Martunia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przypominamy się znów... i czekamy na niespodziankę. ;) Quote
Witokret Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Matko, zupełnie jak nasz Pimpuś :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 madcat1981 napisał(a): Znalazły domek?:razz::cool3: nie nie znalazły-teraz już wiem czemu:angryy:pieprzona obłuda-wielcy miłośnicy chichuachua.....gdzie oni są? nie ma! nie ma bo te pieski szczegołnie jeden: ma 3 nogi ze starym urazem po wypadnięciu żepki-co jest częste w tej rasie, miał już jedną operację czeka go druga-bo nie może normalnie chodzic-tylko na przykurczonych łapach-wygląda jak Chiena tylko jeszcze niżej-tak się porusza, obydwa calkowicie zależne od opieki człowieka, trzeba im pomóc po jednym schodku przejśc, wymagają miłości i opieki medycznej jak wspomniałam. i tak jak w piosence: "Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz" tak jest tuaj-a Kasia pomaga im naprawdę dobrze. Quote
tomcug Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nawet nie pomyślałam, że mają domek. Było wielu zainteresowanych, ale choroba piesków i ich wiek przekreśla wszystko w oczach większości ludzi. :angryy: Quote
zarzaneri Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 tomcug napisał(a):Nawet nie pomyślałam, że mają domek. Było wielu zainteresowanych, ale choroba piesków i ich wiek przekreśla wszystko w oczach większości ludzi. :angryy: od jakiegoś czasu sledze watek psiaków, ale postanowilam napisac teraz w związku z tym co napisała tomcug...w moich oczach nie przekreśla ich ani wiek ani to ze trzeba im pomagać w chodzeniu po schodach ...po prostu przy 3 kotach (+ 2 na tymczasie) i dwóch psach nie mogę sobie pozwolić finansowo na psiaki wymagające drogiego leczenia...nie stać mnie na to...i podejrzewam ze to właśnie koszty zniechęcają większość osób :-( a nie stan ani wiek psiaków Quote
madcat1981 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No kurde:angryy: a ja myślałam że znalazł się domek tylko dopóki się nie ustaliło to ukrywaliście to w tajemnicy:shake: Quote
koci-świat Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 zarzaneri napisał(a):od jakiegoś czasu sledze watek psiaków, ale postanowilam napisac teraz w związku z tym co napisała tomcug...w moich oczach nie przekreśla ich ani wiek ani to ze trzeba im pomagać w chodzeniu po schodach ...po prostu przy 3 kotach (+ 2 na tymczasie) i dwóch psach nie mogę sobie pozwolić finansowo na psiaki wymagające drogiego leczenia...nie stać mnie na to...i podejrzewam ze to właśnie koszty zniechęcają większość osób :-( a nie stan ani wiek psiaków Hmmm, a kto wymaga jakiś wkładów finansowych od potencjalnego domku. Kropka jest okazem zdrowia, a Maksio zostanie adoptowany po generalnym remoncie. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym oddać psa wymagającego kolejnych operacji obcej osobie. Pójdą do adopcji dopiero wtedy gdy będą wymagać takiej obsługi jak każdy inny mały piesek. Quote
zarzaneri Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 koci-świat napisał(a):Hmmm, a kto wymaga jakiś wkładów finansowych od potencjalnego domku. Kropka jest okazem zdrowia, a Maksio zostanie adoptowany po generalnym remoncie. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym oddać psa wymagającego kolejnych operacji obcej osobie. Pójdą do adopcji dopiero wtedy gdy będą wymagać takiej obsługi jak każdy inny mały piesek. a to co innego :lol: jak po "generalnym remoncie" sama bym je chętnie wzięła...ale na razie nie mogę (totalny brak kasy) swoja droga jakby mi ktoś pół roku temu powiedział, że będę mieć w domu psa i 3 koty (5 miesięczne :roll: ) i od przyszłego tygodnia jeszcze dodatkowe dwa to bym go wyśmiała :shake:....chciałabym tylko żeby kaska tak napływała do mnie jak bezdomne zwierzaki:cool3: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Szpilka-nie-nie zawsze są osoby które mają jej w bród-naprawdę-mają psy do ozdoby-to ich jakby ując prestiż-jak luxusowy samochód, super dziewczyna u boku, wszytko puste i bez znaczenia. gdzie do takiego bogacza pasują takie biedne prosiaczki? są na pewno wyjątki-które kochają dziadeczki schorowane i jedno czy zdrugim idzie w parze, zawsze przypomina mi się text Księżopolskiej z Krzyczek: "ale czy robią to z litości czy z miłości?" mam też zdjęcia Japan Chinow Kasi-są obłędne-tylko nie wiem czy to nie za duży off-bo ich mam z 5:oops:może założę Kasi fotogalerię:razz:? podam jej potem linka i tam umieszczę te foty?:cool3: Quote
tomcug Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pieseczki chcą być razem i nie można ich rozdzielać. Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Zapraszam na bazarek: Puszki - na pieski i kotki z Kociego Świata-do 14 listopada, 18.00. Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 tomcug napisał(a): Pieseczki chcą być razem i nie można ich rozdzielać. zdecydowanie razem i tylko razem! Quote
SZPiLKA23 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mam chetnego na cziłke ale taka do roku...:( Quote
Zmysł Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Zapraszam na bazarek: Piękne decoupage - na zwierzaki z Kociego Świata- do 14.11, godz.18.00. Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zapraszam na bazarek: Pościel - na zwierzaki z Kociego Świata- KUP TERAZ Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zapraszam na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/posciel-dwa-na-zwierzaki-z-kociego-swiata-kup-teraz-124163/#post11184866 Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jestem może powolny, ale jak się rozkręcę... http://www.dogomania.pl/forum/f99/posciel-trzy-na-zwierzaki-z-kociego-swiata-kup-teraz-124171/ Quote
Recommended Posts