auraa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 proszę o pomoc w pokryciu kosztów leczenia i dt. on nie może tam wrócić. Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ogłoszenia będą. Teraz potrzebny jest tymczas a najlepiej stały domek. Quote
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 moze podeslij linka do tego wátku do paru ludzi. tu jak widac malo kto jest. Quote
Neigh Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No dobra czyli tak: mały gnojek wiek? ok 8 tyg ? więcej?? leczona nużyca? jak rozumiem. Odpchlony, odrobaczony, niedowaga. Będzie raczej mały. Przeleciałam wątek jeno. Aura Słońce zbierz mi te wszystkie info - bo ja leżę czasowo. Domu dla 4 kurde KONI szukam. Quote
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Auraa- dobrá ciotké Neigh sprowadzilas! No, to rozumiem. Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 wiek ok.2,5 miesiąca. Będzie chyba średni. matka średnia jest na zdjęciu. Odpchlony, odrobaczony Leczony na nużycę. W piątek prawdopodobnie do zabrania. Nie będzie zarażał. Ja nie mogę go zabrac bo mam w domu szczeniaka, prawdopodobnie po wirusówce. Obydwa niszczepione. więc kontakt to koniec. Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Wiem kogo ściągać. Jedziemy dalej po dobre dusze!!! Quote
Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Melduję się i ja :cool3: ogłoszenia rzecz jasna się zrobi :loveu: Quote
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ziutka napisał(a):Melduję się i ja :cool3: ogłoszenia rzecz jasna się zrobi :loveu: nooo. to jestesmy w domu z ciociá Ziutká do kompletu! Quote
Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 emilia2280 napisał(a):nooo. to jestesmy w domu z ciociá Ziutká do kompletu! Auroo kochana...tak jak zawsze poproszę tekst, nie za długi, namiary i wybierz mi 3 foteczki i wieczorem będę brała się za robotę :lol: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a niech Was!!! ciotka czy on na 100% nie będzie zarażał? ja nie mam ani pół złotówki na jego leczenie jakby co :oops: Quote
Neigh Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy napisał(a):a niech Was!!! ciotka czy on na 100% nie będzie zarażał? ja nie mam ani pół złotówki na jego leczenie jakby co :oops: Nieee no zbiórkę trzeba zrobić tak czy siak, bo na bank coś wyjdzie..... Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 lekarz zapewnił, że z kliniki wypuści bezpiecznego i nie będzie zarażał. Dla niego to też jest ważne. Kolejni tacy pacjenci to kłopot.Jutro mam dzwonić i wszystko dokładnie zrelacjonuję. Ciociu Gameboy zrobimy zbiórkę, nie zostaniesz sama. Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nie na temat. Co zrobić, żeby w trakcie pisania nie przeskakiwały mi litery lub nowy wyraz nie pojawiał sie w połowie poprzedniego.:mad: Tragedia. Quote
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy napisał(a):a niech Was!!! ciotka czy on na 100% nie będzie zarażał? ja nie mam ani pół złotówki na jego leczenie jakby co :oops: Spokojnie GameBoy, takie perly jak Ty, tylko káta uzyczac powinny, inne ciotki sá od placenia :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 w poniedzialek moge go wziac ale nie chcialabym wiecej sytuacji, w ktorej ktos mi pisze, "jak bierzesz na tymczas to sama martw sie o kase" do niedzieli mogę być bez netu ale oferta aktualna - gdyby ktos wpadl w stres, ze sie nie odzywam Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hej wrzuc miasto nick opiekuna e-mail tel zrobie ogloszenia :lol: Quote
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy napisał(a):w poniedzialek moge go wziac ale nie chcialabym wiecej sytuacji, w ktorej ktos mi pisze, "jak bierzesz na tymczas to sama martw sie o kase" :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto tak powiedzial?? zabijé!! :angryy: Tymczasy zycie ratujá dziesiátkom psów a tu takie pieprzenie :mad::mad::mad: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 juz niewazne, zbiorka ruszyla pytam o zarazanie bo mam jeszcze 1 jamnika na tymczasie ( dwa za TM, przegralam walke o ich zycie) Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nie sprowadzę Ci szczeniaka, który zaraża.To niemożliwe! Quote
Neigh Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Na większośći wątków ludzie mylą pojęcie sponsoringu z wolontariatem. Gameboy jak tu się spotykamy - załatwisz od Agi tą ksiązeczkę zdrowia Teodora?? BŁAGAM! Quote
Recommended Posts