Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maja602 napisał(a):
Jagoda to mix doga nie wyzła wejmarskiego ani asta.

jesteś pewna ?? Bo pani Wiesia mówi ze ona ma taki potężny astowaty łeb właśnie i ciężko powiedzieć po czym ona moze byc ... :/ Jeśli jest dogowata to trzeba uderzac do "dogów " moze by jej domek pomogli znaleźć... :( Ktos wie do kogo ?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Owieczka napisał(a):
jesteś pewna ?? Bo pani Wiesia mówi ze ona ma taki potężny astowaty łeb właśnie i ciężko powiedzieć po czym ona moze byc ... :/ Jeśli jest dogowata to trzeba uderzac do "dogów " moze by jej domek pomogli znaleźć... :( Ktos wie do kogo ?

Jestem pewna na tyle, na ile widzę na zdjęciu. Asty według mnie są niższe. Głowy mają masywne ale pyszczki krótsze. Moim zdaniem dogowata. Śliczna.

Posted

Uwaga, uwaga!!!
Dziś w Lesznowoli jayo widziała Szpilkę!
Suczka kręciła się po polach w okolicach ul. Szkolnej, czyli około 4km od miejsca zaginięcia!
Nadal jest nieufna, ma na łapie zagojoną ranę, ale nie wygląda źle.
Jak przeżyła zimę, nie wiadomo. Minęło 10 miesięcy od zaginięcia

Potrzebna pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń i namierzaniu suczki.
Kto jest z Lesznowoli, Nowej Iwicznej, Mysiadła lub Piaseczna i może pomóc?

Posted

Właśnie przeczytałam. Niestety przed świętami nie dam rady. Tak wyszło, że zostałyśmy z mama same ze sprzątaniem domu i ogrodu :( Wszystko się psuje jak na złość :( nie dam rady najzwyczajniej w świecie :( bardzo żałuję.

Posted

Ja poproszę o zdjęcia tych najmniejszych suczek...
niby to schronisko jest w linii prostej niedaleko, ale ode mnie to trzeba przez Różan jechać... Ile to km od Różana? a ile od Ostrołęki?

Posted

Byłyśmy dziś ;) super niedziela. Wycałowałam i wymiziałam się za wszystkie czasy :) a może ktoś chce wełnę na sweterek? Sporo dziś wyczesałyśmy :)