agamika Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 hmmm ... tragedia często wzbudza zainteresowanie, ale nie daje gwarancji domu :shake: jeszcze raz dziękuje gemsi za nry telefonów mam nadzieje, ze Pani się skontaktowała Quote
Wiedźma Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Na pewno nagłaśnia sprawę, ale z domem, jak mówisz, różnie. Patrz: Pixie. Quote
Aleksandra_B Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzisiaj zmobilizuję się i zrobię Sokołowi allegro. Nie może chłopak tak tkwić w boksie. Quote
Wiedźma Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie marzyło się Wam czasem, że trafiacie w kumulację i zakładacie prywatne schronisko? Quote
gemsi Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wiedźma napisał(a):Nie marzyło się Wam czasem, że trafiacie w kumulację i zakładacie prywatne schronisko? tak, marzylo , wystarczylby zwykly milion, bez kumulacji :D, wybrzydzac nie bede, no dobra, w drodze z pracy puszcze na chybil trafil Quote
paros Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Aleksandra_B napisał(a):Dzisiaj zmobilizuję się i zrobię Sokołowi allegro. Nie może chłopak tak tkwić w boksie. Sokół ma tez moje ogłoszenia i allegro :lol: http://www.allegro.pl/item469597718_owczarek_sokol_przeganiany_miotla_i_grabiami.html :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Wiedźma Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Paros, świetny tekst: poruszający, a nie ckliwy i konkretny zarazem. Quote
esperanza Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sokół został wykastrowany, ale mamy dług za jego zabieg. Czy ktoś może wystawić bazarki na pokrycie tych 150zł? Quote
Wiedźma Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bazarek gotowy (w Wordzie), muszę tylko dodać fotografie, a fotosik chodzi jak żółw albo nawet 2. Spróbuję późną wieczorową porą. Może jaki grosz się zbierze. Quote
Wiedźma Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=magenta]Fotosik odpalił, zapraszamy - iwi10 i ja na bazarek dla Sokolika:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kto-pamieta-o-sokole-psie-ksiazki-domowe-drobiazgi-na-dlug-124487/#post11210021[/URL] Quote
esperanza Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jutro odwiedzimy Sokoła z Aleksandrą_B :p Serdecznie dziękujemy za bazarek :loveu: Quote
Wiedźma Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Pewnie wygłaskacie go od nas...O zdjęcia nieśmiało prosimy. Quote
esperanza Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Zdjęcia wstawi Aleksandra_B Sokół jest przecudny :loveu: Spokojny, opanowany, chętnie współpracuje z człowiekiem (pod warunkiem, że jest wybiegany). Budową ciała przypomina mi połączenie ON-ka z owczarkiem belgijskim, taki jakby drobny jest i łepek bardziej trójkątny. Do czego by podobny nie był, to jest bardzo fajnym psiakiem. Szkoda, by dalej tkwił w kojcu :-( Quote
paros Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Skończyło się kolejne allegro, byl obserwatorzy i nikt nie odezwał się???:-( może jak dam nowe fotki to znajdzie się domek :roll: Quote
esperanza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Paros będę bardzo wdzięczna za kolejne allegro. Wstaw w treść także mój numer: 600-964-797. Jeśli trafi się ktoś sensowny będziemy umawiać na wizytę u psiaka i kontrolę przedadopcyjną. Quote
Recommended Posts