GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='agaga21']o jejku jakie słodkie!tylko mi nie mów że Pixie zasypia na stojąco!:evil_lol:[/quote] Nie, ale robi słodką minkę i przewraca "gałami" :evil_lol:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='MonikaP']A jak Ty sądzisz? :cool3:[/quote] że o świnkowanie i całowanie killera ;)
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP']Nie, ale robi słodką minkę i przewraca "gałami" :evil_lol:[/quote] Eee, to tam by się wjęcej takich surykatek znalazło :evil_lol:.
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP']że o świnkowanie i całowanie killera ;)[/quote] No, to jeśli Cię to uspokoi, to tak, to był komplement, chociaż ja nie postrzegam Pixie jako killera, a więc ...może... to było zwykłe stwierdzenie faktu poparte niedowierzającym kręceniem głową i pewnymi innymi myślami :lol:.
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='MonikaP']No, to jeśli Cię to uspokoi, to tak, to był komplement, chociaż ja nie postrzegam Pixie jako killera, a więc ...może... to było zwykłe stwierdzenie faktu poparte niedowierzającym kręceniem głową i pewnymi innymi myślami :lol:.[/quote] Czyli jakimi???:mad:
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP']Czyli jakimi???:mad:[/quote] Give me just one reason why I should tell you? :eviltong:
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Gonia- to jest WIELKI SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twój i pani Halinki!!! Możesz być baaaaardzo dumna...wytrwałaś...przeszłaś przez czyściec....piekło i doły...ale to cud!!! że ona chodzi dzięki Wam jesteście wielkie duchem!!!! wyrazy najszczerszego szacunku, chciałbym kiedyś zrobić coś równie wielkiego!!!![/quote] 3 X TAK! [quote name='GoniaP']Dziękuję Anethko :loveu: Prawda, że jest śliczna i dzielna i wspaniała???:loveu::loveu::loveu:[/quote] jest cudna!! urocza że można zemdleć i o tym wie, skubana :eviltong:. [quote name='GoniaP']Nie, ale robi słodką minkę i przewraca "gałami" :evil_lol:[/quote] no właśnie :loveu:. pewnie niejedna z nas chciałaby tak umieć przewracac gałami :eviltong:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='MonikaP']Give me just one reason why I should tell you? :eviltong:[/quote] A co Ty dzisiaj taka obcojęzyczna???:roll: Ładnie proszę, good enough??
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Goniu, czy Ty ekhm...świnkujesz i ćwierkasz jednocześnie? :razz: Masz to jeszcze pod kontrolą??? :roflt::roflt::roflt:
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP']A co Ty dzisiaj taka obcojęzyczna???:roll: Ładnie proszę, good enough??[/quote] Ależ o co mnie prosisz, Goniu? Opisałam tu pewne fakty, takie jak świnkowanie czy ćwierkanie, dodałam, że patrzyłam na to z niedowierzaniem, a że jednocześnie myśli mi różne przechodziły przez głowę, to przecież całkiem normalne, w końcu jestem homo sapiens :roll: :diabloti:.
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wiecie co, ten wątek jest chyba najbardziej zakręcony na dogo...czego tu nie było??? poza połamańcem naszym kochanym:loveu: był temat wyciskania gówienek,gównianych interesów, członków,paleniu czarownic,bąków w słoiku ,było o całowaniu,gryzieniu,zagryzaniu,surykatkach...:lol: to pierwszy wątek na który zaglądam po wstaniu rano i za każdym razem jak siadam do kompa.
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='majqa']Goniu, czy Ty ekhm...świnkujesz i ćwierkasz jednocześnie? :razz: Masz to jeszcze pod kontrolą??? :roflt::roflt::roflt:[/quote] Majqa, Ona świnkuje, ćwierka, surykatkuje (to w kwestii robienia minek :evil_lol:) i jeszcze kilka by się znalazło - jedna faza przechodzi w drugą tym szybciej, im bliżej Goniowych kolan znajduje się Pixie :evil_lol:.
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='majqa']Goniu, czy Ty ekhm...świnkujesz i ćwierkasz jednocześnie? :razz: Masz to jeszcze pod kontrolą??? :roflt::roflt::roflt:[/quote] :huh: Nie, dla Pixie straciłam głowę :shake:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ale jakie tu słowa nowe-wspaniałe powstały!!! nigdy nie zapomnę(i już przyjęłam do swojego-osobistego słownika) "CUDZOPOMOCNIE" Majqui
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='agaga21']wiecie co, ten wątek jest chyba najbardziej zakręcony na dogo...czego tu nie było??? poza połamańcem naszym kochanym:loveu: był temat wyciskania gówienek,gównianych interesów, członków,paleniu czarownic,bąków w słoiku ,było o całowaniu,gryzieniu,zagryzaniu,surykatkach...:lol: to pierwszy wątek na który zaglądam po wstaniu rano i za każdym razem jak siadam do kompa.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze parę innych tematów by się znalazło, choćby trójkąty :eviltong: A propos trójkątów, to gdzie się podziała Mistrzyni Isadora???:mad:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP']Bo Majga to kreatywna osóbka :loveu::loveu::loveu:[/quote] oj tak, nie da się ukryć...za to mozna umrzeć czasem ze smiechu:evil_lol:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='agaga21']ale jakie tu słowa nowe-wspaniałe powstały!!! nigdy nie zapomnę(i już przyjęłam do swojego-osobistego słownika) "CUDZOPOMOCNIE" Majqui[/quote] Bo Majga to kreatywna osóbka :loveu::loveu::loveu:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a ja przez dogo chyba w jaki alkoholizm popadne...i to nie cudzopomocnie :evil_lol: sama sobie winko dolewam, sama sobie następne otwieram...
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=qpVM_az0Zjw&feature=PlayList&p=DA3AB492A88D4CFF&index=5&playnext=6&playnext_from=PL"]YouTube - Dido - Take My Hand[/URL] a to tak dla relaksu;)
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='agaga21']a ja przez dogo chyba w jaki alkoholizm popadne...i to nie cudzopomocnie :evil_lol: sama sobie winko dolewam, sama sobie następne otwieram...[/quote] Oj, ale dziś to chyba upijasz się melancholijnie ;) Czy możecie poszukać piosenek, które nadawałyby się jako tło do filmiku o Pixie??
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='GoniaP'] (...)A propos trójkątów, to gdzie się podziała Mistrzyni Isadora???:mad:[/quote] Pewno usiadła na jakimś wierzchołku i przypatruje się kątowi rozwartemu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja od dziś chyba zostanę fanką dido...więc moze cos w tym stylu? [url=http://pl.youtube.com/watch?v=VJTstnyR6vc&feature=PlayList&p=DA3AB492A88D4CFF&index=0&playnext=1]YouTube - Dido - Don't Believe In Love[/url] czy ma być smutniejsze?
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 o, albo ta: [url=http://pl.youtube.com/watch?v=x96IK7xHkbs&feature=PlayList&p=DA3AB492A88D4CFF&index=3]YouTube - Dido - Life For Rent[/url]
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='majqa']Pewno usiadła na jakimś wierzchołku i przypatruje się kątowi rozwartemu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Oby z pożądanym skutkiem :eviltong::evil_lol::diabloti: Uwielbiam Cię Majguś :loveu:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Majquś czuje się uszczęśliwionnn! :oops: :laugh2_2::bigcool::iloveyou:
Recommended Posts