Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka napisał(a):
KaRa nie zaczynaj:roll:.... ulgę dla 11 letniej dziewczynki włącz.

Oj nie, dla takiej niegrzecznej dziewczynki nie :shake:

Przypominam o wysyłaniu danych do Asi oraz przysyłaniu pieniędzy.

Posted

gossia napisał(a):
Nie:cool3:

To upadłaś mi na całego.
Wiesz co zastanów czy aby na pewno chcesz jechać na ten zlot, bo zbyt dużo tam przyjaciół nie będziesz miała coś czuje...

Posted

gossia napisał(a):
Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :)

To co, że z rodowodem, najważniejsze żeby pies znalazł się u ODPOWIEDZIALNYCH właścicieli...

Posted

gossia napisał(a):
Ok no co się tak złościcie? Dlaczego bym miała nie mieć? Będzie z rodowodem i będę go miała za jakieś 2 miesiące nie martwcie się :)

Bo w ciągu miesiaca to ma być Twój nowy 3pies? Napisze coś tutaj swoje obserwacje:
Zjawiłaś się tutaj masz mix setera irlandzkiego, mix boksera i mix pinczera. Nagle Twoja suka mix setera miała mieć młode, później mix boksera ponoć z czerwonymi oczami wiec chcieliście ją oddać i na jej miejsce mix kaukaza z bernardynem. Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow jamnika z podhalanem i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp. Pozniej chcialas doga de bordeaux, ale jak zaczelismy Cie opieprzac to,ze nie nie juz nie bedziesz miala koljnego psa obiecywalas nam,ze zajmniesz sie tymi co masz, a tu niespodzianka pinczerek? zastanów sie dziecko????????? Myślisz,że my głupi jesteśmy? Ty tylko szukasz sensacji w okół własnej osoby.

Posted

Ok to przez was mam nie mieć psa...wy tylko na złe mnie prowadzicie. Ja chce mieć pieska...już ostatniego i naprawdę będzie szcześliwy...jeju co mam jeszcze zrobić. Wszyscy rozumią na pb i wszędzie i nie tylko ja mam tyle psów...ja niewiem....nie będziemy zaśmiecać wątku o zlocie proszę pisać na moje gg - 6875051 sorki za offa i to nie ja zaczełam ja tylko napisałam że 3 Pinczerki jak ktoś się pochwalił że 3 Dobermany...

Posted

gossia napisał(a):

A z jakiej hodowli? bo patrzac na to co napisalas juz masz go zarezerwowanego,ze wiesz ze za 2miesiace odbierasz

Posted

KaRa_ napisał(a):
Bo w ciągu miesiaca to ma być Twój nowy 3pies? Napisze coś tutaj swoje obserwacje:
Zjawiłaś się tutaj masz mix setera irlandzkiego, mix boksera i mix pinczera. Nagle Twoja suka mix setera miała mieć młode, później mix boksera ponoć z czerwonymi oczami wiec chcieliście ją oddać i na jej miejsce mix kaukaza z bernardynem. Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow jamnika z podhalanem i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp. Pozniej chcialas doga de bordeaux, ale jak zaczelismy Cie opieprzac to,ze nie nie juz nie bedziesz miala koljnego psa obiecywalas nam,ze zajmniesz sie tymi co masz, a tu niespodzianka pinczerek? zastanów sie dziecko????????? Myślisz,że my głupi jesteśmy? Ty tylko szukasz sensacji w okół własnej osoby.

Mam Setera Irlandzkiego nie żadnego mixa! Mam Pinczerka Miniaturowego nie żadnego mixa. I nie mam pieska zarezerowwanego....

Posted

gossia napisał(a):
Mam Setera Irlandzkiego nie żadnego mixa! Mam Pinczerka Miniaturowego nie żadnego mixa. I nie mam pieska zarezerowwanego....

To pokaż mi rodowody to uwierzę,że rasowe, a jak ich nie mają to zwykłe kundle w typie rasy. To po jaka choinkę piszesz że za 2miesiace będziesz miała pinczera? Odpuść sobie ten zlot tak Ci radze, dojrzejesz za parę lat i wtedy przyjedz to se pogadamy.

Posted

gossia napisał(a):

czyli rozumię, że z rodowodem? :roll:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
ooo gossia witamy bo juz sie troche na wątku nudno robiło :diabloti:

Niestety już się z tym wątkiem pożegnała :multi::multi:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ale który to już raz? :evil_lol:

Drugi??:evil_lol::evil_lol:mam nadzieje,że już napisze proszę mnie skreślić z listy a ja powiem ach zrobimy to z wielką przyjemnością:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurcze jak ja nie rozumiem takich dzieci no bo inaczej nie da sie ich nazwać. Ostatnio i nadal mam w klubie cavano taką dziewczyny kropka w kropke Gosia tylko tamta jeszcze gorsza. może ktoś wie i śledzil temat Figi i Cherry, które szukały DT. Jak tak to te osoby wiedzą o co chodzi!! :roll: Sama nie jestem zbyt dorosła :cool3: ale troche pojęcia i rozumu mam ;) I naprawde nie wiem skąd u tych dzieciaków bierze się taka wyobraźnia :shake:

Posted

Junka napisał(a):
Kurcze jak ja nie rozumiem takich dzieci no bo inaczej nie da sie ich nazwać. Ostatnio i nadal mam w klubie cavano taką dziewczyny kropka w kropke Gosia tylko tamta jeszcze gorsza. może ktoś wie i śledzil temat Figi i Cherry, które szukały DT. Jak tak to te osoby wiedzą o co chodzi!! :roll: Sama nie jestem zbyt dorosła :cool3: ale troche pojęcia i rozumu mam ;) I naprawde nie wiem skąd u tych dzieciaków bierze się taka wyobraźnia :shake:

Oczywiście,że wiem kto to bo jedno oszustwo wyszło na jaw przez to iż hodowczyni NNL co nieco o tej osóbce powiedziałam a później już z górki:diabloti: Jak ja lubię bawić się dedektywa:loveu:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Oczywiście,że wiem kto to bo jedno oszustwo wyszło na jaw przez to iż hodowczyni NNL co nieco o tej osóbce powiedziałam a później już z górki:diabloti: Jak ja lubię bawić się dedektywa:loveu:

Ta jak Beata powiedziaal, że będzie miała od nich szczeniaka, a hodowca nic o tym nie wiedział. Ale sie zdziwila jak sie dowiedziaal, że Beata ma zaklepanego szczeniaka :evil_lol:

Basia i Barni napisał(a):
nasza gossia koniecznie by musiała jechac z mama bo w ciemnosci sama gossia na zlocie :diabloti: pewnie wiecej osób chciałoby ja poznać :razz::mad:

No wcale sie nie dziwie, że dużo osób by ją chętnie poznało :diabloti: