Natussiaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 maggiejan napisał(a):Czy wystarczy wynosić ją 3 razy dziennie na załatwienie się? Czy byłoby to za mało i Babulina lubi też spacerować? Bo chyba półgodzinnych spacerków z moją suczką by nie wytrzymała...? Dla Babulinki 3 spacery dziennie wystarczą jak najbardziej;) Quote
Natussiaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 maggiejan napisał(a):I jeszcze: jakiej ona jest wielkości? Babulinka to takie puchate maleństwo,sięga do kolan... Quote
maggiejan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czy wystarczy wynosić ją 3 razy dziennie na załatwienie się? Czy byłoby to za mało i Babulina lubi też spacerować? Bo chyba półgodzinnych spacerków z moją suczką by nie wytrzymała...? Quote
maggiejan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 I jeszcze: jakiej ona jest wielkości? Quote
maggiejan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Natussiaa napisał(a):Dostałam odp: Pytanie czy pani psy nie zjedzą Babulinki? :lol: Mój owczarek jest przyjazny, więc krzywdy jej raczej nie zrobi, chyba żeby mu weszła pod nogi (waży 37kg). A moja mała suczka jest naprawdę mała (wielkości kota), jest trochę kapryśna, ale to chyba też nie będzie problem. Quote
Nika_88 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No no no czy mi się wydaje czy możemy mieć nadzieje że Binka te święta spędzi w DT;) Quote
maggiejan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czy sunia może jeść suchą karmę, czy trzeba jej gotować? Quote
Natussiaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 maggiejan napisał(a):Czy sunia może jeść suchą karmę, czy trzeba jej gotować? Je taką i taka karmę. Sama puszkę bardzo chętnie. Samą sucha karmę też lubi sobie pochrupać. A z kotami zgodzi sie na pewno, jesli psy będa ja tolerowac to też nie bdzie problemu.;) Quote
maggiejan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To trzeba dograć transprt do mnie i ogłaszać sunię, żeby znalazła dobry domek stały ;) Quote
Ra_dunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Babulinka przyjeżdża do Poznania?? :multi::multi::multi: Będę mogła ją poznać? :cool3: Quote
maggiejan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oczywiście :lol:, wpadnij nawet bez powodu ;) Quote
Natussiaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 maggiejan napisał(a):To trzeba dograć transprt do mnie i ogłaszać sunię, żeby znalazła dobry domek stały ;) Łał:-o:-o Maggiejan jesteś wielka !! :multi::multi::multi::multi: Quote
maggiejan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ;) Z kim trzeba rozmawiać w sprawie tymczasu dla suni? Quote
Gosiapk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A na jakiej trasie jest potrzebny transport? Quote
Natussiaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='maggiejan'];) Z kim trzeba rozmawiać w sprawie tymczasu dla suni? :lol::lol: Kontakt do schroniska: [email protected] i tel. /63/ 243-80-38. Kontakt do wolontariusza: [email protected] tel 782-985-738 Quote
maggiejan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Czy w schronisku jest organizowana akcja domów tymczasowych? Quote
Natussiaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Tak. Juz kilka zwierzaków znalazły DT Jedną z nich była np.bezwładna Gabrysia ,która znalazła już DS:lol: Miau.PL :: Zobacz temat - Bezw�adna Gabrysia. W sobot� do domu, do Anki! :) Quote
maggiejan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Napiszę maila do wolontariusza Radka. Quote
maggiejan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nastusiu, czytałam częsciowo wątek Gabrysi. Jak ona znalazła dom? Z ogłoszenia? Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super że po roku pobytu w schronie Binka będzie mieć DT teraz tylko czeba znaleźć DS :loveu: Quote
Recommended Posts