Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja? a ja? Ja tez byłam za ławeczką i dostałam nawet łyżke wtedy:diabloti:.

Sylwester we Wrocku... Komar organizator?

Komar! Organizuj Sylwestra! Twoje miasto!:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Vipy za ławeczki już niedługo znów się zobacyzmy:loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze 10 dni :D

a ja nie wiem czy się z Wami zobaczę :placz: kiepsko to widzę :-(

Co do tytułu, to nie wiem co on Wam przeszkadza :roll: Poczucie humoru mile widziane ;)

Posted

[quote name='Mysia_']a ja nie wiem czy się z Wami zobaczę :placz: kiepsko to widzę :-(

Co do tytułu, to nie wiem co on Wam przeszkadza :roll: Poczucie humoru mile widziane ;)

Mysia, humor humorem, ale dla mnie DOGOMANIA to nie jest ALKOMANIA.
Wiem, że założycielka wątku nie miała złych intencji, ale myślę, że wielu zlotowiczów nie czuje się ALKOMANIAKAMI.
Wątek jest czytany przez wiele osób, nie tylko te które na nim piszą. Afiszowanie się z nadużywniem alkoholu nie przysporzy DOGOMANI zwolenników. Pisałam to już raz, więc przepraszam, że się powtarzam :oops:, ale myślę, że nikt z nas nie chciał by przeczytać tytułu: "DOGOMANIA = ALKOMANIA" np. w gazecie "Mój Pies".
Dlatego i ja proszę założycielkę wątku o zmianę tytułu i pierwszego postu. Myślę, że jest to niewielka zmiana, która zakończy spięcia na wiadomy temat. :p

Posted

Ale ten sylwester to nie w samym wroclawiu tylko gdzies w okolicy:D

trzeba znalesc jakąś miejscówke, sprawdzić itp:P może nad jakimś jeziorkiem??:D

Posted

To się nie spinaj i nie bd spięć.Tytuł zostaje bo nikomu oprócz was nie przeszkadza.A wiec przegłosowane.
A od kiedy to zalezy nam na opini innych?I niech sobie nawet bd Dogamania=Narkomania i co z tego.
Dogomania ma tylu użytkowników ,że więcej nam nie potrzeba.
A w tytule jest Dogo(alko)maniaków czyli ,że był to zlot i dogomaniaków i alkohomaniaków i dogoalkomaniaków.

PAULINKA NIE ZMIENIAJ TYTUŁU POD ŻADNYM POZOREM!!!!!

Posted

[quote name='komar']No to mam już miejsce na sylwestra w okolicy wroclawia:D ale musze sprawdzić czy da rade tam coś wynająć:D

W sobótce jest wielka chata na 50 miejsc a na szczycie Śleży schronisko, a tam 23 miejsca;)

Które lepsze??:D

http://wiezyca.pttk.pl/

http://www.domturysty.net/
no fajnie by bylo jakby wszyscy w jednym domku, a nie porozdzielani ale to by musialo byc dosc duzo chetnych..:evil_lol: ;)

Posted

pokój 10 osobowy jest na szczycie góry:D

A tak swoją drogą na ile dni byśmy tam jechali?? bo bym wysłał maila z zapytaniem czy jeszcze są wolne miejsca:D