Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo dziekuje Anasharowi, Wyjątek i Agamice za pojawienie sie na tym watku. przedtem Jayo i Gemsi byli calkiem sami.
Jayo napisala, ze cegielki beda potrzebne, jesli lekarz zdecyduje koniecznosc operacji lapy.

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli bylaby jakas szansa na DT - mozna byloby psa lepiej obserwowac i podejmowac decyzje o operacji lub braku takiej koniecznosci...
A poza tym on nie jest malo zsocjalizowany :-(

Dzieki Wam bardzo za wsparcie :oops:

Posted

Zatem czy moje ogłoszenia mają być że pies szuka DS? Czy na razie sobie takowe odpuścić? Czy robić ale z zaznaczeniem ryzyka operacji? Proszę o porady...
Zajęłam się Krężelem i bazarkami i troche zagubiona jestem:roll:

Posted

[quote name='Wyjątek']
Zatem czy moje ogłoszenia mają być że pies szuka DS? Czy na razie sobie takowe odpuścić? Czy robić ale z zaznaczeniem ryzyka operacji? Proszę o porady...
Zajęłam się Krężelem i bazarkami i troche zagubiona jestem:roll:

jasne, ze mozesz napisac, ze szukamy DS - jesli sie zdecyduje ktos na przyjecie takiego psa - mozemy wesprzec w operacji... lepsze to, niz zeby siedzial w kojcu :placz:

Posted

[quote name='jayo']jasne, ze mozesz napisac, ze szukamy DS - jesli sie zdecyduje ktos na przyjecie takiego psa - mozemy wesprzec w operacji... lepsze to, niz zeby siedzial w kojcu :placz:

Ok ale w ogłoszeniach pisac o tej ewentualnej operacji? I, że pomożemy finansowo? Bo mi się wydaje, że może lepiej nie. Że to już telefonicznie jesli ktoś konkretny zadzwoni:roll: Nie wie, decyzja nalezy do Ciebie:roll:

Posted

Nie pisz w ogloszeniach o tym, ze kuleje - jesli zadzwoni ktos sensowny - to albo przyjmie go takim jaki jest - albo przekazemy dla innego w potrzebie :roll:

Posted

Nigdzie nie zginie, nie martw się. ja do niego codziennie zaglądam :) Zajęłam się co prawda bardzo Krężelem i bazarkiem na Velveta... ale jestem ;) Domowy tymczas. Goood tak mi z tym źle , ze mam problemy z nogą i mieszkam u rodziców. Jeszcze miesiąc:placz: A tak to bym mogła wziąć jakiegoś psa czy dwa do siebie... Może własnie Sokoła...:roll: Pomarzyć morzna:roll:

Posted

[quote name='Wyjątek']Nigdzie nie zginie, nie martw się. ja do niego codziennie zaglądam :) Zajęłam się co prawda bardzo Krężelem i bazarkiem na Velveta... ale jestem ;) Domowy tymczas. Goood tak mi z tym źle , ze mam problemy z nogą i mieszkam u rodziców. Jeszcze miesiąc:placz: A tak to bym mogła wziąć jakiegoś psa czy dwa do siebie... Może własnie Sokoła...:roll: Pomarzyć morzna:roll:

Jak pomarzysz, to moze cos z tego wyjdzie ....:lol:
Kombinuj, kombinuj !!!

Posted

[quote name='jayo']Jak pomarzysz, to moze cos z tego wyjdzie ....:lol:
Kombinuj, kombinuj !!!

Minimum do końca września chodzę o kulach i nie mieszkam u siebie. Nic do tego czasu nie wykombinuje nie jestem cudotwórcą:shake::shake: Nawet własnego psa musiałam dziadkom oddać na ten czas:roll::roll: Nie ma cudów...Trzeba czekać jesli o mnie chodzi:placz:

Posted

jayo napisał(a):
I chlopak zaginie w nawale watkow, cos mi sie zdaje...
A domowy tymczas mial dla niego byc od poczatku.. smutne to wszystko.

Przepraszam, że zaniedbałam psiaka :oops: obiecałam i zrobię ogłoszenia tylko muszę napisać tekścik :roll:

Posted

Sokol dalej nieladnie kuleje..

A my chyba potrzebujemy kogos z pelnym etatem do pisania ogloszen :-(
Po dzisiejszym dniu esperanza naliczyla, ze mamy juz 37 nowych sztuk pod opieka wlasna, nie liczac "niczyich" od dawna hotelowanych..

Posted

paros napisał(a):
Przepraszam, że zaniedbałam psiaka :oops: obiecałam i zrobię ogłoszenia tylko muszę napisać tekścik :roll:

Paros, można na Ciebie liczyć? czy ja mam coś pokombinować? :cool3:

Posted

dobra ciotki , ja wieczorem zrobie mu : alegratkę, gumtree, poproszę ciotkę Puckę o e-metro , allegro moge bo sie nauczyłam w koncu , ale nie stac mnie na wyróznienie :oops: ...

a teraz wracam do pracy

(PS namiary tylko ptrzebuję )

Posted

Wyjątek napisał(a):
Paros, można na Ciebie liczyć? czy ja mam coś pokombinować? :cool3:

Obiecałam to słowa dotrzymam. :cool3: Właśnie piszę tekścik i zrobię allegro. Tekst będzie można kopiować. ;)