Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 basia bonnie napisał(a):Już się nie mogę doczekać tych nocy! :diabloti: Dobra, koniec off'a tu ;) Tak, te noce będą gorące :cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='goldenka245']Niestety muszę zrezygnować ze zlotu... Mam inny wyjazd...:roll: oojj Goldi :-( Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu? Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś']oojj Goldi :-( Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu? Z Poznania jest co jakiś czas... Ale jak to z Wronek wygląda to nie wiem Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Z Poznania jest co jakiś czas... Ale jak to z Wronek wygląda to nie wiem A czemu wszyscy o tych Wronkach piszą? bo nie kumam :eviltong: Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś']A czemu wszyscy o tych Wronkach piszą? bo nie kumam :eviltong: Bo niektórzy mają pociąg do Wronek i stamtąd wołają o transport do Sierakowa Quote
baffi2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='M&T'] to Ty śpisz ze mną kochana :evil_lol: Czy wy macie inną orientację sexualną? :cool3: dobrze że nie jestem z wami w domku:diabloti: :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Bo niektórzy mają pociąg do Wronek i stamtąd wołają o transport do Sierakowa Nie wiem czemu,ale nie mogę znaleźć połączenia z Torunia ani do Sierakowa ani do Wronek...:shake: Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś']Nie wiem czemu,ale nie mogę znaleźć połączenia z Torunia ani do Sierakowa ani do Wronek...:shake: Możliwe że nie ma ... proponuje pociągiem do Poznania a stamtąd autobusem do Sierakowa... Chyba że z psem jedziesz to sytuacja się komplikuje Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Możliwe że nie ma ... proponuje pociągiem do Poznania a stamtąd autobusem do Sierakowa... Chyba że z psem jedziesz to sytuacja się komplikuje No właśnie mam zamiar jechać z psem...buuwszystko mi się komplikuje powoli :( Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś']No właśnie mam zamiar jechać z psem...buuwszystko mi się komplikuje powoli :( A patrzyłaś na pkp.pl ?? Quote
baffi2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mi się wydaję że do Sierakowa jeżdżą pociągi... Na interaktywnej mapie KLIK wpisałam 'sieraków', przybliżyłam na 32m i tuż pod sierakowem ciągnie się cienka czarna linia - wg mnie oznaczenie trasy pociągów. Ale pewnie sie mylę:evil_lol: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='baffi2']Czy wy macie inną orientację sexualną? :cool3: dobrze że nie jestem z wami w domku:diabloti: :eviltong: Aj, żałuj kochana, żałuj :diabloti::diabloti: jak już Basia i Okamia powiedziały- to będą gorące noce xD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']A patrzyłaś na pkp.pl ?? tzn patrzyłam na rozkład pks...zaraz rzucę okiem na pkp. Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 yyy niby znalazłam połączenie, ale jazda tam trwa 8,5 h :crazyeye: to chyba nie ten Sieraków... Quote
Patikujek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ze Śląska jedzie na prawdę sporo osób w tym ja wynajmuję jeden przedział dla mnie i "dzieciaków Grażyny" które obiecałam cało do Wronek dowieźć ale nie jestem jeszcze pewna o której pociągiem jadę ale napewno sie umówimy na jeden wszyscy:) a tak robiąc Offa to wie może ktoś jak wygląda rezerwacja przedziału?? Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Znalazłam połączenie do Wronek i jedzie się tam 4 godziny...to chyba te Wronki ;) ja prawdopodobnie dojeżdżam w piątek...czy wtedy mogłby ktoś po mnie wyskoczyć do Wronek samochodem ? :cool3: Daję na benzynę :p Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='McDzik']Komarzysko cos wczesniej o tym pisalo xD No ja wiem, tylko czy będzie w stanie dojechać też po mnie w piątek :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bez sensu by robić domek jeden 7ososbowy bo: po pierwsze to co jeden będzie stał pusty? bez sensu.. po po coś cąły ośrodek rezerowaliśmy po drugie domki są bardzo małe jak na taką ilość osob i np. 4psy Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Najlepiej zebrać się w 4osobowe grupki o danych godzinach by po jedna osobe np. Komar nie jechał i w miarę przyzwoitych porach by wieczorem można było napić się soczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo chyba suszyć biednego Grzesia nie chcecie?:eviltong: Quote
Patikujek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nie nie bo jeszcze mu gardło zaschnie i kto nam będzie grał i spiewał??? lepiej żeby nie Kara:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Iza, jak będę jechała samochodem (albo ktoś będzie mnie wiózł), to chętnie Cię zabiorę. ;) Tylko jeszcze nie wiem, czy pojadę samochodem, czy pociągiem, ale wolę samochodem. ;) No to super:multi: Czekam teraz na info czy pokedziesz samochodem:razz: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='KaRa_']Najlepiej zebrać się w 4osobowe grupki o danych godzinach by po jedna osobe np. Komar nie jechał i w miarę przyzwoitych porach by wieczorem można było napić się soczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo chyba suszyć biednego Grzesia nie chcecie?:eviltong: Jak załatwię sobie wolne to będę we Wronkach ok 15 :p Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś']Jak załatwię sobie wolne to będę we Wronkach ok 15 :p To najlepiej by o tej godzinie też jechały jakieś osoby, bo to dla was taniej i oszczednosc czasu kogoś .A ty inny dzien przybedziesz wiec nie wiadomo czy wyterzewieje ktokolwiek Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='KaRa_']A ty inny dzien przybedziesz wiec nie wiadomo czy wyterzewieje ktokolwiek No właśnie o to się boję :evil_lol::evil_lol: No ale może cudem ktoś o tej godzinie będzie już trzeźwy?:diabloti: Quote
Recommended Posts