Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oh wybacz niewiedziałem ,ze jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie;)
A żebyś wiedziała nie pasujesz mi Ty i twoje marudzenie.A skoro nie jedziesz , bo będziesz bełtać to po cholere piszesz w tym wątku?
A i jeszcze jedno kochanie zacytuj moje wypowiedzi nienadające się na publiczne forum :)

Asia ma siłe i odwage ,bo ma mnie!:P

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jeszcze takie cóś znalazłam:
http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/8096,miedzychod,agroturystyka-domek-letniskowy-pokoj-kwatera-w-miedzychodzie-w-wielkopolskim;wielkopolskie
Domek jest jeden, 12-osobowy (ale to chyba za mało niestety), można rozbić namioty, działka jest ogrodzona 300 m2.
Jest to o tyle fajne, że nikt by nam nie przeszkadzał i nie maridził, ze psy latają luzem po ośrodku.

Myślę, że lepiej szukać jakieś małe ośrodki z kilkoma domkami i możliwością rozbicia namiotów, żebyśmy mogli wynająć w całości. :cool3:
O ten mi się podoba, ja chyba i tak w namiocie, tylko,żeby burzy nie było, bo strachliwa jestem XD

Posted

[quote name='dogomanka_']Wybacz,ale niestety takie leki mi mnie pomagaja....i sadze,ze to nie jest moja wina....a jesli poprostu nie pasuje Ci,zebym pojechala to moze powiedz mi to odrazu to nie bede sie wtracac juz wiecej w ten watek...I jeszcze tylko jedno...Olek...sadze,ze niektore Twoje wyrazenia wrecz nie pasuja do publicznego wypowiadania sie tu.

Asiu,ja bardzo dobrze wiem ile Ty sie musisz natrudzic i napracowac przy takim zlocie i podziwiam Cie za to,ze mialas sile i odwage aby sie tym wszystkim zajac.:loveu:
Dogomanka, nie bierz tego do siebie, Olek ma taki styl bycia, trzeba się przyzwyczaić. ;) Na żywo jest jednak sympatyczniejszy. :cool3:

[quote name='olekg18']oh wybacz niewiedziałem ,ze jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie;)
A żebyś wiedziała nie pasujesz mi Ty i twoje marudzenie.A skoro nie jedziesz , bo będziesz bełtać to po cholere piszesz w tym wątku?
A i jeszcze jedno kochanie zacytuj moje wypowiedzi nienadające się na publiczne forum :)
Oluś, bądź nieco grzeczniejszy, bo wszystkich zniechęcisz. :mad:

[quote name='olekg18']Asia ma siłe i odwage ,bo ma mnie!:P
:loveu:

[quote name='Louneliness']Jak będę jechała to wezmę wyżlinę, a może i yorka takiego 'ala' Czips z tego co widzę na banerku Agi :D, a jedzie ktoś z Wrocka?
Z Wrocka z tego co pamiętam jadą ulvhedinn, komar i orzech.

[quote name='Louneliness']O ten mi się podoba, ja chyba i tak w namiocie, tylko,żeby burzy nie było, bo strachliwa jestem XD
Czyli zapisać Cię czy jeszcze nie? :cool3:

Posted

Jest na to rozwiazanie Zajmij sie organizacją, znajdz miejsce, sprawdz co i jak i zaproponuj.

Zły pomysł to to nie jest:diabloti:

oleg: a kto powiedział, że wątek ma być pikny i że wszystko będzie cudownie? Mam ochotę pojojczyć to jojczę:diabloti:

A jojczę, bo zloty są w różnych miejscach, jednak zazwyczaj preferuje się południe;) Pretensji nie mam.

Ile osób sie już zapisało? :D

Posted

Masz na 1 stronie listę ludzi!Ale listą się nie sugeruj z tego zostanie góra 40% .Jedni zachorują na grypę widmo ,a inni zapomną przyjechać.
Blow-już cie lubie !naprawde ,bo nie rzucasz focha jak wydre na ciebie ryj!
Asiu-i o to chodzi wtedy zostaniemy tylko Ty i ja Ja i Ty hahahah

Posted

olekg18 napisał(a):

Asiu-i o to chodzi wtedy zostaniemy tylko Ty i ja Ja i Ty hahahah

Ja też zostanę:evil_lol: mnie tak szybko nie zniechęcisz:evil_lol:

Posted

Oleczku nie ryj tylko buzie pamiętasz????:p
Nawet psy nie mają ryja tylko mordki :cool3:
Oluś zapamiętaj sobie, że jak popatrzysz w lustro to widzisz u siebie buzię:eviltong:

Blow zlot z olkiem to niezłe przeżycie:diabloti: Wesoło bywało, pozostają wspomnienia.:multi:

Posted

[quote name='olekg18']Aga analiza psychologiczna mi potrzebna nie jest.
Dogomanka niewierz im jestem chamskim prostakiem
I mam ryj bo mi się tak podoba.Moje psy maja też ryje.

Dobrze już dobrze:p Lepiej nie drażnić lwa:lol:

Posted

Blow-już cie lubie !naprawde ,bo nie rzucasz focha jak wydre na ciebie ryj!

Damn' it! Już myślałam, żeby iść do admina ze skargą:diabloti:
Dzięki, dzięki, Ty mnie z kolei trochę wkurzasz, ale nie szkodzi;) Uważaj ze słowami:cool3: Ja mam właśnie bana na "innym" forum i podejżewam, że powodem jest wyraz, cytuję:"dupa" ^^ Prowadze sledztwo w tej sprawie:)

A ja bym chciala z Wami się "pobawić":diabloti:Zwlaszcza, ze pare znajomych imiot poslyszalam. Tyle, że wlasnie za daleko...A przynajmniej mi sie nie chce tak daleko wybierac;)

Posted

olekg18 napisał(a):

Dogomanka niewierz im jestem chamskim prostakiem
I mam ryj bo mi się tak podoba.Moje psy maja też ryje.

Dobra,to im niewierze.!o_O.!:diabloti:
Wiesz co Olek...Juz zaczynam sie do tych Twoich wypowiedzi i za przeproszeniem 'plucia sie'do wszytskich,ktorzy jakos Ci sie nie spodizewaja...i nie powiem,bo zdeka mnie to wkurza....ale moze rzeczywiscie nie mozna brac wszytskiego do siebie...dlatego....uroczycie Ci przebaczam.:razz::evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ha ha ha matko jak ja Cie nie cierpie:evil_lol::loveu:

a czy ktos wymaga do ciebie zebys mnie lubila?:evil_lol::diabloti:
dobra koniec offow...czyli mam rozumiec, ze stanelo na tym 6?
mnie to wszytsko jedno, ale wole wiedziec wczesniej...musze wiedziec kiedy bede z domu uciekac zeby zaplanowac:diabloti:

Posted

Te Mistrzu bo Duka napuścimy na Ciebie na zlocie:evil_lol:
A olka wypowiedzi trzeba wpuszczać jednym okiem a drugim wypuszczać:evil_lol:
ale dzięki niemu nie jest zbyt słodko na zlotach:D
Prawda Oluś ty powodujesz że czasem jest ostrzej:):D

Posted

Pati w tym roku się pier...lić nie bd .Jedno warknięcie na mnie i Czarek się będzie zajmował deptaniem Djuczyny sasasa
Po za tym jestem miły przecież.Chociaż w tym roku bd pilnował Orzeszka ,zeby żadna siksa się do niego nie dobierała:P
I mi tu autorytetu nie psujcie