rybon36 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 a Spocik sajgonu nasiał w lecznicy, nakruszył, nadeptał, niedobry, niedobry chłopczyk Quote
Isadora7 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [CENTER][SIZE=4][B]Może mu kaftanik bezpieczeństwa dać [IMG]http://merlin.pl/Dalmatynczyk-z-kocykiem-pluszowa-maskotka,images_big,12,DDP60843.jpg[/IMG] [/B][/SIZE][/CENTER] Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 raczej mnie!!!! Mmmmmmm Izadorko!!! jakie cudne zdjęcie masz w avatarku, uderzające podobieństwo !!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ........do mojego jamnika oczywiście:cool3::cool3::cool3: Quote
emilia2280 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Warszawa i okolice- HEEELLLPPPP: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313[/URL] Quote
rybon36 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 stwierdzam jednoznacznie...... SPOT JEST GRUBY!!!!!!!! Quote
bea_m Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='rybon36']stwierdzam jednoznacznie...... SPOT JEST GRUBY!!!!!!!![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a będzie jeszcze grubszy :roll: Quote
Wet-siostra Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='rybon36']stwierdzam jednoznacznie...... SPOT JEST GRUBY!!!!!!!![/quote] Ja bym to ujęła delikatniej...LEKKO PUSZYSTY...:eviltong: :evil_lol: Quote
rybon36 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 żadne tam puszysty, jest ordynarnie gruby i poproszę o szukanie domku, bo rozniesie nam lecznicę i siarkowodorem i energią, jemu brak spacerków długich i własnego pancia Quote
scarlet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to ja mogę podjąc się umieszczania ogłoszeń w necie tylko dajcie jakieś piękne, lapiące za serducho zdjęcie, tekst jaki ma byc w ogloszeniu i namiar na tego kto będzie sprawdzal chetnych :) Quote
Isadora7 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cześć Kropek, witam z plantacji jamników. Quote
rybon36 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 niech go ktoś weżmie!!!!!!!!!!!!! ja oszaleję, on chce mieć dużo ruchu, chce biegać!!!!! Quote
Ziutka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Spot chce do domu........z ogrodem :help1::help1::help1: Quote
bea_m Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti: Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł? Quote
Isadora7 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='bea_m']Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti: Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł?[/quote] A kto ma dzwonić, nie ma ogłoszeń psiak. Ja chyba jakoś mówiłam ze zrobie allegro ale zdjęcia potrzebne. Quote
scarlet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='scarlet']:placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna[/quote] Co się przejmujesz im więcej ogłoszeń tym większa szansa na to zę ktoś psa zobaczy. No chyba ze robisz allegro wyróznione to nie ma co powielać. Quote
rybon36 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Teapot słyszysz,prosimy o zdjęcia !!!!!! on nie ma ADHD , on jest całkiem normalny ale ma do towarzystawa starą pokojną onkowatą sukęi nas zapracowanych po pachy a tu lipa,moje astki sa wybiegane więc w lecznicy śpią, stara sunia Kraksa wychodzi na sik i wraca a on ma do dyspozycji 2 godzinki spacerku w ogrodzie rano, pół w obiad i pół wieczorem a tymczasem on by chciał biegać po ogrodze cały dzień!!!! Quote
teapot Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Przepraszam, mam urwanie głowy! Do Mińska wracam grubo po 21. Ale pamiętam i jak tylko będę na miejscu w godzinach otwarcia na 100% wpadnę. Quote
teapot Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Rybon -jutro się widzimy! Byliśmy dziś obfocić Spota, ale niestety światło kiepskie a on jak tornado. Uciekał przed fleszem więc nic fajnego nie wyszło... Jutro przyjdziemy z Alkiem i zrobimy porządne zdjęcia na spacerze. [B] A tak w ogóle to nie jestem pewna czy to Spot! Ten psiak jest śliczny!!![/B] Ładnie się zaokrąglił, skóra w zdecydowanie lepszej formie. Wygląda po prostu super! Do tego Spot to [B]100% dalmatyńczyka w dalmatyńczyku[/B]! Uwielbia się głaskać, pięknie reaguje na polecenia. I wcale [B][U][COLOR=Red]NIE[/COLOR] JEST AGRESYWNY DO MĘŻCZYZN[/U][/B] - powitał TZ machaniem ogona i cielęcym spojrzeniem, dał się głaskać, przestawiać. Quote
teapot Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kilka fotek jednak wyszło -może nie są aukcyjne, bo Spot się bał ale... i tak go Wam pokażę!!! [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6470/ss851852wv3.jpg[/IMG] Tutaj widać jak bardzo potrzebuje swojego człowieka - bał się aparatu, ale ważniejsze było przytulanie: [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/1149/ss851854tk8.jpg[/IMG] I cała, nieco zestresowana sylwetka: [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/1821/ss851847tm9.jpg[/IMG] A tutaj z Kraksą - która też chciała być głaskana, choć ze strachu przed fleszem aż siusiu zrobiła :-( [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/5709/ss851861xb0.jpg[/IMG] Quote
Wet-siostra Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Spociku-aleś Ty piękny!!!:loveu::loveu::loveu: Cioteczka Rybon to chyba czarodziejka...;) Zakochałam się...:p Quote
rybon36 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 3 tyg ciężkiej pracy!!! mam nadzieję, że on się od Kraksy nie nauczy tego numeru z sikaniem na widok aparatu, jak już Wam wspomniałam tylko raz Kraksa była kandydatka do adopcji, wtedy jeszcze dawała się fotografować, poszła do nowego domku, wróciła do 3 dniach i od tamtej pory zachowuje się właśnie tak, jak ktos chce zrobić jej fotki, żeby porobić ogłoszenia np albo zamieścić Kraksę na dogo, katastrofa, bo ona przez to nie daje się wyadoptować a z pewnościa byłaby szczęśliwsza u jakiejś kochającej starszej rodzinki. Kraksa nie szczeka w ogóle i nie wychodzi na spacer dłużej niż na 3 min, nie sika i nie robi kupy w domu, boi się tylko strzałów i grzmotów Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Spociku skacz na 1 stronę! :multi: Boże kochany, jaki piękny kropeczek :loveu: Quote
teapot Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Kropek jest CUUUDNY! Fotki wstawię później bo imageshack nawala :mad: Quote
Recommended Posts