Ra_dunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wszystkiego NAJ w nowym roku! :) I z niecierpliwością czekam na filmik ;) Quote
Korciaste Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='maggiejan']Padł mi w święta komp i dopiero teraz jest sprawny... Tak, Babulinka jest pieszczoszką, bardzo lubi aby ją głaskać, sama nastawia główkę do głaskania. Lubi też spacerować, chodzi głównie w kółko, ale dla niej liczy się ilość przebytych metrów ;). Niestety, po puszce świątecznej miała rozwolnienie, więc chyba pozostanie na suchym. Wydaje mi się, że ciut schudła...:cool3:[/quote] :loveu::loveu::loveu: A my Binkę na miau poznałyśmy... Przekochana sunia, takie szczęście ją spotkało :lol: No kciuki za DS [SIZE=1]A jakaś szansa na to że zostanie w DT jest?[/SIZE] Quote
maggiejan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Korciaste']:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]A jakaś szansa na to że zostanie w DT jest?[/SIZE][/quote] Niestety, mała... Wynajmuję mieszkanie i mam już 2 psy... Babulinka ma od kilku dni luźną koopkę, nie wiem co może być przyczyną...:roll: Quote
Ra_dunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Przyczyną może być wszystko - a przede wszystkim zmiana karmy. Paradoksalnie schroniskowe pieski gdy przechodzą na lepsze jedzonko często dostają rozwolnienia :shake: A czy mała była odrobaczona? To też może być przyczyna... Quote
maggiejan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jeśli chodzi o karmę to raczej nie jest przyczyna bo przez kilka pierwszych dni koopka był ładna. Może to robaki, planuję jutro lub pojutrze pójść do weta. Wysłałam filmik sleepingbyday, ale nie wiem czy dotarł, bo nie wstawiła go... Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 dopero teraz jestem na dogo, wlasnie sie filmik ładuje do wrzuty, jak sie załaduje, to wam tu go ciepnę... Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [URL="http://www.wrzuta.pl/film/gvghzDo51U/babulinka"]Jestem Babulinką?[/URL] Quote
maggiejan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziękuję, sleepingbyday! :lol: Babulinka nieźle sobie radzi...;) Szkoda że filmik robiony na komórce... Quote
kordonia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kochana, zwłaszcza z tym ogonkiem :loveu: Mam straszny sentyment primo: do niewidomych psów (taki byl mój pierwszy pies), secundo: do starszych niskopodłogowych suk (taka jest moja obecna sunia). Kciuki za domek Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ogonek - rewelacja :loveu: Mam nadzieję, że Binka szybko znajdzie kochający dom... Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ten chwościk ma wyjątkowy - taki pompon na badylu :loveu: Quote
maggiejan Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tak, ogonek jest zabójczy :evil_lol: Kupiłam Babulinie proszek na niechcianych lokatorów, zobaczymy za 3 dni jaki będzie efekt. Czy ktoś robił Babulinie ogłoszenia? Quote
Natussiaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Zaraz dorobie Babulince więcej ogłoszeń : [url=http://www.aukcjezwierzat.pl/index.php?page=auction_view&id=1264]Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka...W DT SZUKA DS !! :: (S001264) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl[/url] jednak proszę o kontakt do ogłoszeń;) Quote
Charly Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Natussiaa']Zaraz dorobie Babulince więcej ogłoszeń : [URL="http://www.aukcjezwierzat.pl/index.php?page=auction_view&id=1264"]Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka...W DT SZUKA DS !! :: (S001264) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl[/URL] jednak proszę o kontakt do ogłoszeń;)[/quote] Gosia 665 715 196 Quote
maggiejan Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Natussiau, dziękuję :lol:, jednk Babulinka nie jest malutka. Mała jest całkiem spora, waży ok. 10 kg, z tego ok.4 to nadwaga ;). Jest pieskiem raczej średniej wielkości, niż małym. Lek podałam wczoraj, robale nie wyszły, ale koopka się poprawiła. Mam podawać jeszcze dziś i jutro, żeby ją porządnie przeciściło z różnych elementów niepożądanych :evil_lol:. Babulina poczuła się pewniej na skwerku i dostała takiego przyspieszenia, że boję się spuścić ją z oka, bo w ciemnościach mogłabym jej nie odnaleźć :evil_lol:, dziewczyna naprawdę lubi chodzić, kieruje się głównie węchem,czasem dotykiem (kiedy się na coś natknie). Bardzo podoba jej się tropienie śladów ptaków, które odciskają nóżki w śniegu. Quote
Ra_dunia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 W Bince obudził się instynkt tropiciela ;) Quote
maggiejan Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Lek na odrobaczenie podany( trzy dni z rzędu), z małej nic nie wyszło...koopka trochę lepsza... Babulina lubi śnieg, ryje w nim noskiem :evil_lol:. Przydałby jej się dom z ogrodem, żeby po znanym terenie mogła pohasać. Narazie zero telefonów. Quote
maggiejan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Babulinka uwielbie śnieg :lol:, wjeżdża w niego pyszczkiem, tarza się... Gdyby nie brak ciepłej sierści pewnie nie chciałaby wracać do domu :evil_lol:. Quote
Nika_88 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No prosze całkiem żywotna ta nasza babulinka :eviltong: ale żey tak w zimnym śniegu się tażać brrrr...:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Futrzaste psiaki przeważnie lubią śnieg :) Na a z Binki przecież był futrzak - teraz troszkę ostrzyżony, ale jednak futrzak ;) Super Binka czeka na super domek! Quote
Wet-siostra Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Babulinko,wracaj na pierwszą stronę... Quote
Ra_dunia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kochająca, śliczna Binka czeka na swój stały dom :loveu: Quote
Wet-siostra Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ona nie potrzenuje dużo miejsca...:oops: Quote
Recommended Posts