komar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a nie wiem jak Asia to robi ale wiem ze mozna po prostu wpisac odpowiednie kody HTML:D w tym wpyadku to jest [ quote=jakis tam nick osoby cytowanej ][ /quote ] bez spacji w srodku:D A co do pierwszego zlotu to był to zlot na ktorym była tylko jedna rasa psów:D (no moze zdazyl sie jeden wyjątek;) może jescze zaraz wrzuce na youtube taka protka prezentacje zdjec z tego I zlotu;) Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Kora-']Jednak się wypisuje. Przepraszam bardzo za kłopot. W takim razie wypisuję. :roll: [quote name='Basia i Barni']Asiu Jak Ty Cytujesz Kilka WatkÓw Naraz???? Przy wszystkich postach, które chcesz zacytować, klikasz ten obrazek: , a dopiero na końcu "Odpowiedz". ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 komar napisał(a):a nie wiem jak Asia to robi ale wiem ze mozna po prostu wpisac odpowiednie kody HTML:D w tym wpyadku to jest [ quote=jakis tam nick osoby cytowanej ][ /quote ] bez spacji w srodku:D A co do pierwszego zlotu to był to zlot na ktorym była tylko jedna rasa psów:D (no moze zdazyl sie jeden wyjątek;) może jescze zaraz wrzuce na youtube taka protka prezentacje zdjec z tego I zlotu;) Komar, jakbym miała cytować Twoim sposobem, to chyba bym się pochlastała. :flaming: Quote
komar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no oto i jest http://www.youtube.com/watch?v=i7p2Ak6q3nI krotki filmik ze zlotu nr I;) jakość moze na nogi nie powala:P ale jak ktos chce w full HD to moge gdzies tam wrzucić te 600MB:D:D Quote
anne269 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Widziałam filmik - super:cool3: Ale zdolniacha z Komarka jest;) Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='komar']no oto i jest http://www.youtube.com/watch?v=i7p2Ak6q3nI krotki filmik ze zlotu nr I;) jakość moze na nogi nie powala:P ale jak ktos chce w full HD to moge gdzies tam wrzucić te 600MB:D:D Filmik bardzo fajny, tylko jakoś tak monotonnie bylo na tym zlocie, same haszczaki. :evil_lol: :eviltong: Quote
komar Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 no to wlasnie pisalem ze to głównie jedna rasa;P ale przynajmniej wszystkie sie lubily:D Quote
Karilka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Teraz to będzie misz - masz psi:cool1:. Ah. Zapomniałam. Może będe miała jakiegoś tymczasowicza w tym czasie i możliwe, że będzie jechać ze mną ale to tylko przypuszczenie i ewentualna ewentualność;). Sznaucerek na 99.9% nie pojedzie. Boi sie innych psów. Wszystkich. Wcisnę sąsiadce. Quote
M&T Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Karilka, to ty albo bierzesz tymczasowicza albo wcale, si? A w ogóle w naszym domku zwolniło sie miejsce, bo Korcia nie jedzie ;( Quote
Magot Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='komar']no oto i jest http://www.youtube.com/watch?v=i7p2Ak6q3nI krotki filmik ze zlotu nr I;) jakość moze na nogi nie powala:P ale jak ktos chce w full HD to moge gdzies tam wrzucić te 600MB:D:D Fajne:cool3: Ale was duużo było na I Zlocie:evil_lol: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='komar']no oto i jest http://www.youtube.com/watch?v=i7p2Ak6q3nI krotki filmik ze zlotu nr I;) jakość moze na nogi nie powala:P ale jak ktos chce w full HD to moge gdzies tam wrzucić te 600MB:D:D Fajny ten filmik :p Kiedyś też chciałam się wziąć za filmiki, ale o wiele lepiej wychodzą mi banery czy avatary :eviltong: Quote
Karilka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oj nie. Na pewno biorę Dolara - dobermana, a że to będą wakacje, to jest prawdopodobne, że mogę mieć u siebie kogoś na DT, więc ten ktos musiałby jechać ze mną (nigdy nie biorę psów agresywnych, chorych czy innych takich - nie mam warunków dla takiego psa, więc nie moge. Także pies by sie kwalifikował pod regulamin). Jednak mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji.:shake: Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja czytałam wątek, ale dawno ;) teraz nie ogarnę tylu stron za jednym razem... są jeszcze wolne miejsca? Quote
Atkaaaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Komar, jakbym miała cytować Twoim sposobem, to chyba bym się pochlastała. :flaming: też używam sposobu Komarka:shake: muszę się przerzucić :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No ja też zapytam, czy są jeszcze wolne miejsca? Bo byśmy z Macho chętnie dołączyły:lol: Quote
KaRa_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak jest jeszcze kilka miejsc wolnych na domki ;) Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To bardzo proszę dopisać Macho+ Piesior ;) I Ana też + piesior ;) :laola: Quote
KaRa_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a mogę prosić was z osobna o forumułkę: nick+pies/bez psa+domek/namiot i coś o pieskach czy są łagodne bo tylko takie mogą jechać na zlot, i wasz wiek jesli decydujecie się na domek;) Quote
Mada:) Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 rose napisał(a):Mada + brat całośc zapłacona;) Super! Tylko czemu się nie czerwienię? :mad: Mam już dość tego różowego... :evil_lol: :eviltong: Quote
komar Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Macho napisał(a):To bardzo proszę dopisać Macho+ Piesior ;) I Ana też + piesior ;) :laola: Kara;P ale z tego widac kto jedzie:P czy ma psa:P Quote
KaRa_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 komar napisał(a):Kara;P ale z tego widac kto jedzie:P czy ma psa:P Tak ale nie wiadomo czy domek czy namiot i tą formułką wszyscy inni się posługują i jest najczytelniejsza dla wszystkich. Quote
tusia. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 przeciez pisaly ze domek dwie strony wczesniej ;p Quote
Rawa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Oj dobra, niech napiszą dla pewności, żeby nie było niedomówień... ;) Przecież nic się nie stanie :eviltong: Quote
Recommended Posts