Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chodzi mi o tego psiaka :) To suczka czy piesek i najważniejsze, czy jak urośnie będzie mały, czy duży ?? szukam jak najmniejszego psiaka, gdy będzie duży !!

Posted

Te maluchy będą docelowo nieduże- ich matka sięga sporo poniżej kolana, ale nie są to pinczerki. Są 3 suczki- tylko chłopak jest czarny z białym ,ale jest już zarezerwowany.

Posted

W poniedziałek mogę postawić puszkę na NICZYJE w biurze CFU w Ostrołęce. Może coś się zbierze, później myślę także że można by było postawić w jednym z podostrołęckich gimnazjów, jestem ich absolwentką i mam kontakt z SU. Tylko muszę mieć waszą zgodę. . ... no i puszczeczki oczywiście :D

Posted

Kika i tak dzielnie działasz. Ja dostane niedługo plakaty i puszki to spotkamy się i dostaniesz "firmową" puszkę :)
Byłam dziś w Kruszewie zrobiłam zdjęcia szczeniakom. Zaraz będę wysyłała do esperanzy.

Posted

[quote name='esperanza']
Dobry duszek kotów z Ostrołęki przyjął do domu tymczasowego kociaka ze schroniska, natomiast oba kociaki, które wcześniej zostały zabrane zostają w tym domku :-)
Ten dobry duszek to chyba ja...
Dziękuję za tak ładne nazwanie.
Koty mają się dobrze; rezydenci Lola i Loluś trafili do mnie 7go listopada. Są już po pierwszym szczepieniu.
Tymczaska Filonka jest u mnie od 21go, w sobotę ma być szczepiona.
Wszystkie są wesołe, śliczne i bardzo kochane:

Lola

Loluś

Filonka

Posted

To ja miałam szczęście!

KIedy zadzwoniła do mnie Pani Beata z zapytaniem, czy nie wzięłabym kociąt odpowiedziałam: "nie".
Nie chciałam kociąt, planowałam adopcję dorosłego kota... Z kociętami nigdy nie miałam do czynienia,więc odpowiedziałam - nie.
Na szczęście po chwili się opamiętałam i zadeklarowałam chęć wzięcia tymczasowo dwóch kociaków.
Przyjechały Loluś i Lola.
No i oczywiście kiedy już były ze mną stało się momentalnie jasne, ze nigdy, nigdzie i nikomu ich nie oddam.
Tydzień temu dołączyła do nas Filonka :razz:
Są takie świetne, tak się cieszę, że na nie trafiłam!!! :multi:

Takie scenki rodzajowe mamy co chwilę. I każda inna. Żyć nie umierać :loveu:

No i witam serdecznie wszystkich, bo się wcale nie przywitałam,przepraszam :oops:

Posted

bebcik napisał(a):
Kika i tak dzielnie działasz. Ja dostane niedługo plakaty i puszki to spotkamy się i dostaniesz "firmową" puszkę :)
Byłam dziś w Kruszewie zrobiłam zdjęcia szczeniakom. Zaraz będę wysyłała do esperanzy.

Super :D a plakacik też jeden mogłabym dostać??

Posted

Magaa, ja cie wyczulam od razu :) wiedziałam ze nie odmówisz:) po oczach poznałam, ciesze się jesteś na dogo.
Pozdrawiam Beata :)

Kika.. jak ładnie poprosisz to może, może :P jak tylko dostane to zadzwonię :)

Dzisiaj do adopcji poszla mloda sunia benia. za dwa tygodnie sprawdzę czy wszystko w porzadku bo jakos dziwnie nie miala ochoty wyjezdzac z Kruszewa, od mamy :(
No i dokarmiana kotka, po sterylce dzisiejszej zamieszkala u mojego znajomego.
Oby tak dalej :) (tfu, tfu, przez lewe ramie, aby nie zapeszyc)