Zmysł Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Może jakiś domek poczeka, aż maluch się wyleczy? Quote
tomcug Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zmysł napisał(a):Może jakiś domek poczeka, aż maluch się wyleczy? Żeby tylko był ten domek, to na pewno poczeka. Quote
tomcug Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czekamy i trzymamy kciuki za zdrówko syneczka. Quote
tomcug Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Fajne psiaczki, ma nadzieję, że w końcu ktoś to dostrzeże. Quote
Zmysł Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Zapraszam na bazarek ze zwierzaczkowymi gadżetami: http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post10996491 Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Domku, gdzie jesteś? :roll: Piesio niech wraca szybko do zdrowia. Quote
Zmysł Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Trzymamy kciuki za prośka Nikt nie zagląda do sunieczki:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121995 Quote
Zmysł Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11002201#post11002201 Quote
tomcug Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Termin operacji Maksia zbliża się wielkimi krokami. Quote
Zmysł Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Wstyd się przyznać, ale ten bazarek jest wybitnie obciachowy i syfiasty. Niezbyt piękne te fanty, ale oddane z samego serca. Nawet, jak zarobią kilka złotych, będzie to stanowić znaczny pożytek dla psiakow i kociaków z Kociego Świata. Niech Zgredek, Dziadek, Nelcia, Tarchomiś, Kiler, Miodzio, Nowy, Rambiś, Klara, Słomka, Buli, Nero, Oliwka, Saba, Dżeki, Munia, Dingo, Kropka i Maksio i wiele innych też trochę się pożywią. Fanty stanowią zbiór rzeczy osobistych i bliskich sercu, choć, trzeba to przyznać, niezbyt pięknych(delikatnie rzecz ujmując). Nie wiem nawet, które z nich są najbardziej paskudne, bo wszystkie są wyjątkowo odpychające. Uszanujmy jednak ten Dar Wielkiego Serca, niech poniższe badziewka pomogą ogrzać i nakarmić zwierzaki w Kocim Świecie. DLATEGO MIMO WSZYSTKO ZAPRASZAM: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122173 Quote
tomcug Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Zmysł']Wstyd się przyznać, ale ten bazarek jest wybitnie obciachowy i syfiasty. Niezbyt piękne te fanty, ale oddane z samego serca. Nawet, jak zarobią kilka złotych, będzie to stanowić znaczny pożytek dla psiakow i kociaków z Kociego Świata. Niech Zgredek, Dziadek, Nelcia, Tarchomiś, Kiler, Miodzio, Nowy, Rambiś, Klara, Słomka, Buli, Nero, Oliwka, Saba, Dżeki, Munia, Dingo, Kropka i Maksio i wiele innych też trochę się pożywią. Fanty stanowią zbiór rzeczy osobistych i bliskich sercu, choć, trzeba to przyznać, niezbyt pięknych(delikatnie rzecz ujmując). Nie wiem nawet, które z nich są najbardziej paskudne, bo wszystkie są wyjątkowo odpychające. Uszanujmy jednak ten Dar Wielkiego Serca, niech poniższe badziewka pomogą ogrzać i nakarmić zwierzaki w Kocim Świecie. DLATEGO MIMO WSZYSTKO ZAPRASZAM: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122173 Po takiej "reklamie" musiałam tam wejść. Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Zmysł napisał(a):To już pojutrze Mam nadzieje, że operacja coś pomoże :roll: Quote
Zmysł Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Ziutka napisał(a):Mam nadzieje, że operacja coś pomoże :roll: na pewno będzie dobrze Quote
Ziutka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Zmysl o ktorej godzinie Maksio ma operacje ? Quote
Zmysł Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ziutka napisał(a):Zmysl o ktorej godzinie Maksio ma operacje ? zdaje się koło południa Quote
EVA2406 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tomcug napisał(a):Po takiej "reklamie" musiałam tam wejść. Zmysł specjalnie tak zrobił, to był chwyt marketingowy ;). I oczywiście przyniósł oczekiwany rezultat, każdy zajrzał na bazarek. A o to właśnie Wujaszkowi chodziło :evil_lol: Kciuki za Maksia Quote
Zmysł Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Biedniutki prosiaczek. Będzie miał jeszcze dwie operację. Pani doktor oznajmiła, iż nie widziała jeszcze kolanka w takim stanie. Wszystko jest na dobrej drodze, ale mały się nacierpi Quote
Ziutka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zmysł napisał(a):Biedniutki prosiaczek. Będzie miał jeszcze dwie operację. Pani doktor oznajmiła, iż nie widziała jeszcze kolanka w takim stanie. Wszystko jest na dobrej drodze, ale mały się nacierpi Kurcze :shake: takie maleństwo i tyle musi się nacierpieć :sadCyber: Quote
koci-świat Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jesteśmy. Prosiaczek bardzo, bardzo biedniutki :-( Płacze tak, że serce się kraja. Nie może chodzić, bo wskutek usztywniającego opatrunku ma dłuższą tą chorą nóżkę. Musi w takim stanie przemęczyć się tydzień. Ta nóżka miała, mówiąc w skrócie, w zupełnie innym miejscu rzepkę kolanową, a w innym kość. Jeszcze co najmniej dwie operacje jeśli mam go doprowadzić do stanu żeby nie cierpiał przy każdym kroku. Przeraża mnie to całkiem. Quote
tomcug Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 koci-świat napisał(a):Jesteśmy. Prosiaczek bardzo, bardzo biedniutki :-( Płacze tak, że serce się kraja. Nie może chodzić, bo wskutek usztywniającego opatrunku ma dłuższą tą chorą nóżkę. Musi w takim stanie przemęczyć się tydzień. Ta nóżka miała, mówiąc w skrócie, w zupełnie innym miejscu rzepkę kolanową, a w innym kość. Jeszcze co najmniej dwie operacje jeśli mam go doprowadzić do stanu żeby nie cierpiał przy każdym kroku. Przeraża mnie to całkiem. Tak bardzo żal maleństwa. :-( Quote
Recommended Posts