agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Hehe. Dokładnie. Ale chłopakom też sie za tę psią ucieczkę nieźle dzisiaj oberwało. A wiecie, na Rudego byli chętni, ale schronisko nie wydało. Oni muszą być adoptowani razem. Quote
Rossa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agatkia napisał(a):A wiecie, na Rudego byli chętni, ale schronisko nie wydało. Oni muszą być adoptowani razem. I slusznie :evil_lol:one muszą byc razem :loveu: Właściwie one tam są w pewnym sensie szczęśliwe , mają siebie , żarełko , dach nad głową , od czasu do czasu uda im się zwiac na spacerek ;) a chłopakom się dostanie :evil_lol:, pobuszować w trawach i krzakach :evil_lol: Jedynie martwi mnie ż eprzez te spacerki moze im się coś niemiłego przydarzyć :roll: Domek dla parki psiaków .... gdzieś jest na pewno :roll: Quote
danka1234 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Toć tam w koło jak okiem sięgnąć łąki i lasy to raczej bezpiecznie buszują,no chyba ze oddalili by sie gdzies dalej. Quote
agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Och, to romantycy są i randkują głównie nad rzeką :cool3: Ale niedaleko wioska i ludzie mogą mieć pretensje... A zakochani świata poza sobą nie widzą i odprawiają te swoje szmery bajery lowe wery :evil_lol: itd.... amore amore :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 danka1234 napisał(a):Zakochany duecik w górę,domku szukac.;) Szukać, szukać - a ja rzeźbie właśnie allegro. Quote
agatkia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Zakochany duet bardzo prosi o dom!!!!!!!!!!!! :cool3: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jeszcze przed wstawieniem linku do aukcji daje podlinkowany banerek (aukcja będzie w takiej konwencji jak banerek) :cool1: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Allegro dla Rudego i Margo wyróżnienie sponsorowane przez danka1234 http://allegro.pl/item415612418_rudy_i_margo_milosc_przyjazn_wiernosc.html to teraz podziergam plakaciki, a potem dołożę na aukcje świstaka. :cool1: Quote
Kasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Śliczne allegro - trzymam kciuki aby przyniosło psiakom szczęście w postaci nowego domku! :kciuki::kciuki: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Kasia']Śliczne allegro - trzymam kciuki aby przyniosło psiakom szczęście w postaci nowego domku! :kciuki::kciuki: Dziękuję :oops:. Mam nadzieję że znajdą domki, zamierzam im jeszcze powystawiać alegratkę i i może inne. No i liczę na plakaty które zrobię. Tymczasem dokładam link do aukcji na świstaku: http://www.swistak.pl/aukcje/3765097,Rudy-i-Margo-Milosc-przyjazn-wiernosc.html :cool1: Quote
Rossa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Rudy i Margo , hop do góry. A Margolka to kiedyś Alanowi z miski podjadała:evil_lol:, kręciła się wokół, ale za blisko podejść nie pozwoliła ;) Quote
danka1234 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Miejmy nadzieję ze trafi się jakiś wrażliwy domek dla którego bedzie oczywiste że ta para musi mieszkac razem. Quote
agatkia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Dzisiaj przywitałam sie z parką przez siatkę. Rudy merda, jakoś tak mu dobrze z oczu patrzy, Margo nadal nieufna, choć widać, ze bardzo chce, ale się boi. Obwąchała moją rękę po czym pokazała kły- aż sie wystraszyłam. Okazało się, ze to moja Aksa podbiegła i stanęła za mną więc naturalnie innej reakcji nie należało sie spodziewać. I dobrze, bo już myślałam, że jestem wg Margo absolutnie antypatyczna. Quote
Rossa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Duecik do góry , może panowie znów zapomną zamknąć kojec i uda się im "wyrwać" ze schronu na zieloną trawkę ;) Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Hehe, no panowie to teraz muszą się pilnować. Upomnienie to upomnienie :lol: Niezwykły duecik bardzo prosi o dom!!! :roll: Quote
danka1234 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Zakochany duecik wspólnego domku szuka ;) Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Duecik został poczęstowany przeze mnie przysmaczkami :loveu: Jacy oni sa fajni!! Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Plakacik dla dueciku M&R w miniaturze: I na hostingu w wymiarze A4 do druku: http://www.sendspace.pl/file/TOXf2bLV/ :loveu: Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Isadorko, jestem pełna podziwu!! Pieknie zrobiłas te plakaciki!! :iloveyou::jumpie: Pobrałam plik, ale w przypadku Miłki i Marzyciela cały czas pojawia sie ten nieprawidłowy nr telefonu... Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agatkia napisał(a):Isadorko, jestem pełna podziwu!! Pieknie zrobiłas te plakaciki!! :iloveyou::jumpie: Pobrałam plik, ale w przypadku Miłki i Marzyciela cały czas pojawia sie ten nieprawidłowy nr telefonu... Mea kulpa pociągnełam nie te pliki juz poprawiam Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Dzięki wielkie!! Jutro obkleję pół Wejherowa!! A w ogóle to chyba Cie ozłocę!! :multi: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agatkia napisał(a):Dzięki wielkie!! Jutro obkleję pół Wejherowa!! A w ogóle to chyba Cie ozłocę!! :multi: Fajnie jakby chociaż częśc udało się wydrukowac w kolorze. Byłyby bardziej widoczne. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Sa tak zrobione ze w czerni i bieli tez dobrze wyjdą. Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Nie będę drukowała u siebie- ja profesjonalizm, to pełną para. Wydrukuję w kolorze :evil_lol: Quote
Recommended Posts