Karolcia_ko5 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no comment wiedziałam, że tak będzie.. nie odzywam się nie decyduje o tym :shake::shake: :angryy: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A jeszcze może się okaże, że jej psiaki mają po 2 latka, i wtedy Kokuś już jest na dobre udupiony :shake: Quote
Ra_dunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kokolino :crazyeye: To ty jeszcze tutaj?? dopiero trafiłam... :shake: Myślałam, że już dawno w domku siedzisz. Przeczytałam cały wątek... ręce mi normalnie opadły. Jak można psa skazywać na pobyt w schronisku dla własnego "widzimisię" :crazyeye::mad: Przecież każdy dzień bez kochającego domu to każdy dzień wypełniony smutkiem i tęsknotą... To samotna noc pełna rezygnacji... :-( Czy na prawdę ktokolwiek może skazać psa na dłuższy pobyt w schronisku?? Czy na prawdę nie można nic zrobić?? Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Czy naprawde nie mozna tego gdzies zglosic? Przeciez to jest niedorzeczne:angryy: Jeszcze troche i zadzwonie osobiscie do nich i ....... Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja bym zaczęła od lektury regulaminu schroniska. :angryy: Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Becia66, nie, to niemożliwe, bom z Krakowa. :cool3: Ale ktoś, kto jest na miejscu, bez wyjaśniania po co, mógłby poprosić o wgląd w regulamin. Na znajomości może i nie ma rady, ale - z drugiej strony - jeśli jest zapis, że psów się nie "rezerwuje", to może możnaby ruszyć jakiś oddział TOZ czy cóś?... Najlepiej wtedy, jakby się znalazł potencjalny dom... W końcu zwierzęta w państwowym schronisku nie są własnością jego kierownictwa, prawda? Tak kombinuję, bo przykre to strasznie... Wiadomo, w jakim wieku są psy tej pani? :roll: [to jest odpwoedź na post niżej :p] Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 silke napisał(a):Ja bym zaczęła od lektury regulaminu schroniska. :angryy: a czytałaś ? napisz cos więcej proszę.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 muszą się wypowiedzieć wolontariuszki - czy podejmą się zadania sprawdzenia regulaminu? Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nom gdyby ktos sprawdził....super by bylo. a jeszcze lepiej gdyby znalazl sie zdeterminowany domek staly zeby zabrac Kokunia i postraszyc ich czym sie da jesli nie beda go chcieli wydac.Od TOZu po ruską mafie!:lol: Quote
silke Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ola la napisał(a):Nom gdyby ktos sprawdził....super by bylo. a jeszcze lepiej gdyby znalazl sie zdeterminowany domek staly zeby zabrac Kokunia i postraszyc ich czym sie da jesli nie beda go chcieli wydac.Od TOZu po ruską mafie!:lol: :evil_lol: Jestem za. Tylko gdzie ten dom? Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 silke tak ...domku -czyli najwazniejszej czesci genialnego planu narazie brak:placz: Koko ty sie tam nie zestarzej!moze postarej sie nie byc taki mily?moze lekkie ukaszenie?:cool3: Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Lepiej niech będzie miły bo w przeciwnym razie to już w ogóle potencjalnego domu się nie znajdzie. Najgorsze jest to, że nie wiadomo co robić w takiej sytuacji. Jeśli będzie się go ogłaszać i dom się znajdzie a schronisko psa nie wyda? To zakrawa na jakiś absurd. W życiu się z takim czymś nie spotkałam :shake: Rezerwacja psa w schronisku :crazyeye: A co to? Jakaś hodowla psów rasowych, żeby sobie jakiegoś rezerwować? I ile on ma biedak w tym schronie czekać? Lata? Aż któryś z piesków tej baby nie odejdzie za TM? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ale co my możemy poza poklikaniem sobie w klawiaturę :-(:shake: Quote
Cieplutkaa. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witajcie tollerkomaniacy! W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) przebywa młoda sunia w typie NSDTR... Założyłam jej dzisiaj wątek... Suczka nie ma zadnych ogłoszeń, bannerków, a przede wszystkim nie ma domu, dlatego bardzo serdecznie Was zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/nsdtr-tollerkowata-tina-szuka-domu-135522/#post12126397 Pozdrawiam Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jeśli chodzi o mnie to nie jestem szczególną miłośniczką tollerkowatych, po prostu Kokolinek mnie totalnie zauroczył :loveu:. Co nie znaczy, że wątku nie odwiedzę :multi: BTW, Mąż też był oburzony praktyką schrniska na "bukowanie" psów :shake: Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 oj ja takoooze jestem milosniczka a'la toolerow. Napewno zajrze na watek Tinki za chwil kilka:lol: No Kokusiu a tobie to nie wiem czego zyczyc na te swieta:shake: nikt i tak nie dzwonilo ciebie...no ale moze ktos chcial ciebie w schronisku... kurczaki polskich znakow nie moge dawac:shake: Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ale tu cisza...... dostalam maila od ludzi ktorzy chcieliby adoptowac Kokusia... mail z 30.03 bo przyszedl na mojego drugiego malo uzywanego maila..... odpisalam im ze Koko dalej w schronisku... Kurcze ale on i tak nie moze isc do adpocji?:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 mail z 30.03 bo przyszedl na mojego drugiego malo uzywanego maila..... :-(:-(:-( bez komentarza... Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a)::-(:-(:-( bez komentarza... odpisali ze nadal sa zainteresowani;)co mam im napisac:niewiem: Quote
silke Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ola la napisał(a):odpisali ze nadal sa zainteresowani;)co mam im napisac:niewiem: A mają możliwość osobiście pojechać do schroniska? Jakby schron nie chciał wydać psa, to trzeba by sprawdzić, kto sprawuje nadzór nad kierownictwem. A jakby co, to chyba uderzać do władz gminy, prawda? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 silke napisał(a):A mają możliwość osobiście pojechać do schroniska? Jakby schron nie chciał wydać psa, to trzeba by sprawdzić, kto sprawuje nadzór nad kierownictwem. A jakby co, to chyba uderzać do władz gminy, prawda? CO?! o co chodzi hmmmmmm?! Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 nie ma pojecia oni sa z Warszawy,...nie odpisalam im bo nie wiem o:shake: nie chce jakichs nieprzyjemnosci narobic. ja nic nie wiem zupelnie..... Quote
Recommended Posts