A mordeczke to mam jak rasowy jamnior:loveu::loveu: Leżymy :loveu::loveu::loveu: Alfika koniec ;-) Quote
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zaraz przełacze jego bannerek na własciwy link i zrobie mu allegro:lol: Quote
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Banner dla Alfa z łączem jego nowego wątku. Zapraszam do pobierania Quote
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Alfa uroczy, wesoły, przesympatyczny- szuka domu! Allegro dla jamniorka:lol: Quote
andzia69 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Betelku - jesteś nieoceniona!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ciotki od jamniczkow prosimy o pomoc :placz::placz: Quote
ewelinka_m Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Patrycja nie masz jakiegoś zdjęcia jak widać go w całości, najlepiej przy człowieku... ? przydałyby się jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń, jak tylko będę miała chwilę ogłoszę go Quote
betel Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No to ja w południe .:cool3: Andziu , może wiesz coś więcej na temat Alfa - chodzi mi o to, jak zachowuje sie w domu , czy potrafi chodzić na smyczy i takie tam informacje, które mogłabym dodać do jego Allegro:lol: Quote
DuDziaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ewelinka_m napisał(a):Patrycja nie masz jakiegoś zdjęcia jak widać go w całości, najlepiej przy człowieku... ? przydałyby się jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń, jak tylko będę miała chwilę ogłoszę go 1 zdjecie masz w calosci przy czlowieku. Jemu nie da sie zrobic dobrego zdjecia bo tak sie cieszy :loveu::loveu: Jezeli nie zdarzysz w ten weekend to ja go w pon. oglosze, bo teraz wyjezdzam na weselicho :evil_lol: Ale mam nadzieje ze jakis domek sie trafi jak mnie nie bedzie :cool3: Aha i w pon. postaram sie zby byly nowe fotki Alfika :cool3: Quote
DuDziaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 betel napisał(a):No to ja w południe .:cool3: Andziu , może wiesz coś więcej na temat Alfa - chodzi mi o to, jak zachowuje sie w domu , czy potrafi chodzić na smyczy i takie tam informacje, które mogłabym dodać do jego Allegro:lol: - Potrafi chodzic na smyczy - Jest bardzo mily i sympatyczny do mizianka idealny - Umie chodzic na smyczy - Zeby ma jak z reklamy pasy do zebow :cool3: - Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psiakow przebywajacych w hoteliku :lol: Quote
andzia69 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 umie chodzić na smyczy, zostaje sam w domu grzecznie, cały czas się chce bawić:lol: Quote
andzia69 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 podniosę sobie Alfika...taki sliczny psiak i zerowe zainteresowanie... Quote
ewelinka_m Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 wiem, że 1 jest przy kimś ale chciałam jakieś fajne jakościowo :razz: tamto było robione wieczorkiem ;) a dobre foto czasem dużo daje,wiem,że czasem jest ciężko uchwycić zwłaszcza ruchliwego psa, ale się da ;) Quote
DuDziaczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wiem wiem :razz: Fotki robione na szybko ale moze jeszcze w pon sie uchwycie Alfika... :razz: Quote
andzia69 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 jotpeg napisał(a):jaki ladny!!!!! :loveu: ładny, zgrabny i powabny - komu??????:lol: Quote
betel Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Zaraz mu dopiszę te pochwały do Allegro:lol: Quote
betel Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dopisałam te peany na jego cześć, ma jednego obserwatora , mocno trzymajmy kciuki:lol: Quote
andzia69 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 dzięki:loveu::loveu::loveu: a ja mam kolejne zmartwienie - husky/malamut:placz::placz::placz: Quote
andzia69 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 a domków jak nie było tak nie ma:shake: Quote
jotpeg Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 sciagnac tu ciotke Isadore7, jak ona zobaczy takiego stwora cudnego, to mu takie ogloszonko machnie, ze... :loveu: Quote
Recommended Posts