Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

więcej fotek str 38

banerek dla Żabki:

CZEŚĆ, JESTEM ŻABA

PRZEDSTWIE WAM MOJĄ HISTORIE. MOŻE ONA SPRAWI, ŻE KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SPĘDZIĆ RESZTE SWOICH DNI WŁAŚCIE ZE MNA
A WIĘC TAK

DO SCHRONISKA TRAFIŁA W GRUDNIU 2003 ROKU. WYSZŁAM ZA BRAME, ODDALIŁAM SIĘ OD DOMU I WTEDY POTRĄCIŁ MNIE SAMOCHÓD TAK BARDZO CHCIAŁAM ŻEBY KTOŚ MNIE ZNALAZŁ BYŁO MI BARDZO ZIMNO. WKOŃCU PRZYJECHAŁ SAMOCHÓD, MYŚLALAM ŻE TO MOI WŁAŚCICIELE ALE TO BYLI PRACOWNICY SCHRONISKA. ZABRALI MNIE TAM. OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM ZŁAMANĄ MIEDNICE NADE MNĄ STAŁO BARDZO DUŻO LUDZI I ZASTANAWIALI SIĘ CZY Z TEGO WYJDE BYŁAM JUŻ STARSZYM PSIAKIEM I BALI SIĘ ŻE NIE DAM RADY. ALE JA KU ZDZIWIENIU WSZYSTKICH DAŁAM RADE
WPADŁAM DO ROWU, NIE MOGŁAM Z NIEGO WYJŚĆ

TUTAJ STAWIAM MOJE PIERWSZE KROKI PO WYPADKU

TERAZ SIĘ ZE MNIE ŚMIEJĄ I MÓWIĄ ŻE JESTEM PSEM KTÓRY NADZORUJE PRACE PRACOWNIKÓW UWIELBIAM CHODZIC ZA NIMI JAK SPRZATAJA I SZCZEKAM KIEDY ZOBACZE, ŻE COŚ OMINELI JESTEM BARDZO WESOŁĄ SUNIA , MIMO PODESZŁEGO JUŻ WIEKU. TAK WIEC NIE SPRAWDZA SIĘ TO ZE BABCIE NIE MAJA POCZUCIA HUMORU KIEDY KTOŚ ZNAJOMY WEJDZIE DO SCHRONISKA OPOWIADAM MU WSZYSTKO CO ZDARZUŁO SIĘ POD JEGO NIEOBECNOŚĆ JESTEM PLOTKARA ALE NIECH MI KTOŚ POWIE KTÓRA BABA NIE JEST MAM NADZIEJE, ŻE MOJA HISTORIA SPRAWI, ŻE WASZ WYBÓR PADNIE WŁAŚNIE NA MNIE BARDZO CHCIAŁBYM MIEĆ JUŻ SWÓJ DOM POLECAM SIĘ

PONIŻEJ PRZEDSTAWIAM WAM KILKA MOICH FOTEK. MAM NADZIEJE, ŻE SIĘ SPODOBAM

edit:
Żabunia ma problemy z chodzeniem....
Jest to wynik zarówno urazu jakiego doznała kiedyś w wyniku wypadku, jak i starośći..
No niestety już ją dopadła, ale radzi sobie dziewczynka.
Zazwyczaj odpoczywa(leży).
Nie ma już sił na wstawanie i podnoszenie swojego ciężaru ciała.. ale jeśli chodzi o potrzeby fizjologiczne to wstaje i idzie....

KONTAKT W SPRAWIE ŻABKI:
[email protected], 782985738

OGŁOSZENIA :

- wroclaw.gumtree.pl
- autogielda.pl
- vendito.pl
- mammisia.pl
- najpewniej.pl
- anonseogloszenia.pl
- rozglos.net
- adpedia.pl
- poszukiwane.pl
- twoje-ogloszenia.pl
- bono-polska.pl
- ojej.pl
- pajęczyna.pl
- pineska.pl
- petworld.pl
- vetmozga.com
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- neeon.pl
- pchlitarg.info.pl
- tablica.com
- sprzedasz.pl
- szybko-sprzedam.pl
- ogloszenia.aleokazja.pl

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

maggiejan napisał(a):
Ładny piesek... Jakie są warunki w konińskim schronie? Czy ma jakieś szanse na adopcję? Ogłaszacie ją?

Warunki w schronisku w Koninie są dobre ale nie najlepsze..
Żabunia jest jednak bardzo zmęczona schroniskiem..
Za dużo hałasu..na te lata..
Żabunia najbardziej lubi spokój..ale co się dziwic ma już 15 latek..
Niestety nie jest nigdzie ogłaszana:roll:

Posted

Fotek na razie nie pokażę, bo fotosik mi klapnął, ale dziewczyna mimo swoich 15 lat (a tyle na pewno nie ma!) WYGLĄDA PRZEPIĘKNIE!

Czy coś po tym wypadku zostało?? Czy dziewczynka kuleje, bądź boli ją na zmianę pogody?? Coś wiemy na ten temat??

Posted

Koperek napisał(a):
Ja przy takich psach po prostu wymiękam...:shake:

Ja tez :-(, czy ktos moglby napisac tekst do ogloszen? Ja sie do tego zupelnie nie nadaje:oops:.
A przy okazji sunia na 1;)