Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']No i tym sposobem Margo wkupiła się w łaski Wielkiego Guru FanKlubu Pixie samej GoniP. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

Starałam się jak mogłam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale jak Gonia jeszcze raz wrzuci foty na picassę, to nie ręczę za siebie :evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Isadora7']No i tym sposobem Margo wkupiła się w łaski Wielkiego Guru FanKlubu Pixie samej GoniP. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gonia odpale jak się przespie kolejną edycję allegro, trochę pozmieniam fotencje[/quote]
Mówcie tak do mnie :diabloti: Władco, Guru, Przywódco, o Pani :evil_lol: Jam Baran jest i w to mi graj :multi: Będę Was Owieczki prowadzić odpowiednią, acz stromą, drogą. KTO ZA MNĄ PÓJDZIE??? ([SIZE=1]wybiła godzina prawdy, cholera!)
[SIZE=2]AS Ty Isadorko? Po co masz spać?? Tyś mutant!! I o kość, niczym kolumnę, się w dodatku opierasz! Do roboty :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='majqa']Wiecie co...Przyglądam się wnikliwie wszystkim, słownie wszystkim fotkom Pixie od początku wątku i, poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale gdyby wypuścić kalendarz z sunią, to zarobiłaby krocie kasy dla innych psiaków.
Ona jest niesamowicie fotogeniczna i te miny, jakie strzela, nic tylko ją schrupać bez posypki. :loveu:[/quote] Połknęłam haczyk! Dyktuj co dalej!!

Posted

Gonia zapierdzielam, jak parowozik nadrabiam taaaaaaaaaakie aukcyjne zaległości. Musze wykończyć dwie bardzo dla mnie ważne aukcje.

Majqa pomysł genialny... po mojemu.

Posted

[quote name='Isadora7']Gonia zapierdzielam, jak parowozik nadrabiam taaaaaaaaaakie aukcyjne zaległości. Musze wykończyć dwie bardzo dla mnie ważne aukcje.

Majqa pomysł genialny... po mojemu.[/quote] WIĘCEJ!! WIĘCEJ!! To do Was moje Muzy :loveu::evil_lol::diabloti:

Posted

Isadoruś, ja tu liczę na Twój zmysł graficzno - dziennikarski. Kto, jak kto ale Ty musisz wiedzieć, od czego zacząć, do jakich drzwi zapukać.

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]czemu odnoszę wrażenie że rufik to w pakiecie z pixie musi pojechać?[/COLOR][/quote] Osho, Rufik - Fufik jest za-je-bis-ty :loveu: Mały taki, ale o sercu lwa :loveu: I nawet pit bull mu nie straszny :loveu: A jak kradnie tej "tufcie" kości i zabawki :evil_lol: Umarlibyście ze śmiechu :evil_lol::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Isadoruś, ja tu liczę na Twój zmysł graficzno - dziennikarski. Kto, jak kto ale Ty musisz wiedzieć, od czego zacząć, do jakich drzwi zapukać.[/quote]

Pomyśle. Może pociągnę na fali bo siedzę od paru dni nad pomysłem na kalendarz dla EMIRa :)

Posted

Wódz żegna CZłONKÓW i ORGANY Pixieklubu :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:
Śpijcie wszyscy dobrze :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Wódz żegna CZłONKÓW i ORGANY Pixieklubu :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:
Śpijcie wszyscy dobrze :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? Ogladam się teraz w lustrze [SIZE=1](o kurcze pękło)[/SIZE] i doszukuję sie u siebie kawałka członka.

Posted

[quote name='Isadora7']Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? [/quote] Tyś Isadorko i Członkiem i Organem :eviltong: A inni niech się ubiegają :diabloti:

Posted

Majgo, Ty stoisz za erekcją każdego organowego członkowstwa :diabloti:, wobec czego Tobie dedykuję ten filmik :eviltong:
[URL="http://pl.youtube.com/watch?v=BVFeeAnmdOI"]YouTube - Pixie i Fufik 07.11.08[/URL]

Posted

[quote name='Isadora7']Wodzu a wyjąśnisz kto zacz jest członkiem, a kto organem? Ogladam się teraz w lustrze [SIZE=1](o kurcze pękło)[/SIZE] i doszukuję sie u siebie kawałka członka.[/quote]

Isadorko, Ty popatrz dobrze, bo kawałek to Ty powinnaś znaleźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz napiszę jeszcze raz, ale już w skrócie:

Dziadek z babcią postanowili, ze raz jeszcze zażyją małżeńskich rozkoszy. Umówili się więc na wieczór i rozeszli do woich pokojów.

Dzidek poszedł do siebie, rozebrał się i dokładnie obejrzał. Stwierdził, ze gdzieniegdzie cosik za miękko jest, więc wziął dwie zapałki, obwiązał wokół te miękkości i nadał jej jakże pożądaną sztywność.

W tym czasie babcia również dokładnie obejrzała swoje ciało i stwierdziła, że za bardzo siwa jest tu i ówdzie. Wzięła więc czarną pastę do butów i po chwili jej łono nabrało intensywnego koloru.

O umówionej godzinie staruszkowie spotkali się na korytarzu. Oboje nadzy, oboje zawstydzeni. Przyglądali się sobie uważnie. W końcu dziadek nie wytrzymał i patrząc wymownie na babcine łono, pyta "po kim ta żałoba?"
Babcia patrząc poniżej brzucha dziadka odparła" po tym co na noszach!"

:eviltong:

Posted

hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda.

mówię wam wszystkim członkom dobranoc. choć nie, najpierw do nóżek goni padam i o pozwolenie udania się na spoczynek proszę ...:diabloti:

Posted

[quote name='sleepingbyday']hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda.[/quote]

Mój się przy mnie wyrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']hehe... faceci nie maja szans w ripostach, kobiety maja wprawe że heeej.. choc czasem szkoda.

mówię wam wszystkim członkom dobranoc. choć nie, najpierw do nóżek goni padam i o pozwolenie udania się na spoczynek proszę ...:diabloti:[/quote] Mam nadzieję, że jeszcze nie zasnęłaś, bo pozwolenia nie dostałaś :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Mam nadzieję, że jeszcze nie zasnęłaś, bo pozwolenia nie dostałaś :eviltong::evil_lol::diabloti:[/quote]
Gonia,swoją surowością dzisiaj przewyższasz moją nauczycielkę od matematyki z liceum...do dziś mam koszmary a ładnych kilka lat minęło(z 10 chyba)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...