Jump to content
Dogomania

Abi 15 letnia sunia porzucona w lesie!! ;( MA DOM! :)

Recommended Posts

Posted

Abi do schroniska trafiła 4 czerwca tego roku. Została znaleziona w lesie, kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz nie było widać gdzie ma przód a gdzie tył, była cała w dredach i tak brudna, że nie było widac jakiego jest koloru :shake: Od razu wziełam się za jej obcinanie i wtedy okazło się, że jest cała w kleszczach - naliczyłam ich około 30! :shake: A pod futerkiem kryło się strasznie chudziutkie ciałko :-(
Naszczęście Abi powolutku doszła do siebie, nawet przeszła już sterylkę.... Niestety bardzo, bardzo kiepsko znosi schronisko. Nasza Pani wet określiła, że może mieć nawet 15 lat :placz:
Suczka jest bardzo łagodna, nie ma nic przeciwko innym psom.
Czy ktoś pomoże jej spędzić ostatnie lata życia szczęsliwie i godnie?

Ogłoszenia Abi:
Allegro
Alegratka
Animalia
4lapy
KupiePsa
BonoPolska
Ogloszenia24Polska
KupSprzedaj
E-oferty
CentrumOfert
Abi - Zwierzaki - cafeanimal.pl
[url=http://www.adopcje.org/adopcja16550.html]Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
no skye maja taki wydłuzony tłów....
abi jest bardzo podobna ale najlepiej jak w tej kwestii wypowie sie jakis specjalista

mamy tu kogoś takiego? :razz:

Posted

zaraz ją dodam na adopcje org. ale będzie musiala czekac dzien albo dwa na akceptacje. Jaka jest z charakteru?tzn czytam ze lagodna do psow, do ludzi też? moge napisac ze taka przytulanka czy nie?

Posted

[quote name='Asia_Klero']Dobrze,ze sabinka tak kocha nasze psiaki:D

Tak, baaardzo koffam Zabrzanskie psiaczki! :loveu: I tak bardzo chcialabym im wiecej pomoc... :oops:

Narazie mam dla Abi takie ogloszonka:

Allegro
Alegratka
KupiePsa

Zrobie wiecej jutro...:lol: Dzis juz nie dam rady, bo chce przeleciec jeszcze kilka watkow i uciekac z dogo, bo mojej mamuski urodzinki sa dzisiaj... ;)

Posted

Charly napisał(a):
zaraz ją dodam na adopcje org. ale będzie musiala czekac dzien albo dwa na akceptacje. Jaka jest z charakteru?tzn czytam ze lagodna do psow, do ludzi też? moge napisac ze taka przytulanka czy nie?

na adopcje.org będzie dodana, bo tam już około 100 naszych zabrzańskich psiaków ;) Jesli już dodałaś? To daj szybciutko znac to jeszcze wycofam do ogłoszenie....
Jest bardzo, bardzo łagodna :cool3: i dla ludzi i dla innych psiaków ;)