agatkia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rudy i Margo. Miłość i przyjaźń. Oddanie. Wierność. Lojalność. Ludzie mogliby im tego pozazdrościć. Niesamowity psi duet: MARGO- [SIZE=2]ok. 2, 5 roku. Nieufna w stosunku do obcych, potrzebująca czasu, by poznać człowieka. Bardzo ładna. [SIZE=3]RUDY- [SIZE=2]ok. 4 letni pies, śmielszy od Margo, odważniejszy w pierwszym kontakcie. Razem tworzą niezwykle zgrany duet. Wzajemnie o siebie dbają. Na spacery chodzą tylko we dwójkę- gdy jednego nie ma, drugie jest w stanie zdemolować boks, byle tylko nie rozdzielać go z drugim. Rudy chodzi na spacery na smyczy, Margo chodzi luzem- za Rudym. Udało im się nawiać nad rzekę kilkakrotnie, wrócili po kilku godzinach- ufajdani, brudni. Rudy z czułością zajmuje sie Margo, wylizuje ją po tych błotnych nadrzecznych kąpielach. Śpią razem w jednej budzie. Wspólnie wychowali szczeniaka Margo :) Dzielna sie jedzeniem.Czują sie ze sobą fantastycznie. Doskonali stróże. Wspaniale spisałyby się jako psy pilnujące w nocy firmy, posesji. Raczej nie do domu z dziećmi. Nie ma też możliwości zaadoptowania piesków do mieszkania, w którym non- stop przewijają się obcy ludzie majacy z R&M bezpośrednią styczność. Swoich właścicieli, przy odrobinie cierpliwości z ich strony- na pewno obdarzą wielkim oddaniem i miłością. Do adopcji tylko we dwoje. :multi: Jest ktoś chętny na ten cudny duet??? Rudy: Margo: Duet: Pieski przebywają w Dąbrówce pod Wejherowem. Nr kontatowy: 511- 096- 432, mail: [email protected] OGŁOSZENIA: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie_uzytkownika.html?id_kat=608&id_ogl=1259184 Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 wzrusza mnie to - to juz kolejna taka para :lol::loveu: http://telezoo.pl/ogloszenia/para-przyjaciol-do-oddania-razem------margo-------rudy----511--096--432_233.html Quote
agatkia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Do góry!! Komu, komu doskonałych stróżów?? Quote
agatkia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Psi duet pokazuje się na dzień dobry!! :multi: Quote
agatkia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 R&M nie potrzebują wiele, opieka nad nimi nie pochłonie mnóstwa czasu. One doskonale czują się w swoim własnym psim towarzystwie. Miska jedzenia, wody i ktoś kto codziennie zajrzy, by pogłaskać, sprawdzić, czy wszystko ok... Tylko tyle. Nawet miłości człowieka im tak bardzo nie brakuje i o niej nawet ninie zaczynam marzyć. ( bo mają swoją własną wzajemną- za to najwspanialszą). Dobra opieka i trochę zainteresowania- czy to tak wiele?... Marzę by miały swojego Pana, a nie były tylko miłym schroniskowym przypadkiem i romantyczną historią w gronie 70 podopiecznych :oops::roll: Quote
Kasia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I kolejne cudowne stworzenia pokazane przez Agatę!!! Jeśli chcesz zrobić im allegro to daj znać ;) Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kasia napisał(a):I kolejne cudowne stworzenia pokazane przez Agatę!!! Jeśli chcesz zrobić im allegro to daj znać ;) No widzisz to masz nas dwie do allegra - no to promujemy twoje pieski z wszystkich wątków Quote
Kasia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jeden psiak juz ma zrobione - Pasja :lol: Wyróżnione. Teraz tylko musi dać znać czy reszta też ma być wyróżniona czy zwykła. Quote
agatkia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jesteście wspaniałe. DZIĘKUJĘ :multi: Sama nie dałabym rady. Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 agatkia i moja propozycja wstawiaj od razu ogłoszenia psiaka ewentualnie banerki do pierwszego postu ja w weekend porobię allegratki i świstaka również z tych na ktore nie ja wystawiam allegro. Spojrze wtedy do pierwszego postu i mam dane Quote
danka1234 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Śliczny duecik,przydałby się jeden domek dla obu. Quote
agatkia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Widzę, że duety nie są wcale w modzie. To my się przypominamy. HOP!! Quote
danka1234 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 2 przesłodkie psiaczki szukają wspólnego domku. Quote
agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 danka1234 napisał(a):Ja opłace tej parce wyróżnione allegro. :multi::multi::multi: Jeszcze Wam nie mówiłam, że aby zrobić zdjęcia naszym zakochanym musiałam wejść do ich boksu. Pieski przez miesiąc mnie widziały w schronisku, Margo ostrzegawczo warczała, pokazywała zęby. Przyznam się, że bałam się cholernie. No, ale bez zdjęć nie ma ogłoszeń. Najpierw wszedł Bartek, którego psy akceptują i lubią. Potem ja. Kucnęłam sobie w rogu. Najpierw podszedł Rudy i od razu dał się pogłaskać. Margo natychmiast schowała się do budy. Po chwili wyszła, podeszła na bardzo ostrożnych łapkach... i zobaczyłam, jaka jest ładna. Wcześnie ego nie dostrzegłam :oops:. I ma milutkie futerko :multi: Może dzisiaj odważę się podejść do ich boksu, przyłożyć dłoń, żeby mnie powąchały, może tym razem nie skończy sie ujadaniem. W końcu chyba już trochę sie znamy.A może nawet znowu odwiedzę je w środku i popracujemy nad wzajemnym zaufaniem- ja do nich, a one do mnie. Czuję, ze te psy mają potencjał. To taka charakterystyczna wizytówka Dąbrówki. Quote
Rossa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jak stare, dobre małżeństwo ;), one powinny/muszą znaleźć razem domek , bo osobno .....serduszka mogą im pęknąć z żalu i tęsknoty:placz: Dzisiaj poszły sobie na spacerek ;) Quote
agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 :biggrina::biggrina: Rossa, ja byłam w schronie około 13: 30 to jeszcze randkowali... Romantyczne spacery w deszczu to ich specjalność :eviltong: Quote
danka1234 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dobrze że maja tam siebie nawzajem ale jeszcze lepiej by było gdyby znalezli wspólny domek. Quote
Rossa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agatkia napisał(a)::biggrina::biggrina: Rossa, ja byłam w schronie około 13: 30 to jeszcze randkowali... Romantyczne spacery w deszczu to ich specjalność :eviltong: :evil_lol: wybrały się na spacerek gdy jeszcze nie padało ... randka się przeciągnęła:evil_lol:.... przeciez w deszczu nie będą wracały:shake: Quote
Recommended Posts