Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra czyli tak: mały gnojek wiek? ok 8 tyg ? więcej??
leczona nużyca? jak rozumiem. Odpchlony, odrobaczony, niedowaga.
Będzie raczej mały. Przeleciałam wątek jeno.

Aura Słońce zbierz mi te wszystkie info - bo ja leżę czasowo. Domu dla 4 kurde KONI szukam.

Posted

wiek ok.2,5 miesiąca. Będzie chyba średni. matka średnia jest na zdjęciu. Odpchlony, odrobaczony Leczony na nużycę. W piątek prawdopodobnie do zabrania. Nie będzie zarażał. Ja nie mogę go zabrac bo mam w domu szczeniaka, prawdopodobnie po wirusówce. Obydwa niszczepione. więc kontakt to koniec.

Posted

emilia2280 napisał(a):
nooo. to jestesmy w domu z ciociá Ziutká do kompletu!

Auroo kochana...tak jak zawsze poproszę tekst, nie za długi, namiary i wybierz mi 3 foteczki i wieczorem będę brała się za robotę :lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
a niech Was!!!
ciotka czy on na 100% nie będzie zarażał? ja nie mam ani pół złotówki na jego leczenie jakby co :oops:

Nieee no zbiórkę trzeba zrobić tak czy siak, bo na bank coś wyjdzie.....

Posted

lekarz zapewnił, że z kliniki wypuści bezpiecznego i nie będzie zarażał. Dla niego to też jest ważne. Kolejni tacy pacjenci to kłopot.Jutro mam dzwonić i wszystko dokładnie zrelacjonuję. Ciociu Gameboy zrobimy zbiórkę, nie zostaniesz sama.

Posted

Nie na temat. Co zrobić, żeby w trakcie pisania nie przeskakiwały mi litery lub nowy wyraz nie pojawiał sie w połowie poprzedniego.:mad: Tragedia.

Posted

GameBoy napisał(a):
a niech Was!!!
ciotka czy on na 100% nie będzie zarażał? ja nie mam ani pół złotówki na jego leczenie jakby co :oops:

Spokojnie GameBoy, takie perly jak Ty, tylko káta uzyczac powinny, inne ciotki sá od placenia :eviltong:

Posted

w poniedzialek moge go wziac ale nie chcialabym wiecej sytuacji, w ktorej ktos mi pisze, "jak bierzesz na tymczas to sama martw sie o kase"

do niedzieli mogę być bez netu ale oferta aktualna - gdyby ktos wpadl w stres, ze sie nie odzywam

Posted

GameBoy napisał(a):
w poniedzialek moge go wziac ale nie chcialabym wiecej sytuacji, w ktorej ktos mi pisze, "jak bierzesz na tymczas to sama martw sie o kase"

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto tak powiedzial?? zabijé!! :angryy: Tymczasy zycie ratujá dziesiátkom psów a tu takie pieprzenie :mad::mad::mad:

Posted

Na większośći wątków ludzie mylą pojęcie sponsoringu z wolontariatem.

Gameboy jak tu się spotykamy - załatwisz od Agi tą ksiązeczkę zdrowia Teodora?? BŁAGAM!