Mysia_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Abi do schroniska trafiła 4 czerwca tego roku. Została znaleziona w lesie, kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz nie było widać gdzie ma przód a gdzie tył, była cała w dredach i tak brudna, że nie było widac jakiego jest koloru :shake: Od razu wziełam się za jej obcinanie i wtedy okazło się, że jest cała w kleszczach - naliczyłam ich około 30! :shake: A pod futerkiem kryło się strasznie chudziutkie ciałko :-( Naszczęście Abi powolutku doszła do siebie, nawet przeszła już sterylkę.... Niestety bardzo, bardzo kiepsko znosi schronisko. Nasza Pani wet określiła, że może mieć nawet 15 lat :placz: Suczka jest bardzo łagodna, nie ma nic przeciwko innym psom. Czy ktoś pomoże jej spędzić ostatnie lata życia szczęsliwie i godnie? Ogłoszenia Abi: Allegro Alegratka Animalia 4lapy KupiePsa BonoPolska Ogloszenia24Polska KupSprzedaj E-oferty CentrumOfert Abi - Zwierzaki - cafeanimal.pl [url=http://www.adopcje.org/adopcja16550.html]Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 rotek_ napisał(a):wygląda jak łysy sky terier Jakby o nią zadbać, pozwolić odrosnąć sierści napewno była by przepiękną sunią :cool3: Quote
Asia_Klero Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 podobienstwo bardzo duze:) Abi ma taka sama glowke:Dnie wiem jak z rozmiarami i reszta ale mozna napisac ze to cos alla sky terier:D Quote
rotek_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no skye maja taki wydłuzony tłów.... abi jest bardzo podobna ale najlepiej jak w tej kwestii wypowie sie jakis specjalista Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 rotek_ napisał(a):no skye maja taki wydłuzony tłów.... abi jest bardzo podobna ale najlepiej jak w tej kwestii wypowie sie jakis specjalista mamy tu kogoś takiego? :razz: Quote
Dorothy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 skye nie sa laciate, ale jak porosnie to moze nie bedzie wielkiej roznicy :-) jest sliczna, te uszki, bidula na starosc w schronie... Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 i chyba ma więcej w kłębie niż skye... Ale i tak jest małą, przecudną i prekochaną sunią... Niepozwólmy jej dłużej zostać w schronisku :-( Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 nie spadaj w dół :-( Pomoże ktoś z ogłoszeniami? Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Mysia_ napisał(a):nie spadaj w dół :-( Pomoże ktoś z ogłoszeniami? kto pomoze???:roll: Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Asia_Klero napisał(a):kto pomoze???:roll: Sabinka jak będzie miała chwilkę to porobi :razz: Oczywiście im więcej chętnych tym lepiej.... Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dobrze,ze sabinka tak kocha nasze psiaki:D Quote
Charly Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Wygląda jak niewidomy Stinki, tylko mniejsza. Piękna jest. gdzie przebywa w jakim miescie? widzi dobrze? Quote
Charly Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ona jest cudowna. pierwszy raz tutaj sie dowiedzialam o tak swietnym psie jak sky terrier. ale ona bardziej mi się podoba. jest sliczna Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Przebywa w zabrzanskim schronisku...z widzeniem chyba nie ma problemow..;) Quote
Charly Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 zaraz ją dodam na adopcje org. ale będzie musiala czekac dzien albo dwa na akceptacje. Jaka jest z charakteru?tzn czytam ze lagodna do psow, do ludzi też? moge napisac ze taka przytulanka czy nie? Quote
Sabina02 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Asia_Klero']Dobrze,ze sabinka tak kocha nasze psiaki:D Tak, baaardzo koffam Zabrzanskie psiaczki! :loveu: I tak bardzo chcialabym im wiecej pomoc... :oops: Narazie mam dla Abi takie ogloszonka: Allegro Alegratka KupiePsa Zrobie wiecej jutro...:lol: Dzis juz nie dam rady, bo chce przeleciec jeszcze kilka watkow i uciekac z dogo, bo mojej mamuski urodzinki sa dzisiaj... ;) Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Charly napisał(a):zaraz ją dodam na adopcje org. ale będzie musiala czekac dzien albo dwa na akceptacje. Jaka jest z charakteru?tzn czytam ze lagodna do psow, do ludzi też? moge napisac ze taka przytulanka czy nie? na adopcje.org będzie dodana, bo tam już około 100 naszych zabrzańskich psiaków ;) Jesli już dodałaś? To daj szybciutko znac to jeszcze wycofam do ogłoszenie.... Jest bardzo, bardzo łagodna :cool3: i dla ludzi i dla innych psiaków ;) Quote
Charly Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie dodałam, bo mi rasa nie chce wskoczyc juz od poludnia i caly czas blokuje... Quote
Sabina02 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ogloszonka Abi: :lol: Allegro Alegratka Animalia 4lapy KupiePsa BonoPolska Ogloszenia24Polska KupSprzedaj E-oferty CentrumOfert Quote
Sabina02 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a):Sabinko dzięki :loveu: Do uslug...:lol: Jeszcze zrobilam Abi nastepne 2 ogloszona i dodalam do mojego poprzedniego postu, tak wiec ma teraz ich 10... ;) Quote
Recommended Posts