Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok to podam swoj email i nr do schroniska.Narazie rejestruje sie kolejno na rozniastych stronach.

chyba i tak najwiekszy odzew jest zawsze z allegro cio?chociaz tez niezawsze.Wystawialam ostatnio psa z wyroznieniem na allegro bylo ponad 2000 wejsc na strone ale tylko jeden telefon.....na szczescie to byl TEN telefon.

oby sie Kokuszkowi udalo.SLicznyyyyyyyyy jest.

hmm a on sobie tam wolno "lata" po jakims schroniskmowym podworku???bo tak to wyglada.Ma chlopak troche luzu chociaz.:shake:

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
ok to podam swoj email i nr do schroniska.Narazie rejestruje sie kolejno na rozniastych stronach.

chyba i tak najwiekszy odzew jest zawsze z allegro cio?chociaz tez niezawsze.Wystawialam ostatnio psa z wyroznieniem na allegro bylo ponad 2000 wejsc na strone ale tylko jeden telefon.....na szczescie to byl TEN telefon.

oby sie Kokuszkowi udalo.SLicznyyyyyyyyy jest.

hmm a on sobie tam wolno "lata" po jakims schroniskmowym podworku???bo tak to wyglada.Ma chlopak troche luzu chociaz.:shake:

tak, Kokus biega po ogólnym wybiegu, wysyłam Ci pw z info

Posted

Rzeczywiście, napracowała się Ola :loveu:

Ja już dostałam pierwszego maila w sprawie Imbirki z allegro. Wiesz co, Marta, wydaje mi się, że (nawet taka refleksja mnie naszła podczas robienia allegro) pech Kokunia polega na tym, że nie ma fotek poza schroniskiem. Czy istnieje możliwość zabrania go na spacer, ubrania w jakąś ładną chusteczkę, założenia ładnych szeleczek i obcykanie? Na bank zrobiłby furorę - innego wytłumaczenia nie ma - ten pies jest piękny!

Posted

troszku mnie na dogo nie bylo i czekalam na jakies kokusiowe dobre wiesci ale ...nic :(
on jest taki piękny !

a zrobic mu alegratke czy ma chłopinka juz?:cool3:

Posted

Niom...przydalyby sie zdjatka plenerowe.Ja osobiscie bralabym jakiegos psiaka najbidniej wygladajecego na zdjeciu...no ale wiadomo rozni sa ludzie;)

Pojechalabym obfocic Koka ale taki kawał do niego mam...ty z reszta tez...:-(

Posted

Ja osobiscie bralabym jakiegos psiaka najbidniej wygladajecego na zdjeciu

Tylko właśnie Kokuś wcale nie wygląda źle, więc na litość nie ma co bardzo liczyć, w związku z tym lepiej podkreślić jego piękno :loveu::loveu:

Bardzo ładnie Martę poprosimy, aby porobiła Kokuniowi piękne foteczki w plenerze, a wtedy ja zobowiązuję się robić mu allegro aż do skutku, który na pewno nadejdzie

Posted

tia no wlasnie...czyli stawiamy na podkreslenie walorow bo Kokus zbyt pocieszny zeby brac ludzi na litosc :cool3:

Panno Marto odebralam przed chwilą pilny tejefon od Panicza Kokolina ...prosi o sesyjke plenerową:cool3:

Posted

A rozumiem ;)
Szkoda ,ze nima odzewu...ale nie poddajemy się!Czekoladkowy Koko czeka!kurcze zjadlabym czekolade wlasnie:P oj Koko to przez Ciebie!!!:diabloti:

Posted

Skontaktowaliście się z forum tollerów. On wygląda jak nova scotia duck toller retrivier. Wybaczcie jeżeli już to padło, nie analizowałam clego wątku :roll:
Piesio wygląda super :p

Posted

max45 napisał(a):
Skontaktowaliście się z forum tollerów. On wygląda jak nova scotia duck toller retrivier. Wybaczcie jeżeli już to padło, nie analizowałam clego wątku :roll:
Piesio wygląda super :p

nie, raczej nie padło. pierwszy raz spotykam sie z taka nazwa. moze są jakieś fotki rasowca nova scotia duck toller retrivier? porownalybysmy:)