siekowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Co Ty chcesz znowu poprawiać? wiek? :) Ciekawe jak tam Nemek po kastracji. Quote
Kostek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nemkowski bedzie dopiero po niedzieli kastrowany bo jakis glab noc przed zabiegiem rozrzucil kosci :mad: Quote
siekowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Prosimy o pomoc w ogłaszaniu Nema NEMO cudowny lecz niezauważany 8 letni szczeniak :) - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
siekowa Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Nikt do Nema już nie zagląda :( Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='siekowa']Nikt do Nema już nie zagląda :( Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Porobic jakies dodatkowe? ;) Quote
siekowa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Nemka :) przykładowe ogłoszenie NEMO przecudowny, wyjątkowy 8 letni szczeniak szuka domu ! :) - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
siekowa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Już do Nemka nikt nawet nie zagląda? :( Dałam go na gumtree 7 miast, może ktoś go wreszcie wypatrzy. Quote
siekowa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Nemuś dziś jest w super expressie więc mam nadzieje, że ktoś go wreszcie wypatrzy. Quote
pumcia02 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 były dwa telefony. pierwszy kobieta się pytała czy to rasowy owczarek niemiecki, bo ona ma "rasowego" i myslala ze wezmie drugiego "rasowego". no i druga sprawa ze on się z psem nie dogada. drugi telefon, pies na podwórko, facet ma suke owczarkowata wysterylizowana i doga argentynskiego z rodowodem. Ale nie chcial Nema , bo on chce zlego psa, który sie bedzie rzucal na brame jak ktos bedzie przechodził... Quote
AnK Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zgroza... Ale nie ma reguły na tych ludzi, co dzwonią po artykule. Już tyle psów udało mi się upakować do gazety i słowo daję, żadnej reguły nie odkryłam. Ostatnio np. ukazał się pies (notabene, również z dogo) i pierwszego dnia zero telefonów, a potem nagle znalazł dom, gdy wszyscy juz zwątpili. Szkoda Nemka, jest cudowny, osobiście go głaskałam PS a na którymś zdjęciu na wątku wygląda jakby się uśmiechał! Śliczny Pies Uśmiechnięty:) Z całego serca trzymam za niego kciuki!!! Quote
siekowa Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Niestety Nemuś nadal czeka na dom i podobno strasznie przytył. :( Quote
siekowa Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Rany Nemkowi to się rzeczywiście nieźle przytyło. :placz: Quote
Kostek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nemo przeszedl wczoraj operacje usuniecia powiekszonej sledziony,na szczescie nigdzie nie znaleziono nowotworu a sledziona pojechala na badania histopatologiczne,Nemek po zabiegu czuje sie dobrze trzymajmy tylko kciuki aby badania nie wykazaly zmian na sledzionie Quote
siekowa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Nemuś chyba czuje się już dobrze. Ja niestety już dawno go nie widziałam bo jest wypuczany rano, kiedy mnie jeszcze nie ma w azylu. :( Quote
siekowa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dziś wreszcie zobaczyłam Nemeczka. :loveu::loveu::loveu: Zabrałyśmy go na spacerek, niestety szybko nam się chłopak zestresował bo już dawno nie wychodził poza azyl. :( Quote
żabusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/rozmnaza-suke-bo-zgodne-z-natura-148523/#post13127322 Quote
Recommended Posts