GoniaP Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Helga&Ares'][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162[/URL] "proszę o przywilej nie przychodzenia na świat, dopóki nie znajdzie się dla mnie dobry człowiek"[/quote] [quote name='DuDziaczek']Ale jak tlyko dam rade to jestem :lol::lol::lol: [/quote] Bądź, proszę...... Sami nie damy rady.
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Helga&Ares'][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162[/URL] "proszę o przywilej nie przychodzenia na świat, dopóki nie znajdzie się dla mnie dobry człowiek"[/quote] Masakra!!! brak slow nie komentuje bo niemam odpowiednich slow a chyba nie moge bluznic na watku !!!:mad:
Helga&Ares Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='GoniaP']Helga błagam... Nie dołuj zdołowanego człowieka :placz::placz::placz:[/quote] o, nie tylko ja:roll: po prostu szara rzeczywistość..i bezsilność na bestialstwo..i bestie ze znieczulicą:-( kiedy to się skończy? Pixie miała dużo szczęścia..
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='GoniaP'](...) No, może być niezła jazda :diabloti: (...) Zbanowany Donvitow właśnie dzwonił, że On też w ten układ wchodzi :diabloti: (...)[/quote] Widzę, że kroi się nam więcej niż trójkąt i kto by pomyślał, że dzięki Pixie! :cool1: Git maniana, że w układ wchodzi Vito, może da się z skusić nie tylko na takie wejścia! :eviltong:
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Isadora7'][CENTER][IMG]http://images6.fotosik.pl/286/277244f4ec7f9de6.png[/IMG][/CENTER] [/quote] [B]cudo!!!!! Juz to widze!!![/B]
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Isadora- a czemu Ty na tych swoich avatarkach coraz bardziej wiekowa???;) majga- weźcie mnie ze sobą...plizzzzzzzzzzzz;) na ten kraj świata...mam nadzieję że będzie tam dużo psów i mało ludzi ;)[/quote] [B]Inez [/B]czuj się zaproszona. :loveu: Co do avatarka Isadorki...już Wam wyjaśniam. Isadora robi mi to celowo (postarzanie siebie). Ona wie, poprostu wie szelma, że kręcą mnie chrupki! :evil_lol:
GoniaP Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='majqa']Widzę, że kroi się nam więcej niż trójkąt i kto by pomyślał, że dzięki Pixie! :cool1: Git maniana, że w układ wchodzi Vito, może da się z skusić nie tylko na takie wejścia! :eviltong:[/quote] EEEEEEEEEE, a jakich innych wejściach mówisz??? Bo wiesz, jako jego "szefowa" muszę wszytsko kontrolować ... :eviltong::diabloti:
GoniaP Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='majqa'] Co do avatarka Isadorki...już Wam wyjaśniam. Isadora robi mi to celowo (postarzanie siebie). Ona wie, poprostu wie szelma, że kręcą mnie chrupki! :evil_lol:[/quote] Chrupki????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Goniuś, niby jest po 23ciej ale raczej się nie ośmielę opisać...zresztą, dojdzie do spotkania to przećwiczymy te wejścia! :megagrin: :laugh2_2:Oczywiście, jako szefowa masz wszelkie przywileje decyzyjne! :loveu:
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='GoniaP']Chrupki????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Chrupki, strucle, pierniki etc. ;)
GoniaP Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='majqa']Goniuś, niby jest po 23ciej ale raczej się nie ośmielę opisać...zresztą, dojdzie do spotkania to przećwiczymy te wejścia! :megagrin: :laugh2_2:Oczywiście, jako szefowa masz wszelkie przywileje decyzyjne! :loveu:[/quote] Uffff, dzięki :loveu: Jako ta szefowa, zaaranżuję odpowiednio ;):eviltong: Ku ogólnej satysfakcji :eviltong:
GoniaP Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='majqa']Chrupki, strucle, pierniki etc. ;)[/quote] Trzeba było tak od razu ;):loveu:
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A tak na Pixulkową modłę...Zaciskam kciuki ile wlezie żeby się już ślicznocie nie przytrafiły przygody wiadomego kalibru, a głównie, by sama niczego nie wycudowała. Bądź grzeczna maleńka, proszę...:loveu:
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A co tu tak cicho? Co dziś na śniadanko u Pixie? Gonia w śmietanie?
majqa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mam nadzieję, że zmiana diety na wyłącznie psie smakołyki! :lol:
GoniaP Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Isadora7']A co tu tak cicho? Co dziś na śniadanko u Pixie? Gonia w śmietanie?[/quote] [quote name='majqa']Mam nadzieję, że zmiana diety na wyłącznie psie smakołyki! :lol:[/quote] Gonia jest w stanie zaawansowanego rozkładu i w tym stanie nawet Pixie nie chciałaby mnie schrupać :placz::placz::placz:
kasiasz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Gonia, trzymaj się! Pozdrawiam cieplutko - ja i moje czarne :-)
GoniaP Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='kasiasz']Gonia, trzymaj się! Pozdrawiam cieplutko - ja i moje czarne :-)[/quote] Dzięki Kasieńko :loveu: Moje czarne są dziś smutne, bo Pańcia nie poszła się z nimi pobawić do lasu :shake:
kasiasz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak ja z moimi nie poszłam do lasu, to zjadły mi kanapę.. no, ale Twoje są grzeczniejsze, co najwyżej stracisz coś z .. bielizny ;-) Buziaki dla Pixie, cudny ma ten czekoladowy pychol :-)
majqa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja Ci dam stan rozkładu!!! Stawiaj się do pionu i to piorunem!!! Goniuś, sen to też lekarstwo, a coś mi się widzi, że tu rzęsami przebierasz. :-(
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='GoniaP']Gonia jest w stanie zaawansowanego rozkładu i w tym stanie nawet Pixie nie chciałaby mnie schrupać :placz::placz::placz:[/quote] Gonia ruszaj doopencje i nie rozkładaj się bo będziesz wyglądać jak ja na avatarku:megagrin::megagrin::megagrin:
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='majqa']...czyli zombie! :evil_lol:[/quote] Dokładnie tak, a cycki będzie na ołówek zawijać.
Inez de Villaro Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 dla Ciebie Isadorko to długi ten ołówek powiniem być ;)
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Inez de Villaro']dla Ciebie Isadorko to długi ten ołówek powiniem być ;)[/quote] No niestety, tak to jest jak się zostaje moherowym beretem.
Recommended Posts