Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe. Dokładnie. Ale chłopakom też sie za tę psią ucieczkę nieźle dzisiaj oberwało. A wiecie, na Rudego byli chętni, ale schronisko nie wydało. Oni muszą być adoptowani razem.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agatkia napisał(a):
A wiecie, na Rudego byli chętni, ale schronisko nie wydało. Oni muszą być adoptowani razem.

I slusznie :evil_lol:one muszą byc razem :loveu: Właściwie one tam są w pewnym sensie szczęśliwe , mają siebie , żarełko , dach nad głową , od czasu do czasu uda im się zwiac na spacerek ;) a chłopakom się dostanie :evil_lol:, pobuszować w trawach i krzakach :evil_lol: Jedynie martwi mnie ż eprzez te spacerki moze im się coś niemiłego przydarzyć :roll:
Domek dla parki psiaków .... gdzieś jest na pewno :roll:

Posted

Och, to romantycy są i randkują głównie nad rzeką :cool3: Ale niedaleko wioska i ludzie mogą mieć pretensje...

A zakochani świata poza sobą nie widzą i odprawiają te swoje szmery bajery lowe wery :evil_lol: itd.... amore amore :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Śliczne allegro - trzymam kciuki aby przyniosło psiakom szczęście w postaci nowego domku! :kciuki::kciuki:

Dziękuję :oops:. Mam nadzieję że znajdą domki, zamierzam im jeszcze powystawiać alegratkę i i może inne. No i liczę na plakaty które zrobię.

Tymczasem dokładam link do aukcji na świstaku:

http://www.swistak.pl/aukcje/3765097,Rudy-i-Margo-Milosc-przyjazn-wiernosc.html

:cool1:

Posted

Rudy i Margo , hop do góry.
A Margolka to kiedyś Alanowi z miski podjadała:evil_lol:, kręciła się wokół, ale za blisko podejść nie pozwoliła ;)

Posted

Dzisiaj przywitałam sie z parką przez siatkę. Rudy merda, jakoś tak mu dobrze z oczu patrzy, Margo nadal nieufna, choć widać, ze bardzo chce, ale się boi. Obwąchała moją rękę po czym pokazała kły- aż sie wystraszyłam. Okazało się, ze to moja Aksa podbiegła i stanęła za mną więc naturalnie innej reakcji nie należało sie spodziewać. I dobrze, bo już myślałam, że jestem wg Margo absolutnie antypatyczna.

Posted

Isadorko, jestem pełna podziwu!! Pieknie zrobiłas te plakaciki!! :iloveyou::jumpie:
Pobrałam plik, ale w przypadku Miłki i Marzyciela cały czas pojawia sie ten nieprawidłowy nr telefonu...

Posted

agatkia napisał(a):
Isadorko, jestem pełna podziwu!! Pieknie zrobiłas te plakaciki!! :iloveyou::jumpie:
Pobrałam plik, ale w przypadku Miłki i Marzyciela cały czas pojawia sie ten nieprawidłowy nr telefonu...

Mea kulpa pociągnełam nie te pliki juz poprawiam

Posted

agatkia napisał(a):
Dzięki wielkie!! Jutro obkleję pół Wejherowa!! A w ogóle to chyba Cie ozłocę!! :multi:

Fajnie jakby chociaż częśc udało się wydrukowac w kolorze. Byłyby bardziej widoczne. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Sa tak zrobione ze w czerni i bieli tez dobrze wyjdą.