pidzej Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jemu chyba trzeba będzie nagrać filmik. Ja wymiekam jak bryka z radości i jakie odgłosy wydaje przy głaskaniu:loveu: Quote
siekowa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Dobry pomysł :) Kurcze jak to możliwe, że nikt takiego psa nie chce :-o Quote
siekowa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Plakacik dla mojego kochanego Nema :loveu: http://rapidshare.com/files/147814917/Wspania__322_y_Nemo_szuka_domu.doc.html Quote
mru Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :shake: no mało odwiedzin a domku nie widać...? :-( Quote
pumcia02 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 niestety nic. Mało ogłoszeń :( i kiepski tekst Quote
pidzej Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 pisalas cos innego hmm? tak jest git, tylko sie zastanawiam czy dodawac cos ze bedzie sie bal na poczatku znajomosci... Quote
siekowa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Gdzie ten dom dla wyjątkowego dorosłego szczeniora? Mariola może mu zrobisz następnym razem jakieś ładne zdjęcia co? Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Wiem bo sama Cie zmuszałam. :D Quote
siekowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Nemkowi wczoraj się poszczęściło i miał dwa dodatkowe spacery :) Ludzie czemu takie cudo musi tyle na dom czekać? Mariola miałaś mu zdjęcia zrobić! :mad: Quote
pumcia02 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 nie marudz, bylas z nim i mialas aparat Quote
siekowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Rany kobito te nie marudź to Twój stały tekst. Ja nie marudzę tylko chce dobrze dla psów a przecież wiesz, że moja zabaweczka jest ok tylko na idealną pogodę ale dobra już o nic nie będę prosić. Quote
siekowa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Nemek może w sobotę pójdziemy na spacerek i zrobimy nowe zdjęcia :) Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Nemek dziś był na badaniach. Niestety ma coś z prostatą i z nerkami chyba też nie chce nic pomieszać więc Mariolka napisze więcej jak wróci. Pobrali mu krew a we wtorek będzie kastrowany. Nemo zachowywał się dziś idealnie. :loveu: Sam wskoczył do samochodu i na początku jazdy troche był przestraszony ale później już położył się na moich kolanach. :) W lecznicy też dzielnie i grzecznie znosił wszystkie badania. Mówie Wam cuuuuudo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 dobra to zaczynam USG wykazało, że ma powiekszona twarda prostate i 3 torbiele. koniecznie musi byc wykastrowany. wstepnie umowiony na wtorek, ale to zalezy jeszcze od wynikow krwi. od dłuzszego czasu dostaje karme na nerki (nie wiem dokaldnie co w nich mial nie tak). ale dzis jak wet zobaczyl ze praktycznie nie ma kory, powiedzial ze musi byc baaardzo stary. wiecej niz 8 lat ma... wiedzial ze cos juz bylo nie tak z nerkami, ale powiedzial ze na chorobowa zmiane to nie wygląda.. ma pobraną krew, teraz czekac na wyniki. dostal antybiotyk Quote
siekowa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Oczywiście zaglądają tu tylko azylowicze :( Nemosław dziś jest kastrowany więc trzymajcie za niego kciuki. Odebrałam kolejne Nemkowe plakaty są super i mam nadzieje, że ktoś go na nich wypatrzy :) Quote
maarit Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Trzymam kciuki baaaaaardzo mocno!!!!! Powodzenia Nemo:multi: Quote
maarit Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A jak "Duży Szczeniak" czuje się dzisiaj???? Trzymałam kciuki wczoraj!!!;) Quote
pidzej Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 od dłuzszego czasu dostaje karme na nerki (nie wiem dokaldnie co w nich mial nie tak). ale dzis jak wet zobaczyl ze praktycznie nie ma kory, powiedzial ze musi byc baaardzo stary. wiecej niz 8 lat ma... wiedzial ze cos juz bylo nie tak z nerkami, ale powiedzial ze na chorobowa zmiane to nie wygląda.. ma pobraną krew, teraz czekac na wyniki. dostal antybiotyk :crazyeye: nieźle... a ja myślałam, że ma nawet mniej niż 8! Biedny Nemek. Oby doczekał domu, on naprawdę na to zasługuje. Jest jednym z najkochańszych psów w azylu. Quote
siekowa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Jednak coś z tym terminem nie wyszło i Nemosław we wtorek jedzie na kastracje. Jest jednym z najkochańszych psów w azylu. Całkowicie się z tym zgadzam. On to chyba z 10 lat max ma co? Są ładne plakaty Nemka więc jeśli ktoś chciałby pomóc to dajcie mi znać. Quote
Recommended Posts