Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
ooo nie! blee:evil_lol:

Ja żadnych tipsów nie będę nosić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one są bleee jak Ania napisała :eviltong:
A może ten sylwester od 28 do tak 2 lepiej bo 1 to raczej z transportem krucho będzie :cool3:

Posted

[quote name='diabelkowa']i wszystkie dziewczeta obowiazkowo tipsy musza miec :evil_lol:
żele :evil_lol::evil_lol:
ja na wesele muszę sobie zrobić...i tak mi się połamią pewnie :evil_lol:

Posted

To może po prostu osobny wątek zrobimy;P

No i musimy sie zdecydować gdzie;P czy na szczycie góry (23 miejsca) czy w Sobótce obok góry (40 miejsc) czy tam gdzieś w Sulistrowiczkach obok Sobótki (xxx miejsc)

Posted

Ale fajne widoki na Ślężę będą :lol:

a ja też bym mogła się na tego sylwka załapać? :-D:-D

Z Gdyni do Wrocławia, no nieźle, nieźle :cool3:

Posted

Najlepiej by było jakby osoby które bedą na 1000% napisały że są chętne (1000% tzn. że przyjadą chyba że je tramwaj rozjedzie albo spadnie meteoryt)
i wtedy zacząć wysyłać zapytania do ośrodków:) najlepiej jak najszybciej;)

Posted

Właśnie stworzyłem Trailer do filmu Dogomaniackiego:D

Zaraz wrzuce gdzieś na neta byście mogli obejrzeć:)

Wersja full myśle że jeszcze w tym tygodniu;)

Posted

Ale słitaśne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: to chyba ten spacerek drugiego dnia?:evil_lol::evil_lol:

komar napisał(a):
Właśnie stworzyłem Trailer do filmu Dogomaniackiego:D

Zaraz wrzuce gdzieś na neta byście mogli obejrzeć:)

Wersja full myśle że jeszcze w tym tygodniu;)

To on będzie taki długi,że trailer do niego nawet jest?:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

czekamy:diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
To on będzie taki długi,że trailer do niego nawet jest?:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

czekamy:diabloti:

nom przecież Paulinka na samej plaży ile nakręciła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co do tytułu wątku to jest on napisany bardziej z humorem. Z tego co słyszałam wszystkie poprzednie zloty wyglądały podobnie - czyli był na nich alkohol w odpowiednich ilościach i nikomu to nigdy nie przeszkadzało.
Z resztą na tym zlocie nie było sytuacji (poza jedną) gdzie ktoś by się upił.
Teraz to się trochę odbija na mnie bo ja założyłam taki wątek, jednak miał on być humorystyczny i taki chyba jest, ale przepraszam, że niektórych on uraża.

Posted

Okamia napisał(a):
nom przecież Paulinka na samej plaży ile nakręciła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak:evil_lol::evil_lol:i dwie kamery przecież były:lol:

A tak w ogóle to dlaczego Filipek od Lorien był Sebastianem? :evil_lol::evil_lol: