Karilka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KaRa nie zaczynaj:roll:.... ulgę dla 11 letniej dziewczynki włącz. Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Karilka napisał(a):KaRa nie zaczynaj:roll:.... ulgę dla 11 letniej dziewczynki włącz. Oj nie, dla takiej niegrzecznej dziewczynki nie :shake: Przypominam o wysyłaniu danych do Asi oraz przysyłaniu pieniędzy. Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No my przyjedziemy z Mikrusem...:) I planujemy mieć jeszcze jednego Pinczerka :) Quote
Magot Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):No my przyjedziemy z Mikrusem...:) I planujemy mieć jeszcze jednego Pinczerka :) Mam nadzieję, że żartujesz. Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 MealyAngel napisał(a):Gossia, Ty sobie żartujesz?! :roll: Nie:cool3: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Nie:cool3: To upadłaś mi na całego. Wiesz co zastanów czy aby na pewno chcesz jechać na ten zlot, bo zbyt dużo tam przyjaciół nie będziesz miała coś czuje... Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :) Quote
Magot Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :) To co, że z rodowodem, najważniejsze żeby pies znalazł się u ODPOWIEDZIALNYCH właścicieli... Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :) Bo w ciągu miesiaca to ma być Twój nowy 3pies? Napisze coś tutaj swoje obserwacje: Zjawiłaś się tutaj masz mix setera irlandzkiego, mix boksera i mix pinczera. Nagle Twoja suka mix setera miała mieć młode, później mix boksera ponoć z czerwonymi oczami wiec chcieliście ją oddać i na jej miejsce mix kaukaza z bernardynem. Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow jamnika z podhalanem i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp. Pozniej chcialas doga de bordeaux, ale jak zaczelismy Cie opieprzac to,ze nie nie juz nie bedziesz miala koljnego psa obiecywalas nam,ze zajmniesz sie tymi co masz, a tu niespodzianka pinczerek? zastanów sie dziecko????????? Myślisz,że my głupi jesteśmy? Ty tylko szukasz sensacji w okół własnej osoby. Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ok to przez was mam nie mieć psa...wy tylko na złe mnie prowadzicie. Ja chce mieć pieska...już ostatniego i naprawdę będzie szcześliwy...jeju co mam jeszcze zrobić. Wszyscy rozumią na pb i wszędzie i nie tylko ja mam tyle psów...ja niewiem....nie będziemy zaśmiecać wątku o zlocie proszę pisać na moje gg - 6875051 sorki za offa i to nie ja zaczełam ja tylko napisałam że 3 Pinczerki jak ktoś się pochwalił że 3 Dobermany... Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :) A z jakiej hodowli? bo patrzac na to co napisalas juz masz go zarezerwowanego,ze wiesz ze za 2miesiace odbierasz Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KaRa_ napisał(a):Bo w ciągu miesiaca to ma być Twój nowy 3pies? Napisze coś tutaj swoje obserwacje: Zjawiłaś się tutaj masz mix setera irlandzkiego, mix boksera i mix pinczera. Nagle Twoja suka mix setera miała mieć młode, później mix boksera ponoć z czerwonymi oczami wiec chcieliście ją oddać i na jej miejsce mix kaukaza z bernardynem. Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow jamnika z podhalanem i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp. Pozniej chcialas doga de bordeaux, ale jak zaczelismy Cie opieprzac to,ze nie nie juz nie bedziesz miala koljnego psa obiecywalas nam,ze zajmniesz sie tymi co masz, a tu niespodzianka pinczerek? zastanów sie dziecko????????? Myślisz,że my głupi jesteśmy? Ty tylko szukasz sensacji w okół własnej osoby. Mam Setera Irlandzkiego nie żadnego mixa! Mam Pinczerka Miniaturowego nie żadnego mixa. I nie mam pieska zarezerowwanego.... Quote
