Karolcia_ko5 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Odezwał się ktoś chętny na Koka z Warszawy tak????? Proszę wyślijcie mi na PW na miary do tych ludzi, jeśli cały czas są chętni na niego i może coś z tego wyjść.... !! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja uważam, że szkoda tracić kontaktu z tymi państwem!!! Koniecznie trzeba się zorientować czy mogą tam osobiście podjechać, a jeśli nie to czy jest jakaś wolontariuszka, która może podstawić osobę, która tam pójdzie i powie, że chce zaadoptować tego pieska? Trzeba działać!! Kokuś zasługuje na dom, a nie czekanie wieczne!! Jeśli nie zechcą wydać psa ja uważam, że trzeba Państwu wtedy przedstawić nasz problem. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :roll: Czy mogę dostać namiary do tych państwa..? :roll: Może coś z tego wyjdzie, tylko dajcie namiary!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A Karolcia chyba akurat opuściłą dogo :-( Karolcia - działaj, mam gorącą nadzieję, że rudziak trafi do swojego ciepłego domku :-( Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Karolcia juz jest na dogo odebrala wiadomosc...no nic ja jutro Kokowi odnowie ogloszenia bo tamte juz kurzem zarosly.. Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 becia66 napisał(a):po co mu ogłoszenia jak schronisko nie chce go wydać.....:shake: :-( no to nie wiem...ja niepoprawna marzycielką jestem...:shake: Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ola la napisał(a):..no nic ja jutro Kokowi odnowie ogloszenia bo tamte juz kurzem zarosly.. po co mu ogłoszenia jak schronisko nie chce go wydać.....:shake: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Narazie wieści nie żadnych. Ola la napisał ktoś do ciebie...?? Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Karolcia nikt nie pisal...teraz siedlam do kompa dopiero....liczylam na jakies wiesci ale nic...:-( myslisz ze mam odnowic mu ogloszenia?:shake: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie wiem Ola la.. rób jak uważasz. Może warto ... Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Karolciu ok to porobie jutro ;) a co tam...coz jest do stracenia:lol:najwyzej nerwy :evil_lol: Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale jestem wściekła!:angryy: Dostalam odpowiedŹ od tej kobiety ktora chciala adoptować Koka.... Ma juz pieska sunie...ale nie w tym rzecz. ktoś ją poinformowal ze Koko juz jest adoptowany!:angryy::angryy::angryy: SPytalam jej kto i czekam na odpowiedź:angryy: to są jakieś kpiny:angryy: Ta ktora zarezerwowala Koka!Ma go totalnie w d......!Mysli tylko o swoich zachciankach:angryy: Jak się kogos kocha to trzeba mu pozwolic być szczęśliwym:angryy: Wybaczcie sporą ilość jednej emotki .... Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Niom...... oni nie maja warunkow na dwa psy... niestety wiekszosc ludzi uwaza ,ze dwa psy w domu to za duzo :( Quote
Karolcia_ko5 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ehhh szkoda, że dopiero teraz.. A może jednak go wezmą też kto wie..... Ale się porobiło. Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Wiecie... to chyba najbardziej podcinający skrzydła wątek na jakim jestem :( Pies młody, śliczny, bezkonfliktowy, są osoby, które chcą mu pomóc, ba, są osoby, które chcą go adoptować i przez jakieś widzimisię jakieś paniusi nic nie można zrobić :shake: Paranoja normalnie... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 I znowu kolejna irytująca rzecz - czy osoby, które są na miejscu naprawdę nie mogą niczego zrobić? Przecież to kompletnie bez sensu! Quote
Becia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ola la napisał(a): Jak się kogos kocha to trzeba mu pozwolic być szczęśliwym:angryy: .. i tu jest własnie sedno sprawy.....:shake:...egoistka wstrętna....:angryy: Quote
Natussiaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kokolinek nadal jest w schronisku...:roll: Quote
Recommended Posts