Okamia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 basia bonnie napisał(a):OK, w takim razie Asiu, do naszego domku (ja,Estera) dopisz jeszcze Okamie :) A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti: Ja się zgadzam :cool3: i ja będę odwiedzać ją z Tobą :eviltong: Basia i Barni napisał(a):oczywiscie jedziemy we 4 - moj chłop , ja i Sasza i Barni :multi: To szykuje się impreza :evil_lol: M&T napisał(a):Haha, będą nocne przechadzki z domku do domku z psem pod pachą xD Mów za siebie bo ja nie będę Kellowatej pod pachą nosić:roll::lol: Troszeńkę za duża jest i niezbyt poręczna :roll: Quote
Asia & Ginger Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Rinuś']Nie zapomnij o mnie :diabloti: Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3: To możecie mnie dopisać... Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p Ps. jeszcze koszulka :eviltong: Ok, dopisuję Cię do listy. :p [quote name='basia bonnie']OK, w takim razie Asiu, do naszego domku (ja,Estera) dopisz jeszcze Okamie :) A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti: Dopisuję Okamię. :p Quote
M&T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 basia bonnie napisał(a): A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti: Będę czekać :razz::razz: Okamia napisał(a):Ja się zgadzam :cool3: i ja będę odwiedzać ją z Tobą :eviltong: Na Ciebie też poczekam :evil_lol::evil_lol: Okamia napisał(a): Mów za siebie bo ja nie będę Kellowatej pod pachą nosić:roll::lol: Troszeńkę za duża jest i niezbyt poręczna :roll: Ale spróbować nie zaszkodzi! Przynajmniej będzie ubaw xD Quote
McDzik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Może teraz mi się uda... :cooldevi: :vamp:48 :vamp: Quote
Karilka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Basia i Barni napisał(a):czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3: Ja też mam psa wodnego:diabloti: Dogomania jest potrzebna jak powietrze...:shake: Quote
Kida i Olo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:. Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kida i Olo napisał(a):Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:. Ja tez ; ) Niestety ode mnie to zdecydowanie za daleko:roll: Quote
Rinuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Karilka']Ja też mam psa wodnego:diabloti: To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Rinuś']To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol: mój pies nie jest wodny ale za to ja chętnie :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Karilka']Ja też mam psa wodnego:diabloti: dobermana ? :crazyeye: [quote name='Rinuś']To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol: zdecydowanie - przynajmniej labrador- party [quote name='Herspri']a ja mam psa pół-wodnego :eviltong: widziałam ta pięknośc- Etna - moczy tylko łapki ale moze da sie nakusic na cos wiecej :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kelly i ja też chętnie się przyłączymy choć wolimy śnieżne party ... Ale wodne też może być... Tylko że Kellowate wejdzie tak aby swojego przyjaciela ogon nie zamoczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Okamia napisał(a):Tylko że Kellowate wejdzie tak aby swojego przyjaciela ogon nie zamoczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj ty niedobra! Miałaś nikomu nie mówić!! :mad::mad::mad: Quote
Rahl Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jeśli mowa o wypadach nad jezioro to się zapisujemy z gordem :D Quote
psiunia1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jesli mowa o psach wodnych to ja zglaszam moja ONke..:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Karilka napisał(a):Ja też mam psa wodnego:diabloti: Dogomania jest potrzebna jak powietrze...:shake: Karilka, miło Cię znów widzieć na dogo. :p Kida i Olo napisał(a):Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:. Iza13 napisał(a):Ja tez ; ) Niestety ode mnie to zdecydowanie za daleko:roll: Nie marudzić tylko przyjeżdżać. :cool3: ;) Gingerka też jest chętna na kąpiele wodno-błotne. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Gingerka też jest chętna na kąpiele wodno-błotne. :cool3: :evil_lol: to błotko to chyba tak dla urody:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mój oczywiście kocha wszystkie patole w wodzie wiec szykować rączki do rzucania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 rose napisał(a):to błotko to chyba tak dla urody:evil_lol: O tak, a później będzie radośnie skakać na wszystkich. :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Nie marudzić tylko przyjeżdżać. :cool3: ;) Może za rok :razz: Jak będzie bliżej i wyleczę moją suczę z nienawiści do ONków ; ) Quote
komar Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 a kto chetny na poranne wodne szaleństwo dla ludzi bez psów??:razz: Quote
Rinuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='komar']a kto chetny na poranne wodne szaleństwo dla ludzi bez psów??:razz: Na valeta? :evil_lol::evil_lol: łooo to nas tam będzie w tej wodzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts