Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='GoniaP']Uwielbiam "Fakt" :B-fly: Już w życiu nic złego na tę gazetę nie powiem :evil_lol:[/quote]
nie kumam-bo nie czytam ale czy coś tam napisali o "naszej sprawie"?

Posted

[quote name='GoniaP']Zanim Pixie trafiła w moje szpony, "Fakt" napisał o niej i jej "wypadku artykuł". Jakieś 2,5 miesiąca temu natomiast, wkleili wzmiankę o tym, że Pixie szuka domu (na tle gołej baby zresztą) i podali mój nr. Psioczyłam już o tym na forum, bo dzwonili do mnie "różni" ludzie... Ale wśród tych telefonów, o których pamiętać nie chcę, był jeden szczególny...[/quote]
....i co dalej?

Posted

Zanim Pixie trafiła w moje szpony, "Fakt" napisał o niej i jej "wypadku" artykuł. Jakieś 2,5 miesiąca temu natomiast, wkleili wzmiankę o tym, że Pixie szuka domu (na tle gołej baby zresztą) i podali mój nr. Psioczyłam już o tym na forum, bo dzwonili do mnie "różni" ludzie... Ale wśród tych telefonów, o których pamiętać nie chcę, był jeden szczególny...

Posted

to nie jest śmieszne :shake:. nie lubie takich dowcipów, bo śmieszą tylko jedna strone, i to śmiesza z powodu, że my tu teraz kręcimy sie jak smrody po galotach z niecierpliwości.... napisz 1 post od a do z....

Posted

trząchają mna ambiwalentne uczucia. wkurzona jestem, ale zatchnęło mnie, bo[B] JUZ JESTEŚMY PEWNE, ŻE TO TO.....!!!!![/B]
chyba jakąś małpkę sobie strzelę (dla nieobeznanych z językiem polskim -to idiom i prosze nie brać ostatniego zdania dosłownie... no chyba, ze gonia żartowała okrutnie :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Akurat tak zrobi...Ja jeszcze nie zapomniałam dzielonego info o pogryzieniu...:evil_lol:[/quote]
mam nadzieję że teraz to nie są znowu OKRUTNE JAJA robione sobie z nas:mad:

Posted

[quote name='sleepingbyday'](...)napisz 1 post od a do z....[/quote]
Akurat tak zrobi...Ja jeszcze nie zapomniałam dzielonego info o pogryzieniu...:evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']
chyba jakąś małpkę sobie strzelę (dla nieobeznanych z językiem polskim -to idiom i prosze nie brać ostatniego zdania dosłownie... no chyba, ze gonia żartowała okrutnie :diabloti:[/quote]
[SIZE=5][COLOR=Magenta][B]HAHAHA! PIĘKNIE TO UJĘŁAŚ!!![/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja nie do końca w temacie, ale wybaczcie, miałam gorący okres związany z Poziomką z Przemyśla. Nie było dobrze, a teraz nie żyją dwa psiaki, które zostały otrute tego dnia, kiedy zabraliśmy Poziomkę. Zabraliśmy ją w ostatniej chwili...
Ale nie o tym chciałam, przepraszam. Czy DT Pixie się kończy? Do kiedy moze w nim być?

Matko, ale Wy szybko nadajecie te posty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tą Gonię zamorduję :mad::mad::mad::mad:

Posted

Zadzwonił wtedy do mnie Pan Witold, i rozprawiał niczym Janusz Weiss :loveu: Z początku myślałam, że mam do czynienia z dziennikarzem, na końcu zwątpiłam. Rozmowa była długa i niesamowita. Obiecał mi wtedy, że jako miłośnik rasy, będzie szukał dla Pixie odpowiedzialnego, kochającego domu. Mieliśmy się zdzwonić jak Pixie zacznie chodzić.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...