Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Isadora7']No i tym sposobem Margo wkupiła się w łaski Wielkiego Guru FanKlubu Pixie samej GoniP. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Starałam się jak mogłam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale jak Gonia jeszcze raz wrzuci foty na picassę, to nie ręczę za siebie :evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Isadora7']No i tym sposobem Margo wkupiła się w łaski Wielkiego Guru FanKlubu Pixie samej GoniP. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia odpale jak się przespie kolejną edycję allegro, trochę pozmieniam fotencje[/quote] Mówcie tak do mnie :diabloti: Władco, Guru, Przywódco, o Pani :evil_lol: Jam Baran jest i w to mi graj :multi: Będę Was Owieczki prowadzić odpowiednią, acz stromą, drogą. KTO ZA MNĄ PÓJDZIE??? ([SIZE=1]wybiła godzina prawdy, cholera!) [SIZE=2]AS Ty Isadorko? Po co masz spać?? Tyś mutant!! I o kość, niczym kolumnę, się w dodatku opierasz! Do roboty :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE] [/SIZE]
GoniaP Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='majqa']Wiecie co...Przyglądam się wnikliwie wszystkim, słownie wszystkim fotkom Pixie od początku wątku i, poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale gdyby wypuścić kalendarz z sunią, to zarobiłaby krocie kasy dla innych psiaków. Ona jest niesamowicie fotogeniczna i te miny, jakie strzela, nic tylko ją schrupać bez posypki. :loveu:[/quote] Połknęłam haczyk! Dyktuj co dalej!!
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Gonia zapierdzielam, jak parowozik nadrabiam taaaaaaaaaakie aukcyjne zaległości. Musze wykończyć dwie bardzo dla mnie ważne aukcje. Majqa pomysł genialny... po mojemu.
GoniaP Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Isadora7']Gonia zapierdzielam, jak parowozik nadrabiam taaaaaaaaaakie aukcyjne zaległości. Musze wykończyć dwie bardzo dla mnie ważne aukcje. Majqa pomysł genialny... po mojemu.[/quote] WIĘCEJ!! WIĘCEJ!! To do Was moje Muzy :loveu::evil_lol::diabloti:
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Isadoruś, ja tu liczę na Twój zmysł graficzno - dziennikarski. Kto, jak kto ale Ty musisz wiedzieć, od czego zacząć, do jakich drzwi zapukać.
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]czemu odnoszę wrażenie że rufik to w pakiecie z pixie musi pojechać?[/COLOR][/quote] Osho, Rufik - Fufik jest za-je-bis-ty :loveu: Mały taki, ale o sercu lwa :loveu: I nawet pit bull mu nie straszny :loveu: A jak kradnie tej "tufcie" kości i zabawki :evil_lol: Umarlibyście ze śmiechu :evil_lol::loveu::evil_lol:
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='majqa']Isadoruś, ja tu liczę na Twój zmysł graficzno - dziennikarski. Kto, jak kto ale Ty musisz wiedzieć, od czego zacząć, do jakich drzwi zapukać.[/quote] Pomyśle. Może pociągnę na fali bo siedzę od paru dni nad pomysłem na kalendarz dla EMIRa :)
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Wódz żegna CZłONKÓW i ORGANY Pixieklubu :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Śpijcie wszyscy dobrze :loveu::loveu::loveu:
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='GoniaP']Wódz żegna CZłONKÓW i ORGANY Pixieklubu :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Śpijcie wszyscy dobrze :loveu::loveu::loveu:[/quote] Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? Ogladam się teraz w lustrze [SIZE=1](o kurcze pękło)[/SIZE] i doszukuję sie u siebie kawałka członka.
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? [/quote] Tyś Isadorko i Członkiem i Organem :eviltong: A inni niech się ubiegają :diabloti:
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Majgo, Ty stoisz za erekcją każdego organowego członkowstwa :diabloti:, wobec czego Tobie dedykuję ten filmik :eviltong: [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=BVFeeAnmdOI"]YouTube - Pixie i Fufik 07.11.08[/URL]
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja takiego pięknego posta napisałam i mi zjadło :placz::placz::placz::placz:
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? Ogladam się teraz w lustrze [SIZE=1](o kurcze pękło)[/SIZE] i doszukuję sie u siebie kawałka członka.[/quote] Isadorko, Ty popatrz dobrze, bo kawałek to Ty powinnaś znaleźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz napiszę jeszcze raz, ale już w skrócie: Dziadek z babcią postanowili, ze raz jeszcze zażyją małżeńskich rozkoszy. Umówili się więc na wieczór i rozeszli do woich pokojów. Dzidek poszedł do siebie, rozebrał się i dokładnie obejrzał. Stwierdził, ze gdzieniegdzie cosik za miękko jest, więc wziął dwie zapałki, obwiązał wokół te miękkości i nadał jej jakże pożądaną sztywność. W tym czasie babcia również dokładnie obejrzała swoje ciało i stwierdziła, że za bardzo siwa jest tu i ówdzie. Wzięła więc czarną pastę do butów i po chwili jej łono nabrało intensywnego koloru. O umówionej godzinie staruszkowie spotkali się na korytarzu. Oboje nadzy, oboje zawstydzeni. Przyglądali się sobie uważnie. W końcu dziadek nie wytrzymał i patrząc wymownie na babcine łono, pyta "po kim ta żałoba?" Babcia patrząc poniżej brzucha dziadka odparła" po tym co na noszach!" :eviltong:
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda. mówię wam wszystkim członkom dobranoc. choć nie, najpierw do nóżek goni padam i o pozwolenie udania się na spoczynek proszę ...:diabloti:
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [IMG]http://images6.fotosik.pl/320/e1d34418c5465255med.png[/IMG]
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='sleepingbyday']hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda.[/quote] Mój się przy mnie wyrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='sleepingbyday']hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda. mówię wam wszystkim członkom dobranoc. choć nie, najpierw do nóżek goni padam i o pozwolenie udania się na spoczynek proszę ...:diabloti:[/quote] Mam nadzieję, że jeszcze nie zasnęłaś, bo pozwolenia nie dostałaś :eviltong::evil_lol::diabloti:
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='GoniaP']Mam nadzieję, że jeszcze nie zasnęłaś, bo pozwolenia nie dostałaś :eviltong::evil_lol::diabloti:[/quote] Gonia,swoją surowością dzisiaj przewyższasz moją nauczycielkę od matematyki z liceum...do dziś mam koszmary a ładnych kilka lat minęło(z 10 chyba)
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wszystkie narządy dopada przekrwienie, gdy się ogląda tak cudne filmiki.
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='majqa']Wszystkie narządy dopada przekrwienie, gdy się ogląda tak cudne filmiki.[/quote] hehehe,ja dzisiaj zobaczę to NA ŻYWO!:eviltong:
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='agaga21']hehehe,ja dzisiaj zobaczę to NA ŻYWO!:eviltong:[/quote] To jest swoisty mobbing :mad:
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 nie martwcie się dziewczyny, powiem Pixie ze wszystkie ją bardzo kochacie!:loveu: i wymiziam ją od Was wszystkich!
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='GoniaP']A ja będę robić zdjęcia :eviltong:[/quote] SSSSSSSSSadystka :loveu:
Recommended Posts