albiemu Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Neczuś czasem na dalekie trasy dajemy Aviomarin na wszelki wypadek. Nie dajemy jeśli na trasie Orzechowce Rzeszow psiaki nie miały problemów jadąc do Beci na DT. Ale to juz jak uważacie. Elmiro nie wiemy jak Chapli znosi jazdę .... jutro zadzwonię do schronsika aby dostał lekkie jedzonko bo to ma znaczenie aby z pełnym brzuchem nie jechał. Quote
elmira Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Neczko, czyli najpierw do Przemysla, a potem Orzechowce. Faktycznie nie ma psa co truć, ale jednak to prawie 350 km. Według lokalizatora w necie. Albiemu, dziękuję. Quote
Neczka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='elmira']Neczko, czyli najpierw do Przemysla, a potem Orzechowce. [/quote] Dokładnie :) ...o której planujesz być w Orzechowcach ? :cool1: Quote
elmira Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Neczko wyjeżdzamy z Pruszkowa o 5 rano. Jedziemy z córką, więc wiesz jak to bedzie...kilka przystanków. Ale będziemy się streszczali. Ile to może trwać? Max. 5 godz.? Nie mam pojęcia. Na Przemysława też chwila. Kurczę, nie wiem, około 14? Myslimy o jakimś noclegu w Waszych stronach, ale nie bardzo mam jak moje psy na tak długo zostawic. A mozemy sobie dać nr telefonu na priw? Będziemy w kontakcie i na bieżąco będziemy mogły się dogadać. Ja mam już nr Weroniki1, która pomoże nam w Przemyslu. Quote
albiemu Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 elmira sprawdź proszę jeszcze na mapie internetowej czy nie ma jakiś prac drogowych - teraz szlaństwo na drogach bo chcą jeszcze kilka metrów poprawić a przez fachowe prace czasem jechać sie nie da .... Wiem, że na Kraków urwanie łba na trasie, na Radom. Popatrzyłam na mapę Targeo są prace w Bialobrzegach, Szydlowcu, Stalowej Woli i Przeworsku ... Quote
elmira Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dzięki Albiemu. Sprawdzimy wszystko. Kurcze, niby nie jakaś makabryczna trasa, a przy naszych drogach, to wyprawa niesamowita. Quote
MagdaH Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='SZPiLKA23']A co z Chaplinkiem w melonikuuuuuu?[/quote] ...już chyba spakowany, co?:cool3: A czy Pani nr 2, która też pytała o Chapka jest przekabacona na Wojtusia? Czy jeszcze domek nie wie, że psio czeka? Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Neczka']...a ja właśnie dostałam maila od Pani zdecydowanej na Chaplinka :roll: elmirko, pilnuj Ty go tam, coby Ci ktoś nie ukradł :evil_lol:[/quote] [quote name='izzie1983']Podeślij jej zdjęcie Wojtusia nawet jak powie, że tylko o Czapcia. Przecież one są jak dwie krople wody...[/quote] tak, koniecznie pchnąć jej fotke wojtusia... bez nacisków, of kors :diabloti:. Quote
mru Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='sleepingbyday']tak, koniecznie pchnąć jej fotke wojtusia... bez nacisków, of kors :diabloti:.[/quote] no no bez wysyłajcie tylko co godzine ;););) Quote
SZPiLKA23 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mi chodziło o duzy format zdjecia Chaplinka w melniku:roll::oops: Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pani, która chciała Chapka chce wziąć psiaka tylko i wyłącznie z Orzechowiec :roll: ...a w jakich warunkach żyje Wojtuś ? Quote
SZPiLKA23 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Fajnie by było gdyby PAni zdecydowała sie na jakiegos pieska Quote
gallegro Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Neczka']Pani, która chciała Chapka chce wziąć psiaka tylko i wyłącznie z Orzechowiec :roll: (...)[/quote] Zaiste, osobliwy warunek :roll: Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To przewieźcie szybko Wojtka:cool3::cool3::cool3: Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wojtek jest w małym, prywatnym przytulisku w łomiankach pod wawą. całe życie się tułał...:shake:. no, ale jak maja być koniecznie orzechowice, to w końcu jakieś psy tam jeszcze są, no nie? Quote
mru Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 uuu, wymagania :P szkoda, Wojtuś taka kochana mordeczka Quote
Becia66 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote=elmira;10785993, Czy kombinować jakis środek na stres w podróży? Dla Chaplina oczywiście :) Może sie stresować w aucie.Albo p.wymiotny. Będę wdzięczna za pomoc :)[/quote] Często psiaki nam wymiotują na trasie schronisko - Rzeszow i to z reguły przed samym domem...:cool3: dlatego zawsze w dalszą podróż dostają 1 tabletkę Aviomarinu godzinę wcześniej przed planowaną, dalszą podróżą. Nie w momencie wyjazdu tylko godzine przed, żeby tabletka zaczęła już działac... CZapku - tak sie cieszę...:multi: Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Szpileczko, raczej nie ma większego formatu tej foty Chapka w meloniku, bo przeróbka powstała na takiej 'małej' focie. Chyba, żeby spróbować to rozciągnąć, ale może wyjść mało estetycznie...:roll: Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Powiększenie do trochę lepszej wielkości do wydruku wychodzi tak : [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3092/2u59yluyb3.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8070/24lplyaay7.jpg[/IMG] ...myślałam, że będzie gorzej :eviltong: ...będzie ? :) Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tall, to nie ja dorabiałam ten melonik. Zabiorę się za takie cuda, jak sobie w końcu Photoshopa zainstaluję ;) Ja tylko powiększyłam fotę...:roll: Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 chaplin, na pierwszą... aaa, tfu, to juz niekatualne :p. Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Neczka']Tall, to nie ja dorabiałam ten melonik. Zabiorę się za takie cuda, jak sobie w końcu Photoshopa zainstaluję ;) Ja tylko powiększyłam fotę...:roll:[/quote] A komu pomędzić????? Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To musiałabyś poszukać kilkanaście stron w tył, kto takie cudo zrobił, bo ja już niestety nie pamiętam :roll: Quote
Recommended Posts