Rossa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agatkia napisał(a):Isadorko, jestem pełna podziwu!! Pieknie zrobiłas te plakaciki!! :iloveyou::jumpie: Pobrałam plik, ale w przypadku Miłki i Marzyciela cały czas pojawia sie ten nieprawidłowy nr telefonu... I ja się przyłącze do słów uznania dla Isadory:lol: a pzry okazji "podrzucę " watek;) Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 U wszystkich moich psów, cisza. kompletny brak chętnych, nawet pół teleonu, pytania o nie, nic. :-( Może plakaciki Isadorki pomogą :shake: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agatkia napisał(a):U wszystkich moich psów, cisza. kompletny brak chętnych, nawet pół teleonu, pytania o nie, nic. :-( Może plakaciki Isadorki pomogą :shake: Bo to i czas kiepski na adopcje - jak co roku w wakacje. No i niestety nie ma tak że od zaraz. A tak naprawdę nieraz tez sie nie da wytłumaczyć. Miałam ślicznego spsiaka na swoim allegro. Młody (rok), nauczony czystości, śliczny, naprawdę śliczny (jak odszukam jego wątek to pokażę), nauczony czystości, zostawała sam w domu, nie był szczekliwy, mały (wielkości jamnika), zdowy, zadbany bo dt dbał bardzo... szukał domku pół roku. Znalazł. W tym czasie "zeszło" ode mnie kilka leciwych jamników, niewidomy psiak, chore psiaki. Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nowy dzień, nowy tydzień, może nowy dom sie trafi Quote
danka1234 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Szukamy,czekamy i nie poddajemy się .;) Quote
agatkia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Parka na pierwszą!! Margo uroczo dzisiaj spała na grzbiecie, pokazując Rudemu swój brzuch i biust- bezwstydnica :lol::loveu: A Rudemu w to graj :evil_lol: Quote
Rossa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Po prostu brzuszek opalała;)Rudy mógł zrobić to samo , ale .... skoro wolał popatrzeć :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Rossa napisał(a):Po prostu brzuszek opalała;)Rudy mógł zrobić to samo , ale .... skoro wolał popatrzeć :evil_lol: A co mu sie dziwić typowy facet :) Quote
agatkia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 danka1234 napisał(a):Skaczemy w górę od rana zakochani!!! Tak jest, skaczemy!! :multi: Quote
agatkia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Boks, w którym nasi zakochani przebywają znajduje się dokładnie przed pokojem chłopców. Ściana ich pokoju jest jednocześnie ścianą boksu, punktem wspólnym między boskem a pokojem jest też okno. Jak sie domyślacie, nie można otworzyć go na oścież, bo tym sposobem Zakochani znaleźliby sie na salonach :cool3: Przyszli Państwo zaadoptować Pasję. Pasja w biurze. Aksa zamknięta w pokoju postanowiła jednak otworzyć sobie drzwi i przywitać sie z koleżanką. W międzyczasie, przez niezabezpieczone przed otwarciem okno wskoczył Rudy zamykając tym samym Świętą Schroniskową Trójcę. Cyrk na kółkach :cool3: Oczywiście nic sie nie stało, ale kompletnie zgłupiałam, kiedy w jednym momencie namnożyło mi się psów w pomieszczeniu :evil_lol: Quote
danka1234 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 To ci dopiero była checa :evil_lol:ale cwaniaki :lol: Quote
Rossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 agatkia napisał(a):Boks, w którym nasi zakochani przebywają znajduje się dokładnie przed pokojem chłopców. Ściana ich pokoju jest jednocześnie ścianą boksu, punktem wspólnym między boskem a pokojem jest też okno. Jak sie domyślacie, nie można otworzyć go na oścież, bo tym sposobem Zakochani znaleźliby sie na salonach :cool3: :evil_lol: No cooooo ???., wpadli z sąsiedzką wizytą , telefonów przeciez nie mają zeby się umówić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "staropolska gościnność" wymagalaby ugoszczenia ich :evil_lol: a nie oburzenia:mad::mad: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Byłam na kawie u Margo i Rudego:evil_lol: zaglądaliśmy sobie wzajemnie we własne kąty- bo oni u siebie byli, a ja u chłopaków w pokoju. Rudy chciał nawet przeskoczyć na salony, ale okno tym razem było zablokowane.To się się przywitał czule z szybą, a potem chodził zdziwiony :oops:. Quote
Rossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 agatkia napisał(a):Byłam na kawie u Margo i Rudego:evil_lol: :oops:. A kto parzył , Margo czy Rudy :evil_lol: no i jaką piliście ;) Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Rudy często siedzi na budzie i z tej perspektywy ma dobry widok na kanapę na której dziś siedziałam. To sobie porandkowaliśmy, kaweczka, powłóczyste spojrzenia, szmery bajery ;) Ale Margo wcale sie nie obraziła :) Quote
danka1234 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Margo pewnie na razie obserwuje,jak uzna ze jestes dla niej zagrozeniem,to nie chciałabym byc w Twojej skórze :evil_lol: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 EE, Margo wie, że ja ich uwielbiam po równo- każdego osobno, ale najbardziej to w duecie :cool3: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Zakochani są wśród nas, zakochani pierwszy raz!! :cool3: Duetty do metty :evil_lol: Quote
agatkia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Duecik na pierwszą!! nikt nie ma posesji do pilnowania? Pieski chętnie jej przypilnują, a jeszcze odwdzięcza się oddaniem i wiernością... tak wiele za tak niewiele!... Quote
danka1234 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tak,w górę,moze kto wypatrzy i pokocha. Quote
Rossa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Na pierwszą wskakujemy , żadnego urywania się na randki , tylko pilnować swojej kolejki;) Quote
Rossa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Rossa napisał(a):Na pierwszą wskakujemy , żadnego urywania się na randki , tylko pilnować swojej kolejki;) Zacytuje samą siebie ;) Quote
agatkia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Rudy i Margo czekają na dom!! Dwa niezwykłe psy- tak niewiele im trzeba!...:roll: Quote
danka1234 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jednego domku dla przecudownej parki potrzeba. Quote
Recommended Posts