Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli jest 170 złotych zadeklarowane na tą chwilę

Pozwole sobie odpowiedzieć za wiosnę, która ma ograniczony dostęp do netu.
Heros ma już pełną sumę na utrzymanie w hoteliku wiosny. Teraz czekamy na wolne miejsce.

Posted

[quote name='basia']Pozwole sobie odpowiedzieć za wiosnę, która ma ograniczony dostęp do netu.
Heros ma już pełną sumę na utrzymanie w hoteliku wiosny. Teraz czekamy na wolne miejsce.
FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!:loveu:
To teraz trzeba uzgodnić kwestię miesięcznych zbiórek pieniędzy, rozumiem, że jeśli chodzi o tą osobę, która zadeklarowała 50 złotych wiośnie, i pozostałe, które deklarowały kasę wiośnie, bedą wpłacały jej bezpośrednio. Czy od pozostałych ja mam zbierać, monitorować to, i raz w miesiącu przelewać, czy wszyscy prosto do wiosny? I do którego dnia w miesiącu?
Rany, jak ja się cieszę!!!!!!!:multi:
Choć żeby nie było za różowo to w schronie nowe - suczka husky, mix pies husky, malamut i mix malamuta psy:-(

Posted

[quote name='Dea']FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!:loveu:
To teraz trzeba uzgodnić kwestię miesięcznych zbiórek pieniędzy, rozumiem, że jeśli chodzi o tą osobę, która zadeklarowała 50 złotych wiośnie, i pozostałe, które deklarowały kasę wiośnie, bedą wpłacały jej bezpośrednio. Czy od pozostałych ja mam zbierać, monitorować to, i raz w miesiącu przelewać, czy wszyscy prosto do wiosny? I do którego dnia w miesiącu?
Rany, jak ja się cieszę!!!!!!!:multi:
Choć żeby nie było za różowo to w schronie nowe - suczka husky, mix pies husky, malamut i mix malamuta psy:-(

dajcie mi jakis numer konta i bede slac :)

jejkuu bidule :( , ilosc haszczakow w schroniskach mnie przybija , sama mam dwa hasiory z warszwskiego palucha zabrane :roll:

Posted

To teraz trzeba uzgodnić

A to już raczej z wiosną trzeba ustalać, jak ona woli, jak jej najwygodniej kontrolować czy dostaje tyle ile powinna. Do osób spoza dogomani, które zadeklarowały comiesięczne wpłaty mam namiary ja.

Posted

jesli chodzi o wplaty, to do niedawna wszystkie wplaty byly wysylane do mnie od pojedynczych osob, ale ponieważ psów jest kilka, a wpłaty zwykle rozdrobnione, okazało się, że wymagało to od nas zbyt dużej ilości czasu. Dlatego jeśli możecie, to wygodniej byłoby zbierać na jednym koncie i wysyłać do nas już kwotę w całości.

Cieszę się, że udało się uzbierać pieniądze dla Herosa :)

Posted

To ja proponuję tak: basia ma namiary do osób spoza dogo - więc jeśli się zgodzi, to to monitoruje, a ja biorę na siebie osoby z dogo, i ślemy miesięcznie w dwóch wpłatach w określonym terminie? Basia co ty na to?

Hmm.. Nie mam prywatnego konta a na firmowe nie mogę i nie chcę przyjmować tego typu wpłat.

Posted

Szkoda, że wiosna nie chce przyjmować pojedynczych wpłat, bo z tego co się orientuję wiele osób niechętnie wpłaca poprzez pośredników. Nie wiem jak to teraz ogarnąć aby było dobrze.

Posted

Podam konto na pw, ale chyba dopiero zaczniemy zbierać jak będzie wiadomo, kiedy pojedzie? Bo nie wiemy jeszcze który to będzie miesiąc...

Posted

Niech wiosna zdecyduje:p Oby jak najszybciej znalazło się miejsce, bo ja dzisiaj Herosowi obiecałam, że niedługo opuści schronisko, mruknął przyjaźnie na to:cool3:

Posted

mnie to jest obbojętne, skoro już namówiłam TZa zeby to on monitorował wpłaty na konto, to niech ma :evil_lol:
Jeszcze trochę i Heros - mam nadzieję - będzie śmigał z moimi psami.
Mam akurat wolne miejsce tuż obok Waszego cieszyńskiego Kiro :)

Dea, napisz mi na PW coś więcej o huskich, jakie tam macie. Mam tutaj chętnego, który się bieganiem zaraził i szuja kolejnego sh :)

• 2 weeks later...
Posted

jest miejsce dla Herosa :)

Wczoraj pojechała od nas Viki, zrobiliśmy 'przemeblowanie' i jest miejsce - dwa właściwie. Jest miejsce po Viki (duży boks dla 'trudnych' psów) i 'zwykłe' miejsce (mały boks). Wiem, że pieniądze zorganizowane są na mały boks, ale zapytam na wszelki wypadek ;)

Posted

Świetna wiadomość :multi:
Wiosenko przepraszam, że nie wysłałam Ci tych kontaktów na ludzi co zadeklarowali wpłaty na zaprzęgowym forum. Kompletnie mi to wyleciało. Zrobie to zaraz jak tylko wróce do domu.

Posted

Cudownie!:multi: To czas organizować "imprezę". Gdyby trafił do Ciebie w przyszłym tygodniu, albo na początku następnego, akurat można by robić zrzutkę od 1 listopada, byłoby łatwe liczenie. Trzeba pomyśleć nad transportem i kosztami transportu...