jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nie mamy dla niego miejsca po operacji... Ciotki, dajcie mu szanse :placz: Moze gdzies jakis kacik na pare dni po zabiegu sie znajdzie - bez tego bedzie nm trudno przyspieszyc zabieg. :-( Nie wspomne juz o poratowaniu kasa - musimy poprosic gdzies o znaczny upust, zeby nas bylo stac na operacje. Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nic nie poradzę:shake: Sama jestem po operacji i psa też bedę zaraz miec po operacji...:shake: Quote
paros Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Sokół ma obserwatora na allegro, może ktoś da psiakowi tymczas :-( Quote
jayo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Oby... Sokol coraz bardziej opuszczony ... Nie ma go jak nawet obserwowac z tym chodzeniem. Jestem wkurzona na taki stan rzeczy. Pani, ktora miala sie nim choc troche opiekowac czy interesowac, takze finansowo, przestala sie odzywac :-( Quote
gemsi Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 jotpeg napisał(a):niedobrze, krucabomba niedobrze, tymczas by sie choc przydal Quote
Wyjątek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Skacz na pierwszą kochany! szukaj domku! Choćby tymczasowego! Quote
agamika Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a DT ciężko tak samo jak o DS ostatnio :( Quote
jayo Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pare dni dla Sokola, prosze.... To dla niego szansa na przyzwoite chodzenie i dom... Quote
esperanza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Bez operacji niestety się nie obędzie. Resekcja główki kości udowej będzie kosztowała po zniżce 350zł. Skąd wziąć na to środki? Czy ktoś może pomóc w uzbieraniu chociaż części? Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Raczej nikt tu za czesto nie zaglada, wiec nie wiem czy uda sie kogos namowic na wsparcie... ale bedziemy podnosic. Poprosze o zmiane tytulu, ze na operacje zbieramy.. Quote
agamika Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a konto na które mają wpływać pieniądze jest znane ? :oops: nawet nie pamietam czy już nie pytałam o to :oops: ...ehhh mówiłam ze ze mnie kiepski "podnosiciel" wątkowy ... 350 to koszt zabiegu, ale jakieś koszty antybiotyku później czy czegoś takiego nie dojdą ? Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 agamika napisał(a):a konto na które mają wpływać pieniądze jest znane ? :oops: nawet nie pamietam czy już nie pytałam o to :oops: ...ehhh mówiłam ze ze mnie kiepski "podnosiciel" wątkowy ... 350 to koszt zabiegu, ale jakieś koszty antybiotyku później czy czegoś takiego nie dojdą ? pewnie moze sie tak zdarzyc... ale tego dowiem sie pewnie jutro - jak bede dzwonic dowiedziec sie o termin.. Wydaje mi sie, ze mozna bedzie uzyc konta Stowarzyszenia naszego - ale musze sie upewnic czy to mozliwe. Quote
agamika Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ok, to jesli będzie znane to proszę o znak , bo bym wstawiła na owczarku w pierwszy post wtedy - jeśli będzie można Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Podnoszę psiaka. Pomoc finansowa potrzebna :-( Quote
Wiedźma Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Zrobię w domu remanent, może jakiś bazarek... Albo obedrę znajomych! Quote
Wiedźma Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Co z piesiuniem? Wywinduję go na pierwszą. Quote
paros Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ustalcie konto do zbiórki na operację chłopaka. A czy po operacji będzie miał tymczas? Chociaż na pierwszy tydzień :cool3: Quote
gemsi Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 sprawa z Sokolem wyglada nastepujaco: chlopak zaczal chodzic na wszytskich lapach, ciagnie niczym traktor lub czolg, sika na obie strony, czyli podnosi raz jedna raz druga strone, ale ze wizyta byla umowiona to zostal zawieziony w niedziele wieczorem, w poniedzialek zapadl wyrok : "kastracja" :D, chlopak sie w automagiczny sposob zrehabilitowal, widac zwichniecie nie bylo bardzo bolesne, pomieszkal w przyzwoitych warunkach z dobrym zarlkiem, wypuszc zany na regularne hasanko po wybiegu i czary : lapa naprawiona a jajka uciete :), Problemem jednak jest dla niego dom, nie dalismy rady go dzisiaj odebrac, a tymczas sie rozplynal, w zwiazku z tym psiak jutro wraca do kojca. Jezeli ktos moze zapewnic tymczas to bardzo prosimy o wsparcie Quote
Recommended Posts