Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokolino :crazyeye: To ty jeszcze tutaj??
dopiero trafiłam... :shake:
Myślałam, że już dawno w domku siedzisz.

Przeczytałam cały wątek... ręce mi normalnie opadły. Jak można psa skazywać na pobyt w schronisku dla własnego "widzimisię" :crazyeye::mad:
Przecież każdy dzień bez kochającego domu to każdy dzień wypełniony smutkiem i tęsknotą... To samotna noc pełna rezygnacji... :-(

Czy na prawdę ktokolwiek może skazać psa na dłuższy pobyt w schronisku?? Czy na prawdę nie można nic zrobić??

Posted

Becia66, nie, to niemożliwe, bom z Krakowa. :cool3: Ale ktoś, kto jest na miejscu, bez wyjaśniania po co, mógłby poprosić o wgląd w regulamin. Na znajomości może i nie ma rady, ale - z drugiej strony - jeśli jest zapis, że psów się nie "rezerwuje", to może możnaby ruszyć jakiś oddział TOZ czy cóś?... Najlepiej wtedy, jakby się znalazł potencjalny dom... W końcu zwierzęta w państwowym schronisku nie są własnością jego kierownictwa, prawda?
Tak kombinuję, bo przykre to strasznie...
Wiadomo, w jakim wieku są psy tej pani? :roll:

[to jest odpwoedź na post niżej :p]

Posted

Nom gdyby ktos sprawdził....super by bylo.

a jeszcze lepiej gdyby znalazl sie zdeterminowany domek staly zeby zabrac Kokunia i postraszyc ich czym sie da jesli nie beda go chcieli wydac.Od TOZu po ruską mafie!:lol:

Posted

Ola la napisał(a):
Nom gdyby ktos sprawdził....super by bylo.

a jeszcze lepiej gdyby znalazl sie zdeterminowany domek staly zeby zabrac Kokunia i postraszyc ich czym sie da jesli nie beda go chcieli wydac.Od TOZu po ruską mafie!:lol:

:evil_lol: Jestem za. Tylko gdzie ten dom?

Posted

silke tak ...domku -czyli najwazniejszej czesci genialnego planu narazie brak:placz:

Koko ty sie tam nie zestarzej!moze postarej sie nie byc taki mily?moze lekkie ukaszenie?:cool3:

Posted

Lepiej niech będzie miły bo w przeciwnym razie to już w ogóle potencjalnego domu się nie znajdzie.
Najgorsze jest to, że nie wiadomo co robić w takiej sytuacji. Jeśli będzie się go ogłaszać i dom się znajdzie a schronisko psa nie wyda? To zakrawa na jakiś absurd. W życiu się z takim czymś nie spotkałam :shake:
Rezerwacja psa w schronisku :crazyeye: A co to? Jakaś hodowla psów rasowych, żeby sobie jakiegoś rezerwować?
I ile on ma biedak w tym schronie czekać? Lata? Aż któryś z piesków tej baby nie odejdzie za TM?

Posted

oj ja takoooze jestem milosniczka a'la toolerow.
Napewno zajrze na watek Tinki za chwil kilka:lol:

No Kokusiu a tobie to nie wiem czego zyczyc na te swieta:shake:
nikt i tak nie dzwonilo ciebie...no ale moze ktos chcial ciebie w schronisku...

kurczaki polskich znakow nie moge dawac:shake:

Posted

ale tu cisza......
dostalam maila od ludzi ktorzy chcieliby adoptowac Kokusia...
mail z 30.03 bo przyszedl na mojego drugiego malo uzywanego maila.....
odpisalam im ze Koko dalej w schronisku...
Kurcze ale on i tak nie moze isc do adpocji?:-(

Posted

Ola la napisał(a):
odpisali ze nadal sa zainteresowani;)co mam im napisac:niewiem:

A mają możliwość osobiście pojechać do schroniska?
Jakby schron nie chciał wydać psa, to trzeba by sprawdzić, kto sprawuje nadzór nad kierownictwem. A jakby co, to chyba uderzać do władz gminy, prawda?

Posted

silke napisał(a):
A mają możliwość osobiście pojechać do schroniska?
Jakby schron nie chciał wydać psa, to trzeba by sprawdzić, kto sprawuje nadzór nad kierownictwem. A jakby co, to chyba uderzać do władz gminy, prawda?

CO?! o co chodzi hmmmmmm?!