Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [FONT=Arial Black][SIZE=7][B]Gonia!!!!!!!!![/B][/SIZE][/FONT] :mad::mad::mad: gadaj NatenTychmiast jak coś wiesz i masz w zanadrzu
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 gonia wie, że ja zabijemy i spalimy na stosie oraz posypiemy pieprzem, jak wieści o domku są żartem. to nie temat na żarty. wniosek: widok na ds taki bardziej z bliska :eviltong:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 "pixie mnie pogryzła"-a czy to był temat do zartów? znowu nas wkręca!
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Uwielbiam "Fakt" :B-fly: Już w życiu nic złego na tę gazetę nie powiem :evil_lol:[/quote] nie kumam-bo nie czytam ale czy coś tam napisali o "naszej sprawie"?
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no i jest dom:multi::multi:. gadaj zaraz małpo jedna rosochata a nie znęcasz się!!!!
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Uwielbiam "Fakt" :B-fly: Już w życiu nic złego na tę gazetę nie powiem :evil_lol:
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [B][SIZE=6]gonia, zeznawaj, bo się teleportujemy tam całym stadem do ciebie i załachoczemy cię na śmierć[/SIZE][/B]
Aga i Eto Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jest dom dla Piexie ? ? :loveu: Gonia ? :mad:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [SIZE=7][COLOR=Red][B]SADYSTKA!!! [SIZE=3]pewnie coś ma bo jak nie to by zaraz zdementowała!!![/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE]
polciuaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cholera!Gonia gadaj! Bo my tu z DuDziaczkiem umrzemyzrazjaknam nie powiesz o co kaman! :diabloti:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Zanim Pixie trafiła w moje szpony, "Fakt" napisał o niej i jej "wypadku artykuł". Jakieś 2,5 miesiąca temu natomiast, wkleili wzmiankę o tym, że Pixie szuka domu (na tle gołej baby zresztą) i podali mój nr. Psioczyłam już o tym na forum, bo dzwonili do mnie "różni" ludzie... Ale wśród tych telefonów, o których pamiętać nie chcę, był jeden szczególny...[/quote] ....i co dalej?
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Zanim Pixie trafiła w moje szpony, "Fakt" napisał o niej i jej "wypadku" artykuł. Jakieś 2,5 miesiąca temu natomiast, wkleili wzmiankę o tym, że Pixie szuka domu (na tle gołej baby zresztą) i podali mój nr. Psioczyłam już o tym na forum, bo dzwonili do mnie "różni" ludzie... Ale wśród tych telefonów, o których pamiętać nie chcę, był jeden szczególny...
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 to nie jest śmieszne :shake:. nie lubie takich dowcipów, bo śmieszą tylko jedna strone, i to śmiesza z powodu, że my tu teraz kręcimy sie jak smrody po galotach z niecierpliwości.... napisz 1 post od a do z....
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gonia, nie uważasz że już wystarczająco długo nas przetrzymałaś w tej niepewności?
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 trząchają mna ambiwalentne uczucia. wkurzona jestem, ale zatchnęło mnie, bo[B] JUZ JESTEŚMY PEWNE, ŻE TO TO.....!!!!![/B] chyba jakąś małpkę sobie strzelę (dla nieobeznanych z językiem polskim -to idiom i prosze nie brać ostatniego zdania dosłownie... no chyba, ze gonia żartowała okrutnie :diabloti:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='majqa']Akurat tak zrobi...Ja jeszcze nie zapomniałam dzielonego info o pogryzieniu...:evil_lol:[/quote] mam nadzieję że teraz to nie są znowu OKRUTNE JAJA robione sobie z nas:mad:
majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...)napisz 1 post od a do z....[/quote] Akurat tak zrobi...Ja jeszcze nie zapomniałam dzielonego info o pogryzieniu...:evil_lol:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='sleepingbyday'] chyba jakąś małpkę sobie strzelę (dla nieobeznanych z językiem polskim -to idiom i prosze nie brać ostatniego zdania dosłownie... no chyba, ze gonia żartowała okrutnie :diabloti:[/quote] [SIZE=5][COLOR=Magenta][B]HAHAHA! PIĘKNIE TO UJĘŁAŚ!!![/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 margo, czas pixie się kończy, ale chyba z wyczuciem czasu jakiś weiss się trafił i... chyba ds :-). a jak nie, to gonia ma pewnie kilka gróźb karalnych jak w banku :diabloti:
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja nie do końca w temacie, ale wybaczcie, miałam gorący okres związany z Poziomką z Przemyśla. Nie było dobrze, a teraz nie żyją dwa psiaki, które zostały otrute tego dnia, kiedy zabraliśmy Poziomkę. Zabraliśmy ją w ostatniej chwili... Ale nie o tym chciałam, przepraszam. Czy DT Pixie się kończy? Do kiedy moze w nim być? Matko, ale Wy szybko nadajecie te posty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tą Gonię zamorduję :mad::mad::mad::mad:
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Zadzwonił wtedy do mnie Pan Witold, i rozprawiał niczym Janusz Weiss :loveu: Z początku myślałam, że mam do czynienia z dziennikarzem, na końcu zwątpiłam. Rozmowa była długa i niesamowita. Obiecał mi wtedy, że jako miłośnik rasy, będzie szukał dla Pixie odpowiedzialnego, kochającego domu. Mieliśmy się zdzwonić jak Pixie zacznie chodzić.
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 posty juz kompletnie pomieszane.... :shake:
Recommended Posts