Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może ktoś powiadomić Kasię z Kociego Świata, że dostała ode nie e-mail? ;) Jeżeli ktoś ma z nią kontakt to może ja mu powiem o co chciałam zapytać, i przekaże?

Posted

Mona4 napisał(a):
Unas w ciagu dnia bylo 15 zainteresowanych,ale kazdy zrezygnowal gdy uslyszal ile psy maja lat:shake:

No właśnie, a my też przecież się zestarzejemy. :-(

Posted

strup napisał(a):
Może ktoś powiadomić Kasię z Kociego Świata, że dostała ode nie e-mail? ;) Jeżeli ktoś ma z nią kontakt to może ja mu powiem o co chciałam zapytać, i przekaże?

Przepraszam, odpowiem publicznie, bo zadałaś kilka ważnych pytań na które odpowiedź powinni znać wszyscy zainteresowani...
Moim zdaniem one nie nadają się do domu z innymi zwierzakami, a na pewno nie z większymi od siebie. Nie są zupełnie sprawne, więc pies ważący więcej niż 5 kg może je po prostu zrolować, nawet nie chcąc zrobić im świadomie krzywdy. Kropka jak Kropka, ale przy "zapałkowych" nóżkach Maksia dobrze się to nie skończy.
Jeszcze raz piszę-Kropka JEST WYSTERYLIZOWANA! Nigdy nie oddałabym do adopcji suki bez sterylki, w dodatku rasowej :roll:. Obojętne w jakim wieku...jak wiecie ludzie mają różne pomysły.

za chwilę cd

Posted

A przy okazji, bo już dawno obiecałem Kasi, oficjalny apel o pomoc:

Przypominamy, iż na wagę złota są wszystkie ogłoszenia dla psiaków i kociaków Kociego Świata. Wspaniałe i kochane osoby ogłaszające zwierzaki są niezwykle potrzebne, wręcz nieodzowne.
Dla ułatwienia konieczne jest podawanie we wszystkich ogłoszeniach bezpośredniego telefonu komórkowego do Kasi, jako jedynego kontaktu.
W związku z nikłą obecnością Kasi na dogo(spowodowaną zaangażowaniem w ogrom zwierzakowej biedy) niezbędne jest przesyłanie propozycji treści ogłoszeń do Kasi mailem - jeszcze przed ich opublikowaniem. Zdarzyć się może bowiem, iż wiadomości przez nas posiadane są już nieaktualne, co spowodować może niepotrzebną dezinformację i w rezultacie irytację i rezygnację potencjalnego domku.
Jeszcze raz prosimy o pomoc w adopcjach KŚ, gdzie zwierzaków przybywa w bardzo niepokojącym tempie.

Posted

Czyli ja chyba odpadam. Ze względu na psa, nie ma 5kg, ma 12kg i 4lata. Szkoda, już się przyzwyczajalismy z myślą, ze piesków wiecej w domu będzie..

Do góry!

Posted

Za zgoda Kasi ( przed apelem) wystawilam maluchy, telefony urywaja sie od samego rana do poznej nocy , co sensowniejszych kieruje do kontaktu z Kocim Swiatem. Prawde mowiac czekam na zakonczenie aukcji i mam nadzieje, ze maluchy znajda dom. Zaden z moich wyadoptowanych psiakow nie byl tak rozchwytywany jak Wasze prosiaczki, nigdy nie odebralam tylu telefonow w sprawie jakiegokolwiek psiaka. Mam nadzieje, ze w tym tlumie znajdzie sie jedna piekna osoba.

Posted

Erazm napisał(a):
Za zgoda Kasi ( przed apelem) wystawilam maluchy, telefony urywaja sie od samego rana do poznej nocy , co sensowniejszych kieruje do kontaktu z Kocim Swiatem. Prawde mowiac czekam na zakonczenie aukcji i mam nadzieje, ze maluchy znajda dom. Zaden z moich wyadoptowanych psiakow nie byl tak rozchwytywany jak Wasze prosiaczki, nigdy nie odebralam tylu telefonow w sprawie jakiegokolwiek psiaka. Mam nadzieje, ze w tym tlumie znajdzie sie jedna piekna osoba.

no, coś takiego:multi: to czekamy na tę właściwą:multi: