basia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Czyli jest 170 złotych zadeklarowane na tą chwilę Pozwole sobie odpowiedzieć za wiosnę, która ma ograniczony dostęp do netu. Heros ma już pełną sumę na utrzymanie w hoteliku wiosny. Teraz czekamy na wolne miejsce. Quote
Dea Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 orpha napisał(a):no i moja skromna dycha :oops: orpha każda dycha jest ważna!:loveu: Quote
Dea Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='basia']Pozwole sobie odpowiedzieć za wiosnę, która ma ograniczony dostęp do netu. Heros ma już pełną sumę na utrzymanie w hoteliku wiosny. Teraz czekamy na wolne miejsce. FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!:loveu: To teraz trzeba uzgodnić kwestię miesięcznych zbiórek pieniędzy, rozumiem, że jeśli chodzi o tą osobę, która zadeklarowała 50 złotych wiośnie, i pozostałe, które deklarowały kasę wiośnie, bedą wpłacały jej bezpośrednio. Czy od pozostałych ja mam zbierać, monitorować to, i raz w miesiącu przelewać, czy wszyscy prosto do wiosny? I do którego dnia w miesiącu? Rany, jak ja się cieszę!!!!!!!:multi: Choć żeby nie było za różowo to w schronie nowe - suczka husky, mix pies husky, malamut i mix malamuta psy:-( Quote
orpha Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Dea']FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!:loveu: To teraz trzeba uzgodnić kwestię miesięcznych zbiórek pieniędzy, rozumiem, że jeśli chodzi o tą osobę, która zadeklarowała 50 złotych wiośnie, i pozostałe, które deklarowały kasę wiośnie, bedą wpłacały jej bezpośrednio. Czy od pozostałych ja mam zbierać, monitorować to, i raz w miesiącu przelewać, czy wszyscy prosto do wiosny? I do którego dnia w miesiącu? Rany, jak ja się cieszę!!!!!!!:multi: Choć żeby nie było za różowo to w schronie nowe - suczka husky, mix pies husky, malamut i mix malamuta psy:-( dajcie mi jakis numer konta i bede slac :) jejkuu bidule :( , ilosc haszczakow w schroniskach mnie przybija , sama mam dwa hasiory z warszwskiego palucha zabrane :roll: Quote
basia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To teraz trzeba uzgodnić A to już raczej z wiosną trzeba ustalać, jak ona woli, jak jej najwygodniej kontrolować czy dostaje tyle ile powinna. Do osób spoza dogomani, które zadeklarowały comiesięczne wpłaty mam namiary ja. Quote
wiosna Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jesli chodzi o wplaty, to do niedawna wszystkie wplaty byly wysylane do mnie od pojedynczych osob, ale ponieważ psów jest kilka, a wpłaty zwykle rozdrobnione, okazało się, że wymagało to od nas zbyt dużej ilości czasu. Dlatego jeśli możecie, to wygodniej byłoby zbierać na jednym koncie i wysyłać do nas już kwotę w całości. Cieszę się, że udało się uzbierać pieniądze dla Herosa :) Quote
Dea Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 To ja proponuję tak: basia ma namiary do osób spoza dogo - więc jeśli się zgodzi, to to monitoruje, a ja biorę na siebie osoby z dogo, i ślemy miesięcznie w dwóch wpłatach w określonym terminie? Basia co ty na to? Wątek malamuta z Cieszyna: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122226 Quote
basia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 To ja proponuję tak: basia ma namiary do osób spoza dogo - więc jeśli się zgodzi, to to monitoruje, a ja biorę na siebie osoby z dogo, i ślemy miesięcznie w dwóch wpłatach w określonym terminie? Basia co ty na to? Hmm.. Nie mam prywatnego konta a na firmowe nie mogę i nie chcę przyjmować tego typu wpłat. Quote
Dea Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 No to jak z tymi osobami spoza dogo? Ja nie mam do nich kontaktu, nawet nie wiem kto to jest:shake: Quote
basia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Szkoda, że wiosna nie chce przyjmować pojedynczych wpłat, bo z tego co się orientuję wiele osób niechętnie wpłaca poprzez pośredników. Nie wiem jak to teraz ogarnąć aby było dobrze. Quote
wiosna Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ile to jest osób ? jeśli niewiele, to spokojnie, nie ma problemu ;) Quote
basia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ode mnie to będzie jakieś 7-8 osób :roll: Quote
Dea Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 A może któraś z tych osób od basi może zbierać od reszty na jedno konto?:cool3: Quote
wiosna Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 dobrze, niech bedzie do nas. Basiu, podam Ci na PW konto. Quote
madzia828 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja też poproszę o konto na które mam wpłacić kaskę;) Quote
Dea Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Podam konto na pw, ale chyba dopiero zaczniemy zbierać jak będzie wiadomo, kiedy pojedzie? Bo nie wiemy jeszcze który to będzie miesiąc... Quote
madzia828 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 oki;) to nie wiem teraz czy mam wpłacać bezpośrednio na konto wiosny czy na konto Dei?wiosna podała mi konto na pw jakby co:roll: Quote
Dea Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Niech wiosna zdecyduje:p Oby jak najszybciej znalazło się miejsce, bo ja dzisiaj Herosowi obiecałam, że niedługo opuści schronisko, mruknął przyjaźnie na to:cool3: Quote
wiosna Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mnie to jest obbojętne, skoro już namówiłam TZa zeby to on monitorował wpłaty na konto, to niech ma :evil_lol: Jeszcze trochę i Heros - mam nadzieję - będzie śmigał z moimi psami. Mam akurat wolne miejsce tuż obok Waszego cieszyńskiego Kiro :) Dea, napisz mi na PW coś więcej o huskich, jakie tam macie. Mam tutaj chętnego, który się bieganiem zaraził i szuja kolejnego sh :) Quote
wiosna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jest miejsce dla Herosa :) Wczoraj pojechała od nas Viki, zrobiliśmy 'przemeblowanie' i jest miejsce - dwa właściwie. Jest miejsce po Viki (duży boks dla 'trudnych' psów) i 'zwykłe' miejsce (mały boks). Wiem, że pieniądze zorganizowane są na mały boks, ale zapytam na wszelki wypadek ;) Quote
basia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Świetna wiadomość :multi: Wiosenko przepraszam, że nie wysłałam Ci tych kontaktów na ludzi co zadeklarowali wpłaty na zaprzęgowym forum. Kompletnie mi to wyleciało. Zrobie to zaraz jak tylko wróce do domu. Quote
Dea Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Cudownie!:multi: To czas organizować "imprezę". Gdyby trafił do Ciebie w przyszłym tygodniu, albo na początku następnego, akurat można by robić zrzutkę od 1 listopada, byłoby łatwe liczenie. Trzeba pomyśleć nad transportem i kosztami transportu... Quote
Recommended Posts