Zmysł Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ziutka napisał(a):Nie ma za co ;) po to tu jestem...oby tylko był jakiś odzew a nie jak ostatnio :shake: liczymy na to Quote
strup Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Może ktoś powiadomić Kasię z Kociego Świata, że dostała ode nie e-mail? ;) Jeżeli ktoś ma z nią kontakt to może ja mu powiem o co chciałam zapytać, i przekaże? Quote
Mona4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Unas w ciagu dnia bylo 15 zainteresowanych,ale kazdy zrezygnowal gdy uslyszal ile psy maja lat:shake: Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Mona4 napisał(a):Unas w ciagu dnia bylo 15 zainteresowanych,ale kazdy zrezygnowal gdy uslyszal ile psy maja lat:shake: No właśnie, a my też przecież się zestarzejemy. :-( Quote
koci-świat Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 strup napisał(a):Może ktoś powiadomić Kasię z Kociego Świata, że dostała ode nie e-mail? ;) Jeżeli ktoś ma z nią kontakt to może ja mu powiem o co chciałam zapytać, i przekaże? Przepraszam, odpowiem publicznie, bo zadałaś kilka ważnych pytań na które odpowiedź powinni znać wszyscy zainteresowani... Moim zdaniem one nie nadają się do domu z innymi zwierzakami, a na pewno nie z większymi od siebie. Nie są zupełnie sprawne, więc pies ważący więcej niż 5 kg może je po prostu zrolować, nawet nie chcąc zrobić im świadomie krzywdy. Kropka jak Kropka, ale przy "zapałkowych" nóżkach Maksia dobrze się to nie skończy. Jeszcze raz piszę-Kropka JEST WYSTERYLIZOWANA! Nigdy nie oddałabym do adopcji suki bez sterylki, w dodatku rasowej :roll:. Obojętne w jakim wieku...jak wiecie ludzie mają różne pomysły. za chwilę cd Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Pieski powinny mieć domek beż innych zwierzaków i bez małych dzieci, moim zdaniem. Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Mona4 napisał(a):Unas w ciagu dnia bylo 15 zainteresowanych,ale kazdy zrezygnowal gdy uslyszal ile psy maja lat:shake: ale podejście:shake: Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 A przy okazji, bo już dawno obiecałem Kasi, oficjalny apel o pomoc: Przypominamy, iż na wagę złota są wszystkie ogłoszenia dla psiaków i kociaków Kociego Świata. Wspaniałe i kochane osoby ogłaszające zwierzaki są niezwykle potrzebne, wręcz nieodzowne. Dla ułatwienia konieczne jest podawanie we wszystkich ogłoszeniach bezpośredniego telefonu komórkowego do Kasi, jako jedynego kontaktu. W związku z nikłą obecnością Kasi na dogo(spowodowaną zaangażowaniem w ogrom zwierzakowej biedy) niezbędne jest przesyłanie propozycji treści ogłoszeń do Kasi mailem - jeszcze przed ich opublikowaniem. Zdarzyć się może bowiem, iż wiadomości przez nas posiadane są już nieaktualne, co spowodować może niepotrzebną dezinformację i w rezultacie irytację i rezygnację potencjalnego domku. Jeszcze raz prosimy o pomoc w adopcjach KŚ, gdzie zwierzaków przybywa w bardzo niepokojącym tempie. Quote
strup Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czyli ja chyba odpadam. Ze względu na psa, nie ma 5kg, ma 12kg i 4lata. Szkoda, już się przyzwyczajalismy z myślą, ze piesków wiecej w domu będzie.. Do góry! Quote
tomcug Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Poprosze Rybke o ogłoszenia Łoj, ogłoszeń to narobiłam mnóstwo, ale odzewu brak. :-( Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dziękujemy Tanitce, która przekazała na rzecz Kociego Świata karmę, zabaweczki dla zwierzaków, miseczki i inne potrzebne fanty. Dzięki:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tomcug napisał(a):Łoj, ogłoszeń to narobiłam mnóstwo, ale odzewu brak. :-( No fakt zapomniałam :splat:przepraszam:ices_bla: Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Właśnie, ogłoszenia prosiaki mają i od Tomcug i od Ziutki, LittleMy tez się dołączyła - i nic Quote
Erazm Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Za zgoda Kasi ( przed apelem) wystawilam maluchy, telefony urywaja sie od samego rana do poznej nocy , co sensowniejszych kieruje do kontaktu z Kocim Swiatem. Prawde mowiac czekam na zakonczenie aukcji i mam nadzieje, ze maluchy znajda dom. Zaden z moich wyadoptowanych psiakow nie byl tak rozchwytywany jak Wasze prosiaczki, nigdy nie odebralam tylu telefonow w sprawie jakiegokolwiek psiaka. Mam nadzieje, ze w tym tlumie znajdzie sie jedna piekna osoba. Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Erazm napisał(a):Za zgoda Kasi ( przed apelem) wystawilam maluchy, telefony urywaja sie od samego rana do poznej nocy , co sensowniejszych kieruje do kontaktu z Kocim Swiatem. Prawde mowiac czekam na zakonczenie aukcji i mam nadzieje, ze maluchy znajda dom. Zaden z moich wyadoptowanych psiakow nie byl tak rozchwytywany jak Wasze prosiaczki, nigdy nie odebralam tylu telefonow w sprawie jakiegokolwiek psiaka. Mam nadzieje, ze w tym tlumie znajdzie sie jedna piekna osoba. no, coś takiego:multi: to czekamy na tę właściwą:multi: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 O coś się dzieje! Trzymam kciuki! :kciuki: Quote
koci-świat Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Tak, tak-kciuki potrzebne. Są dwie osoby które mi się podobają-jedna z Warszawy, druga trochę dalej. Wszystko miejmy nadzieję rozstrzygnie się w ciągu tygodnia. Quote
tomcug Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Byłoby świetnie, gdyby ktoś w końcu przygarnął prosiaczki. :lol: Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 A ja zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post10876296 Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 I znowu: http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post10876421 Quote
Recommended Posts