Natussiaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 więcej fotek str 38 banerek dla Żabki: CZEŚĆ, JESTEM ŻABA PRZEDSTWIE WAM MOJĄ HISTORIE. MOŻE ONA SPRAWI, ŻE KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SPĘDZIĆ RESZTE SWOICH DNI WŁAŚCIE ZE MNA A WIĘC TAK DO SCHRONISKA TRAFIŁA W GRUDNIU 2003 ROKU. WYSZŁAM ZA BRAME, ODDALIŁAM SIĘ OD DOMU I WTEDY POTRĄCIŁ MNIE SAMOCHÓD TAK BARDZO CHCIAŁAM ŻEBY KTOŚ MNIE ZNALAZŁ BYŁO MI BARDZO ZIMNO. WKOŃCU PRZYJECHAŁ SAMOCHÓD, MYŚLALAM ŻE TO MOI WŁAŚCICIELE ALE TO BYLI PRACOWNICY SCHRONISKA. ZABRALI MNIE TAM. OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM ZŁAMANĄ MIEDNICE NADE MNĄ STAŁO BARDZO DUŻO LUDZI I ZASTANAWIALI SIĘ CZY Z TEGO WYJDE BYŁAM JUŻ STARSZYM PSIAKIEM I BALI SIĘ ŻE NIE DAM RADY. ALE JA KU ZDZIWIENIU WSZYSTKICH DAŁAM RADE WPADŁAM DO ROWU, NIE MOGŁAM Z NIEGO WYJŚĆ TUTAJ STAWIAM MOJE PIERWSZE KROKI PO WYPADKU TERAZ SIĘ ZE MNIE ŚMIEJĄ I MÓWIĄ ŻE JESTEM PSEM KTÓRY NADZORUJE PRACE PRACOWNIKÓW UWIELBIAM CHODZIC ZA NIMI JAK SPRZATAJA I SZCZEKAM KIEDY ZOBACZE, ŻE COŚ OMINELI JESTEM BARDZO WESOŁĄ SUNIA , MIMO PODESZŁEGO JUŻ WIEKU. TAK WIEC NIE SPRAWDZA SIĘ TO ZE BABCIE NIE MAJA POCZUCIA HUMORU KIEDY KTOŚ ZNAJOMY WEJDZIE DO SCHRONISKA OPOWIADAM MU WSZYSTKO CO ZDARZUŁO SIĘ POD JEGO NIEOBECNOŚĆ JESTEM PLOTKARA ALE NIECH MI KTOŚ POWIE KTÓRA BABA NIE JEST MAM NADZIEJE, ŻE MOJA HISTORIA SPRAWI, ŻE WASZ WYBÓR PADNIE WŁAŚNIE NA MNIE BARDZO CHCIAŁBYM MIEĆ JUŻ SWÓJ DOM POLECAM SIĘ PONIŻEJ PRZEDSTAWIAM WAM KILKA MOICH FOTEK. MAM NADZIEJE, ŻE SIĘ SPODOBAM edit: Żabunia ma problemy z chodzeniem.... Jest to wynik zarówno urazu jakiego doznała kiedyś w wyniku wypadku, jak i starośći.. No niestety już ją dopadła, ale radzi sobie dziewczynka. Zazwyczaj odpoczywa(leży). Nie ma już sił na wstawanie i podnoszenie swojego ciężaru ciała.. ale jeśli chodzi o potrzeby fizjologiczne to wstaje i idzie.... KONTAKT W SPRAWIE ŻABKI: [email protected], 782985738 OGŁOSZENIA : - wroclaw.gumtree.pl - autogielda.pl - vendito.pl - mammisia.pl - najpewniej.pl - anonseogloszenia.pl - rozglos.net - adpedia.pl - poszukiwane.pl - twoje-ogloszenia.pl - bono-polska.pl - ojej.pl - pajęczyna.pl - pineska.pl - petworld.pl - vetmozga.com - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - neeon.pl - pchlitarg.info.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl - ogloszenia.aleokazja.pl Quote
Natussiaa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Żabcia nasza kochana staruszka ma już 15 lat (ur 1993r), do nas trafiła z Posoki 30.12.2003r. I tak bardzo dobrze się trzyma!! Quote
maggiejan Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ładny piesek... Jakie są warunki w konińskim schronie? Czy ma jakieś szanse na adopcję? Ogłaszacie ją? Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Boże dlaczego ją pokazałaś??? Zaryczę się:placz: Przeciez to moja Bonusia za 10 lat!:-( Wyszukam fotę i Wam pokażę- normalnie skóra ściągnięta:shake: Quote
Natussiaa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 maggiejan napisał(a):Ładny piesek... Jakie są warunki w konińskim schronie? Czy ma jakieś szanse na adopcję? Ogłaszacie ją? Warunki w schronisku w Koninie są dobre ale nie najlepsze.. Żabunia jest jednak bardzo zmęczona schroniskiem.. Za dużo hałasu..na te lata.. Żabunia najbardziej lubi spokój..ale co się dziwic ma już 15 latek.. Niestety nie jest nigdzie ogłaszana:roll: Quote
Natussiaa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Koperek'] Zaryczę się:placz: ja również..bo Żabunia ma bardzo małe szanse na domek..:placz::placz: Wyszukam fotę i Wam pokażę więc czekamy;) Quote
maggiejan Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A dlaczego Żabci nie ogłaszacie...? Czasem nawet bardzo wiekowe pieski znajdują domy. Warto spróbować! Quote
Natussiaa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Żabcia miała ogłoszenia ale już wygasły...:roll: Dzisiaj jej parę porobię Quote
Dorothy Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 taka sliczna! Nie do wiary ze ma tyle lat, wyglada bardzo mlodzienczo. Quote
mala002 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tak sliczna sunia na pewno znajdzie domek:thumbs: Quote
Koperek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Fotek na razie nie pokażę, bo fotosik mi klapnął, ale dziewczyna mimo swoich 15 lat (a tyle na pewno nie ma!) WYGLĄDA PRZEPIĘKNIE! Czy coś po tym wypadku zostało?? Czy dziewczynka kuleje, bądź boli ją na zmianę pogody?? Coś wiemy na ten temat?? Quote
Koperek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ja przy takich psach po prostu wymiękam...:shake: Quote
mala002 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Koperek napisał(a):Ja przy takich psach po prostu wymiękam...:shake: Ja tez :-(, czy ktos moglby napisac tekst do ogloszen? Ja sie do tego zupelnie nie nadaje:oops:. A przy okazji sunia na 1;) Quote
Natussiaa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Koperek napisał(a): Czy coś po tym wypadku zostało?? Czy dziewczynka kuleje, bądź boli ją na zmianę pogody?? Coś wiemy na ten temat?? Postaram się tego dowiedziec;) Quote
Recommended Posts