gossia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To pa będę żyła swoim życiem nie dogomaniackim. Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Mam Setera Irlandzkiego nie żadnego mixa! Mam Pinczerka Miniaturowego nie żadnego mixa. I nie mam pieska zarezerowwanego.... To pokaż mi rodowody to uwierzę,że rasowe, a jak ich nie mają to zwykłe kundle w typie rasy. To po jaka choinkę piszesz że za 2miesiace będziesz miała pinczera? Odpuść sobie ten zlot tak Ci radze, dojrzejesz za parę lat i wtedy przyjedz to se pogadamy. Quote
Mysia_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gossia napisał(a):Mam Setera Irlandzkiego nie żadnego mixa! Mam Pinczerka Miniaturowego nie żadnego mixa. I nie mam pieska zarezerowwanego.... czyli rozumię, że z rodowodem? :roll: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ooo gossia witamy bo juz sie troche na wątku nudno robiło :diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Basia i Barni napisał(a):ooo gossia witamy bo juz sie troche na wątku nudno robiło :diabloti: Niestety już się z tym wątkiem pożegnała :multi::multi: Quote
Mysia_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KaRa_ napisał(a):Niestety już się z tym wątkiem pożegnała :multi::multi: ale który to już raz? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mysia_ napisał(a):ale który to już raz? :evil_lol: Drugi??:evil_lol::evil_lol:mam nadzieje,że już napisze proszę mnie skreślić z listy a ja powiem ach zrobimy to z wielką przyjemnością:loveu::loveu::loveu: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kurcze jak ja nie rozumiem takich dzieci no bo inaczej nie da sie ich nazwać. Ostatnio i nadal mam w klubie cavano taką dziewczyny kropka w kropke Gosia tylko tamta jeszcze gorsza. może ktoś wie i śledzil temat Figi i Cherry, które szukały DT. Jak tak to te osoby wiedzą o co chodzi!! :roll: Sama nie jestem zbyt dorosła :cool3: ale troche pojęcia i rozumu mam ;) I naprawde nie wiem skąd u tych dzieciaków bierze się taka wyobraźnia :shake: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Junka napisał(a):Kurcze jak ja nie rozumiem takich dzieci no bo inaczej nie da sie ich nazwać. Ostatnio i nadal mam w klubie cavano taką dziewczyny kropka w kropke Gosia tylko tamta jeszcze gorsza. może ktoś wie i śledzil temat Figi i Cherry, które szukały DT. Jak tak to te osoby wiedzą o co chodzi!! :roll: Sama nie jestem zbyt dorosła :cool3: ale troche pojęcia i rozumu mam ;) I naprawde nie wiem skąd u tych dzieciaków bierze się taka wyobraźnia :shake: Oczywiście,że wiem kto to bo jedno oszustwo wyszło na jaw przez to iż hodowczyni NNL co nieco o tej osóbce powiedziałam a później już z górki:diabloti: Jak ja lubię bawić się dedektywa:loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nasza gossia koniecznie by musiała jechac z mama bo w ciemnosci sama gossia na zlocie :diabloti: pewnie wiecej osób chciałoby ja poznać :razz::mad: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KaRa_ napisał(a):Oczywiście,że wiem kto to bo jedno oszustwo wyszło na jaw przez to iż hodowczyni NNL co nieco o tej osóbce powiedziałam a później już z górki:diabloti: Jak ja lubię bawić się dedektywa:loveu: Ta jak Beata powiedziaal, że będzie miała od nich szczeniaka, a hodowca nic o tym nie wiedział. Ale sie zdziwila jak sie dowiedziaal, że Beata ma zaklepanego szczeniaka :evil_lol: Basia i Barni napisał(a):nasza gossia koniecznie by musiała jechac z mama bo w ciemnosci sama gossia na zlocie :diabloti: pewnie wiecej osób chciałoby ja poznać :razz::mad: No wcale sie nie dziwie, że dużo osób by ją chętnie poznało :diabloti: Quote
komar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 boszz... znowu temat zlotu robi sie jak jakiś wątek do wojny;P Quote
Recommended Posts