Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bannerek:

YouTube - smutne
Kokolino ma ok 7 miesięcy (ur 12.2007r.) Trafił do nas 23.03.2008r z Mikorzyna.
Jest to bardzo kochany i piękny psiak. Uwielbia kontakt z człowiekiem, sam się domaga czułości. Bardzo lubi przebywać z innymi psami, kocha bawić się jak i poleniuchować. Kokolino jest wierny, towarzyski, radosny i nie wiem jak go opisać. No chłopak ma to "coś" Wystarczy przyjść i samemu się przekonać, że urośnie na wspaniałego mężczyzne.

PRZEBYWA W SCHRONISKU W KONINIE
KONTAKT:
5149933
e-mail:
[email protected]

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieeee :-( mój Kokolino ma wątek... teraz to pewnie raz dwa mi go ktoś spod nosa zabierze....:-(

no ale cóż, ja go wziąć nie mogę póki co, więc będę mu sekundować ile sił. Tylko niech mu się trafi najlepszy na świecie, najpiękniejszy domek, bo Kokolino jest najcudniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Piszcie co trzeba, jakieś ogłoszenia na konkretnych stronach??

Kokolino u nas jesteś wirtualną przytulanką w domu, nawet na ekranie komputera widnieją Twoje ciągle nowe zdjęcia :loveu::loveu:

Posted

Radunia, tak, ja jestem ciężko zakochana w KOkolinie. Wypatrzyłam go jak Nastusia raz go zaproponowała komuś w dziale PRZYGARNĘ PSA. I od tego czasu trafiło mnie porządnie.

Ale może to i dobrze, że nie mogę go wziąć ze względu na tymczaskę Lolę, bo też sądzę, że to młody i naprawdę oryginalnie prześliczny pies (zawsze miałam słabość do rudych nosów u psiaków, a tu jeszcze i futereczko rudziutkie :loveu::loveu::loveu:) i szybko znajdzie kogoś kto go pokocha.

A jak nie, i Lola znajdzie domek to na 99% będę się o Kokcia starać :loveu:(chyba że w międzyczasie jakiś biedny niuch na cito DT będzie potrzebował).

Nastusia, jak będziesz mogła to napisz proszę jak Kokolinek z innymi psami współżyje? Czy męczą go, czy on może jest dominantem itede. I czy jest wesoły czy też raczej pobyt w schronie go bardzo przygnębia?