Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HEROS

Oto Heros, piękny husky z cieszyńskiego schroniska. Jest tam już baaaardzo długo, choć inne husky szybko znajdują domy. Dlaczego? Bo przyklejono mu etykietkę psa agresywnego:-( Pracownicy nikomu go nie wydadzą. To prawda, gdy ktoś zbliża się do krat on zaczyna warczeć, gdy wchodzi się do kojca jednak nie atakuje, a odsuwa się na bezpieczną odległość i warczy, pokazuje zęby, ostrzega. Myślę, że on boi się ludzi, robi to ze strachu. Zrobiłam eksperyment - podeszłam do kojca, przykucnęłam, przystawiłam dłoń bliżej krat. I zaskoczył mnie! Wysunął głowę przez niewielką dziurę, powąchał i polizał mi rękę!:-o Powtarzam to będąc w schronie, powoli przestaje na mnie warczeć:p

TEN PIES MIAŁBY SZANSĘ GDYBY NIE BYŁ W SCHRONIE!!!

Jest możliwość umieszczenia go w hoteliku u dogomaniaczki wiosny. Zgodziła się go przyjąć i popracować nad nim. Ma bardzo duże doświadczenie z psami tej rasy, sama ma kilka. To jest jedyna, ogromna szansa dla Herosa, szansa, że nie umrze w schronie, że po pobycie u wiosny znajdzie dom. Hotelik u wiosny to koszt 300 złotych miesięcznie (pobyt i wyżywienie, opieka weterynaryjna). Wiosna poza pobytem zajmie się jego resocjalizacją. Sama nie dam rady tego opłacić, mam już mnóstwo okolicznych psiaków pod opieką. Może tutaj znajdą się dogomaniacy, którzy zadeklarują miesięcznie parę złotych wpłaty, i wspólnie uzbieramy pieniądze dla Herosa. To nie tak dużo, jeśli podzielić na parę osób! A hotelik nie jest drogi. Oto link do hoteliku:
Hotelik - Dom Tymczasowy u wiosny - Dogomania Forum

Może ktoś może pomóc!???

DEKLARACJE WPŁAT MIESIĘCZNYCH:
Madzia828: 10 złotych
Dea: 40 złotych
Znajoma wiosny: 50 złotych
Orpha: 10 złotych
Forum zaprzęgowe: 30 złotych
Forum zaprzęgowe: 30 złotych

RAZEM: 170 ZŁOTYCH

A oto Heros

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduję się na wątku :)

zrobiłam też prościutki banerek, ale nie ładuje mi się strona na ktorej mam album i nie moge zdjecia tu wstawic. :mad:

jak tylko bedzie, wkleje ;)

Posted

czy ten husky nadal aktualny?
Czy jest możliwość dowiezienia?
miałam do dziś u siebie Husky - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117878
i znalazł dom - a ludzie ciągle dzwonią- proszę odezwijcie sie telefonicznie bo nie jestem stale przy komputerze, bo jeśli sprawa aktualna to mogę przekazywać kontakt zainteresowanym.
nasz tel. 696 641 906 i 692 340 317
(Jesteśmy w Polsce do 15.08.08 )

Posted

Husky aktualny, ale on powinien najpier trafić na tymczas do kogoś (wiosna), kto nad nim popracuje, później dopiero adopcja. My w schronie dosyć często mamy husky, jeśli w najbliższym czasie będzie taki adopcyjny od razu dam znać.
Madzia828 dziękuję Ci za pierwszą deklarację!:multi: Madzia to jak zawsze solidna firma, życzliwa i pomocna!!!
W pierwszym poście, pod tekstem zrobię listę deklaracji:p
Wiosna dzięki za banerek i Angie za ogłoszenia:-)

Posted

ma ktoś możliwość wkleić link do wątku na forum husky? Coś słyszałam, że im się któraś strona posypała, ale bezdomne szpice chyba działają?

Posted

..nie ma za co dziękowac, bo mojego banerka narazie nie ma :roll:

pojawila się też kolejna deklaracja - 50zł co miesiąc od mojej znajomej, która tutaj się nie ujawnia.

Posted

madzia828 napisał(a):
a może by tak założyć watek na bezdomnych szpicach :roll: moze ktoś by pomógł ;)

Madzia a jesteś tam zalogowana? Bo jeśli tak to byłoby super:lol:, albo wątek albo chociaż linka do dogo, cokolwiek...

Posted

ja jestem, ale mi sie wiekszosc stron nie otwiera, to forum miedzy innymi terz - wiec ja nie moge :roll:

mozna tez napisac tu na DGM w dziale V grupy lub sportow zaprzegowych ;)