jotpeg Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 bardzo dziekuje Anasharowi, Wyjątek i Agamice za pojawienie sie na tym watku. przedtem Jayo i Gemsi byli calkiem sami. Jayo napisala, ze cegielki beda potrzebne, jesli lekarz zdecyduje koniecznosc operacji lapy. Quote
Anashar Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 W takim razie czekamy na wieści. Czyli na razie skupiamy się na czukaniu DT lub DS? Quote
jayo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jesli bylaby jakas szansa na DT - mozna byloby psa lepiej obserwowac i podejmowac decyzje o operacji lub braku takiej koniecznosci... A poza tym on nie jest malo zsocjalizowany :-( Dzieki Wam bardzo za wsparcie :oops: Quote
jayo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agamika']http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=14100&PID=735623#735623 zdjecia sie na owczarkach nie otwieraja.. moze linki dalas nie takie ? Quote
gemsi Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 wklejone zostao zdjecie w taki sposob : http://farm4.static.flickr.com/3269/2774018156_d78a78044d.jpgv=0 a trzeba bez tego v=0 i bedzie sie wyswietlac Quote
agamika Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja skopiowałam bezpośrednio z dogo , ale wkleiłam tez link do galerii , pierwszy raz mi sie nie wyświetlają, zaraz poprawie Quote
Wyjątek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zatem czy moje ogłoszenia mają być że pies szuka DS? Czy na razie sobie takowe odpuścić? Czy robić ale z zaznaczeniem ryzyka operacji? Proszę o porady... Zajęłam się Krężelem i bazarkami i troche zagubiona jestem:roll: Quote
jayo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Wyjątek'] Zatem czy moje ogłoszenia mają być że pies szuka DS? Czy na razie sobie takowe odpuścić? Czy robić ale z zaznaczeniem ryzyka operacji? Proszę o porady... Zajęłam się Krężelem i bazarkami i troche zagubiona jestem:roll: jasne, ze mozesz napisac, ze szukamy DS - jesli sie zdecyduje ktos na przyjecie takiego psa - mozemy wesprzec w operacji... lepsze to, niz zeby siedzial w kojcu :placz: Quote
Wyjątek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='jayo']jasne, ze mozesz napisac, ze szukamy DS - jesli sie zdecyduje ktos na przyjecie takiego psa - mozemy wesprzec w operacji... lepsze to, niz zeby siedzial w kojcu :placz: Ok ale w ogłoszeniach pisac o tej ewentualnej operacji? I, że pomożemy finansowo? Bo mi się wydaje, że może lepiej nie. Że to już telefonicznie jesli ktoś konkretny zadzwoni:roll: Nie wie, decyzja nalezy do Ciebie:roll: Quote
jayo Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie pisz w ogloszeniach o tym, ze kuleje - jesli zadzwoni ktos sensowny - to albo przyjmie go takim jaki jest - albo przekazemy dla innego w potrzebie :roll: Quote
jayo Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 I chlopak zaginie w nawale watkow, cos mi sie zdaje... A domowy tymczas mial dla niego byc od poczatku.. smutne to wszystko. Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nigdzie nie zginie, nie martw się. ja do niego codziennie zaglądam :) Zajęłam się co prawda bardzo Krężelem i bazarkiem na Velveta... ale jestem ;) Domowy tymczas. Goood tak mi z tym źle , ze mam problemy z nogą i mieszkam u rodziców. Jeszcze miesiąc:placz: A tak to bym mogła wziąć jakiegoś psa czy dwa do siebie... Może własnie Sokoła...:roll: Pomarzyć morzna:roll: Quote
jayo Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Wyjątek']Nigdzie nie zginie, nie martw się. ja do niego codziennie zaglądam :) Zajęłam się co prawda bardzo Krężelem i bazarkiem na Velveta... ale jestem ;) Domowy tymczas. Goood tak mi z tym źle , ze mam problemy z nogą i mieszkam u rodziców. Jeszcze miesiąc:placz: A tak to bym mogła wziąć jakiegoś psa czy dwa do siebie... Może własnie Sokoła...:roll: Pomarzyć morzna:roll: Jak pomarzysz, to moze cos z tego wyjdzie ....:lol: Kombinuj, kombinuj !!! Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='jayo']Jak pomarzysz, to moze cos z tego wyjdzie ....:lol: Kombinuj, kombinuj !!! Minimum do końca września chodzę o kulach i nie mieszkam u siebie. Nic do tego czasu nie wykombinuje nie jestem cudotwórcą:shake::shake: Nawet własnego psa musiałam dziadkom oddać na ten czas:roll::roll: Nie ma cudów...Trzeba czekać jesli o mnie chodzi:placz: Quote
agamika Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 oj ze mnie kiepski podnosiciel wątkowy :shake::oops::oops::oops: Quote
agamika Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wrzuciłam w podpis ..moze ktoś tu jeszcze zajrzy :( Quote
paros Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jayo napisał(a):I chlopak zaginie w nawale watkow, cos mi sie zdaje... A domowy tymczas mial dla niego byc od poczatku.. smutne to wszystko. Przepraszam, że zaniedbałam psiaka :oops: obiecałam i zrobię ogłoszenia tylko muszę napisać tekścik :roll: Quote
agamika Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no to podniesiemy na owczarku plnastała ciiiiiszaaa...ale to nic nowego Quote
jayo Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sokol dalej nieladnie kuleje.. A my chyba potrzebujemy kogos z pelnym etatem do pisania ogloszen :-( Po dzisiejszym dniu esperanza naliczyla, ze mamy juz 37 nowych sztuk pod opieka wlasna, nie liczac "niczyich" od dawna hotelowanych.. Quote
esperanza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pomoc w ogloszeniach potrzebna :cry: Taka ilosc zwierza, to juz male przytulisko. Sokol jest piekny, mysle ze nie jeden wielbiciel przygod Cywila, marzy wlasnie o takim psie. Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 paros napisał(a):Przepraszam, że zaniedbałam psiaka :oops: obiecałam i zrobię ogłoszenia tylko muszę napisać tekścik :roll: Paros, można na Ciebie liczyć? czy ja mam coś pokombinować? :cool3: Quote
agamika Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dobra ciotki , ja wieczorem zrobie mu : alegratkę, gumtree, poproszę ciotkę Puckę o e-metro , allegro moge bo sie nauczyłam w koncu , ale nie stac mnie na wyróznienie :oops: ... a teraz wracam do pracy (PS namiary tylko ptrzebuję ) Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To Ciotka jak już bedziesz miała tekst to wstaw tutaj, ja wrzuce na kolejne strony i portale :) Quote
paros Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wyjątek napisał(a):Paros, można na Ciebie liczyć? czy ja mam coś pokombinować? :cool3: Obiecałam to słowa dotrzymam. :cool3: Właśnie piszę tekścik i zrobię allegro. Tekst będzie można kopiować. ;) Quote
Recommended Posts