Jump to content
Dogomania

Abi 15 letnia sunia porzucona w lesie!! ;( MA DOM! :)

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona jest taka biedniutka :placz: Bardzo potrzebuje opieki i kontaktu z ludźmi, nie radzi sobie z innymi psami :-(
No i znów zarasta, kolejne kołtunki się robią, a ja niestety nie mam na tyle czasu, żeby o nią zadbać :-(

Posted

[quote name='iwop']Wyciągnijcie ją koniecznie póki nie będzie za późno...:shake: Moja Łacia zostałą oddana do schronu w wieku lat 13 i w koncu została pogryziona. To jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107885

W domu odżyła... Starsze psy sa cudowne...
Abi nie zostało dużo życia niestety :oops:

Abi pomimo wieku jest bardzo żywiołowa :cool3: Jeden Pan interesował się nią, ale nie wiem nic więcej, bo rozmawiał z koleżanką...

• 2 weeks later...
Posted

jusstyna85 napisał(a):
ja nie wiem kto wyrzuca psa po 15 latach :( pzrecież skoro tyle wytrzymali z nią, to roku, dwóch już nie mogli...? :(

ludzie do wszystkiego są zdolni :shake:

Abi zarasta, a ja nie mam kiedy jej ciachnąć :oops:

Posted

aż wstyd się przyznac, ale zapomniałam napisać :oops:

ABI MA DOMEK!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
W poniedziałek pojechała, aż do Krakowa - Panie przyjechały po nią osobiście i oczywiście zakochały sie po uszy :loveu: w domku już jest jeden psiak, ale miejsca jest sporo, więc postanowiły uratować jakąś bidę :cool3: Wiek im wcale nie przeszkadzał, stan sierści również :eviltong: Napewno zrobią z niej prawdziwą gwiazdę ;) Wszystkiego najlepszego Abisiu :loveu: