Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']To wiecie co,ja jednak zrobię tak jak mysłałam wcześniej. Zapytam się wetki czy Żaba mogłaby przyjmować Gelacan Plus Darling lub któryś z dwóch preparatów o których wcześniej była mowa. Ja się na lekach nie znam ale skoro wy mówicie,że to co Żaba przyjmuje łagodzi ból ale nie stawia na nogi i,że oprócz tego mogłaby dostawać coś jeszcze,co mogłoby ją na te nogi postawić, to czemu nie spytać?
Wyjęłas mi to z ust martka! ;)

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
No więc wszystko już wiem. Rozmawiałam z panią weterynarz, która powiedziała,że Żaba z powodzeniem może przyjmować Gelacan Plus Darling:)

haha Czyli tak, jak myślałam :) NO TO CIOTKI- ZACZYNAMY ZRZUTKĘ! :cool3:

Posted

Koperek napisał(a):
haha Czyli tak, jak myślałam :) NO TO CIOTKI- ZACZYNAMY ZRZUTKĘ! :cool3:

Ja troche się nie znam... Ile kosztuje miesięczna dawka? Rozumiem, ze to lek/ suplement, który może dostawać stale (nie czasowo)?

Ja oczywiście sie dorzucam!

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Ja troche się nie znam... Ile kosztuje miesięczna dawka? Rozumiem, ze to lek/ suplement, który może dostawać stale (nie czasowo)?

Może dostawać stale- tymbardziej, że jest to jej stan stały, a nie chwilowe niedomaganie.

Miesięczną dawkę trzeba przeliczyć. To się jakoś tak sypie dwie łyżki do jedzenia, czy coś. Ale dokładnie to poczytam i dam znać ;)

Posted

Gelacan plus darling kosztuje 90zł za 500g.
Dawkowanie to 1,3g na każde 10kg z czego na początku można podwajać a nawet potroić tą dawkę.

Czyli np dla 30kg psa takie opakowanie starczy na mniej więcej 4 miesiące nie wliczając początkowego podwójnego dawkowania

Sory że się wtrąciłam:oops:

Posted

Spokojnie dziewczęta...:cool1:
Schronisko pokryje koszt zakupu leku. Wypróbujemy go, mam nadzieję, ze faktycznie da efekty.
Napiszcie mi tylko gdzie go mozna kupić, nie bardzo mam czas przebijac się przez wątki szukając konkretnych informacji.

Posted

Roy-11 napisał(a):
Spokojnie dziewczęta...:cool1:
Schronisko pokryje koszt zakupu leku. Wypróbujemy go, mam nadzieję, ze faktycznie da efekty.
Napiszcie mi tylko gdzie go mozna kupić, nie bardzo mam czas przebijac się przez wątki szukając konkretnych informacji.

Poniżej link do tych preparatów:
http://www.dogomania.pl/forum/f1075/specjalistyczne-preparaty-dla-psow-fundacja-rottka-128862/

A konkretnie chodzi o Gelacan Plus Darling, chłopcze ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='martka1982']Kolejny owczarek - tym razem szwajcarski. Nie umie się odnaleźć w schronie. Pomóżcie znaleźć mu dom

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-owczarek-szwajcarski-w-schronie-potrzebny-dom-130861/#post11730584
Najpierw znajdźmy jednemu- ŻABCE, a później można się dwoić i troić;) Póki co kudłata nadal bez domu, bo tu już prawie nikt nie zagląda...:-(

Roy- czy został zakupiony dla Żaby preparat wyżej polecany??

Posted

Koperek, trzeba działać na wielu frontach:) Whiteowi naprawde potrzebny jest dom i to szybko. A co do Żabci - ciężko będzie znaleźć dla niej upragniony kącik miłości i spokoju na stare lata.