Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wiedźma']A ja jestem pod wrażeniem odwagi, z jaką Halinka (?) wkłada palce do miski jedzącemu właśnie psu-mordercy. Scena mrożąca krew w żylakach...[/quote]
oj tak! już prawie oczami wyobraźni widziałam jak krew z rozszarpanej ręki rozbryzguje się i spływa po obiektywie:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']oj tak! już prawie oczami wyobraźni widziałam jak krew z rozszarpanej ręki rozbryzguje się i spływa po obiektywie:evil_lol:[/quote]
Błagam, nie podpuszczaj mnie, bo ja kocham horrory! ;)

Posted

[quote name='Wiedźma']A ja jestem pod wrażeniem odwagi, z jaką Halinka (?) wkłada palce do miski jedzącemu właśnie psu-mordercy. Scena mrożąca krew w żylakach...[/quote]Pixie dziś mnie pogryzła.

Posted

[quote name='GoniaP']Pixie dziś mnie pogryzła.[/quote]
Co się dokładnie stało? Z jakiego powodu, powodu przynajmniej w rozumieniu Pixie? Jak bardzo? Co z Tobą?

Posted

[quote name='agaga21']Gonia pewnie nie może pisać bo łzy przesłaniają jej widok...[/quote]
Łudzę się, że Gonia siedzi sobie teraz z dobrym drinkiem i szelmowskim uśmiechem przed kompem, patrzy w ekranik i czeka (by nas przetrzymać), a za chwilę dopisze resztę, która obróci zgrozę w żart. :-( :-( :-(
Ło matko...:-(

Posted

No i ....nie mówiłam!!!!!!!!!! Zerknijcie post wyżej!!!!!!!!!
Wyczułam podłotę!!! :angryy:

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]TY ŻMIJO!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]NA WŁASNYM "MYMŁONIE" CIĘ WYHODOWAŁAM!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]MASZ PRZEGWIZDANE!!! :mad:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='majqa']Błagam, nie podpuszczaj mnie, bo ja kocham horrory! ;)[/quote] Chciałaś? Masz :eviltong:
Pixik pogryzł mnie dziś wiele razy :evil_lol:
Podczas zabawy ze sznurem, potem z nową zabawką... Jak się bawiła z Fufikiem, to też mnie gryzła :diabloti:
No i podczas zmiany opatrunku łapała mnie za rękę zębami, tyle, że delikatniej niz podczas harców :eviltong:
Można zatem powiedzieć, że pies morderca użył dziś wobec mnie zębów wielokrotnie, z premedytacją i bez konkretnego powodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam Was.mam Was :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Chciałaś? Masz :eviltong:
Pixik pogryzł mnie dziś wiele razy :evil_lol:
Podczas zabawy ze sznurem, potem z nową zabawką... Jak się bawiła z Fufikiem, to też mnie gryzła :diabloti:
No i podczas zmiany opatrunku łapała mnie za rękę zębami, tyle, że delikatniej niz podczas harców :eviltong:
Można zatem powiedzieć, że pies morderca użył dziś wobec mnie zębów wielokrotnie, z premedytacją i bez konkretnego powodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam Was.mam Was :diabloti:[/quote]
tak się po prostu nie robi!
nie wiesz co ja tu przeżyłam!przecież jak się nikt nie znajdzie to mała ma iść do mnie na wiosne-do mojego domu gdzie mam małe dziecko!
oooj, przegiełaś!:angryy:

Posted

[quote name='GoniaP']P.S. Ale małpa ze mnie :oops: Kajam się jak mogę :oops::diabloti::evil_lol:[/quote]
[CENTER] [B][SIZE=3]JASNE, ŻE MAŁPA TYLKO NIE DOWIERZAŁAM OSHO!!! :angryy:[/SIZE][/B][/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...