Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej mnie!!!!

Mmmmmmm Izadorko!!! jakie cudne zdjęcie masz w avatarku, uderzające podobieństwo !!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ........do mojego jamnika oczywiście:cool3::cool3::cool3:

Posted

żadne tam puszysty, jest ordynarnie gruby i poproszę o szukanie domku, bo rozniesie nam lecznicę i siarkowodorem i energią, jemu brak spacerków długich i własnego pancia

Posted

to ja mogę podjąc się umieszczania ogłoszeń w necie tylko dajcie jakieś piękne, lapiące za serducho zdjęcie, tekst jaki ma byc w ogloszeniu i namiar na tego kto będzie sprawdzal chetnych :)

Posted

Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti:

Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł?

Posted

[quote name='bea_m']Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti:

Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł?[/quote]

A kto ma dzwonić, nie ma ogłoszeń psiak. Ja chyba jakoś mówiłam ze zrobie allegro ale zdjęcia potrzebne.

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna

Posted

[quote name='scarlet']:placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna[/quote]

Co się przejmujesz im więcej ogłoszeń tym większa szansa na to zę ktoś psa zobaczy. No chyba ze robisz allegro wyróznione to nie ma co powielać.

Posted

Teapot słyszysz,prosimy o zdjęcia !!!!!!

on nie ma ADHD , on jest całkiem normalny ale ma do towarzystawa starą pokojną onkowatą sukęi nas zapracowanych po pachy a tu lipa,moje astki sa wybiegane więc w lecznicy śpią, stara sunia Kraksa wychodzi na sik i wraca a on ma do dyspozycji 2 godzinki spacerku w ogrodzie rano, pół w obiad i pół wieczorem a tymczasem on by chciał biegać po ogrodze cały dzień!!!!

Posted

Rybon -jutro się widzimy!
Byliśmy dziś obfocić Spota, ale niestety światło kiepskie a on jak tornado. Uciekał przed fleszem więc nic fajnego nie wyszło...
Jutro przyjdziemy z Alkiem i zrobimy porządne zdjęcia na spacerze.
[B]
A tak w ogóle to nie jestem pewna czy to Spot! Ten psiak jest śliczny!!![/B] Ładnie się zaokrąglił, skóra w zdecydowanie lepszej formie. Wygląda po prostu super!
Do tego Spot to [B]100% dalmatyńczyka w dalmatyńczyku[/B]! Uwielbia się głaskać, pięknie reaguje na polecenia.

I wcale [B][U][COLOR=Red]NIE[/COLOR] JEST AGRESYWNY DO MĘŻCZYZN[/U][/B] - powitał TZ machaniem ogona i cielęcym spojrzeniem, dał się głaskać, przestawiać.

Posted

Kilka fotek jednak wyszło -może nie są aukcyjne, bo Spot się bał ale... i tak go Wam pokażę!!!
[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6470/ss851852wv3.jpg[/IMG]

Tutaj widać jak bardzo potrzebuje swojego człowieka - bał się aparatu, ale ważniejsze było przytulanie:

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/1149/ss851854tk8.jpg[/IMG]

I cała, nieco zestresowana sylwetka:
[IMG]http://img184.imageshack.us/img184/1821/ss851847tm9.jpg[/IMG]

A tutaj z Kraksą - która też chciała być głaskana, choć ze strachu przed fleszem aż siusiu zrobiła :-(

[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/5709/ss851861xb0.jpg[/IMG]

Posted

3 tyg ciężkiej pracy!!!
mam nadzieję, że on się od Kraksy nie nauczy tego numeru z sikaniem na widok aparatu, jak już Wam wspomniałam tylko raz Kraksa była kandydatka do adopcji, wtedy jeszcze dawała się fotografować, poszła do nowego domku, wróciła do 3 dniach i od tamtej pory zachowuje się właśnie tak, jak ktos chce zrobić jej fotki, żeby porobić ogłoszenia np albo zamieścić Kraksę na dogo, katastrofa, bo ona przez to nie daje się wyadoptować a z pewnościa byłaby szczęśliwsza u jakiejś kochającej starszej rodzinki. Kraksa nie szczeka w ogóle i nie wychodzi na spacer dłużej niż na 3 min, nie sika i nie robi kupy w domu, boi się tylko strzałów i grzmotów