Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Rany kobito te nie marudź to Twój stały tekst. Ja nie marudzę tylko chce dobrze dla psów a przecież wiesz, że moja zabaweczka jest ok tylko na idealną pogodę ale dobra już o nic nie będę prosić.

Posted

Nemek dziś był na badaniach. Niestety ma coś z prostatą i z nerkami chyba też nie chce nic pomieszać więc Mariolka napisze więcej jak wróci. Pobrali mu krew a we wtorek będzie kastrowany. Nemo zachowywał się dziś idealnie. :loveu: Sam wskoczył do samochodu i na początku jazdy troche był przestraszony ale później już położył się na moich kolanach. :) W lecznicy też dzielnie i grzecznie znosił wszystkie badania. Mówie Wam cuuuuudo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dobra to zaczynam
USG wykazało, że ma powiekszona twarda prostate i 3 torbiele. koniecznie musi byc wykastrowany. wstepnie umowiony na wtorek, ale to zalezy jeszcze od wynikow krwi.
od dłuzszego czasu dostaje karme na nerki (nie wiem dokaldnie co w nich mial nie tak). ale dzis jak wet zobaczyl ze praktycznie nie ma kory, powiedzial ze musi byc baaardzo stary. wiecej niz 8 lat ma... wiedzial ze cos juz bylo nie tak z nerkami, ale powiedzial ze na chorobowa zmiane to nie wygląda..
ma pobraną krew, teraz czekac na wyniki. dostal antybiotyk

Posted

Oczywiście zaglądają tu tylko azylowicze :( Nemosław dziś jest kastrowany więc trzymajcie za niego kciuki.
Odebrałam kolejne Nemkowe plakaty są super i mam nadzieje, że ktoś go na nich wypatrzy :)

Posted

od dłuzszego czasu dostaje karme na nerki (nie wiem dokaldnie co w nich mial nie tak). ale dzis jak wet zobaczyl ze praktycznie nie ma kory, powiedzial ze musi byc baaardzo stary. wiecej niz 8 lat ma... wiedzial ze cos juz bylo nie tak z nerkami, ale powiedzial ze na chorobowa zmiane to nie wygląda..
ma pobraną krew, teraz czekac na wyniki. dostal antybiotyk

:crazyeye: nieźle... a ja myślałam, że ma nawet mniej niż 8!
Biedny Nemek. Oby doczekał domu, on naprawdę na to zasługuje. Jest jednym z najkochańszych psów w azylu.

Posted

Jednak coś z tym terminem nie wyszło i Nemosław we wtorek jedzie na kastracje.

Jest jednym z najkochańszych psów w azylu.
Całkowicie się z tym zgadzam.
On to chyba z 10 lat max ma co?

Są ładne plakaty Nemka więc jeśli ktoś chciałby pomóc to dajcie mi znać.