Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

były dwa telefony.
pierwszy kobieta się pytała czy to rasowy owczarek niemiecki, bo ona ma "rasowego" i myslala ze wezmie drugiego "rasowego". no i druga sprawa ze on się z psem nie dogada.

drugi telefon, pies na podwórko, facet ma suke owczarkowata wysterylizowana i doga argentynskiego z rodowodem. Ale nie chcial Nema , bo on chce zlego psa, który sie bedzie rzucal na brame jak ktos bedzie przechodził...

Posted

Zgroza...
Ale nie ma reguły na tych ludzi, co dzwonią po artykule. Już tyle psów udało mi się upakować do gazety i słowo daję, żadnej reguły nie odkryłam. Ostatnio np. ukazał się pies (notabene, również z dogo) i pierwszego dnia zero telefonów, a potem nagle znalazł dom, gdy wszyscy juz zwątpili.
Szkoda Nemka, jest cudowny, osobiście go głaskałam
PS a na którymś zdjęciu na wątku wygląda jakby się uśmiechał!
Śliczny Pies Uśmiechnięty:)
Z całego serca trzymam za niego kciuki!!!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nemo przeszedl wczoraj operacje usuniecia powiekszonej sledziony,na szczescie nigdzie nie znaleziono nowotworu a sledziona pojechala na badania histopatologiczne,Nemek po zabiegu czuje sie dobrze trzymajmy tylko kciuki aby badania nie wykazaly zmian na sledzionie

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziś wreszcie zobaczyłam Nemeczka. :loveu::loveu::loveu:
Zabrałyśmy go na spacerek, niestety szybko nam się chłopak zestresował bo już dawno nie wychodził poza azyl. :(

• 3 weeks later...