Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']Kto jeszcze dołączy do tego sympatycznego wyścigu?[/quote]

Ja dołączyłam :razz: a razem ze mną cztery domy w Polsce (no dobra, w południowo-wschodniej jej części).

Czy fakt, że zbiera 5 "gospodarstw domowych" nie będzie potraktowane przez szacowne jury jako niedozwolony doping ? :evil_lol:

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sądzę że mogą-bo to to samo tworzywo,nie uznam Cie za oszustkę:)
a co do dopingu-hmmm ja też nie zbieram sama,u mnie się kumulują 2 mieszkania z Krakowa,trzy domy Sławkowskie i dwa mieszkania Sosnowieckie:)

Posted

Obleciałam wszystkich i zażądałam nakrętek:evil_lol: Nawet majstrów na budowie molestowałam. Patrzyli jak na wariatkę, ale w końcu inwestorka ma prawo mieć kaprysy;) :evil_lol: Zapytali tylko uprzejmie czy mogą najpierw skonsumować to co jest w środku:evil_lol:

Posted

no to widze że niktórzy już mogą zacząć wysyłac-proponuje znaleźć jeszcze pudełeczko zeby wrzucać i czekac aż się zapełni a później tylko z nim na poczte i zaadresować dokładnie wg instrukcji w pierwszym poście:krolik:

Posted

[quote name='Kara.'] Zapytali tylko uprzejmie czy mogą najpierw skonsumować to co jest w środku:evil_lol:[/quote]

I co ? Pozwoliłaś im ???? :evil_lol:

Posted

Ja mam jeszcze takie pytania: czy mogą też być takie nakrętki że tak powiem niestandardowe? Mam na myśli np. po Nestea albo po kefirze w butelce? Oczywiście też plastikowe, tyle że większe a niższe.

Posted

[quote name='beam6']I co ? Pozwoliłaś im ???? :evil_lol:[/quote]

[quote name='basiapron']ja bym nie pozwoliła-co oni sobie myślą,szefowej trzeba słuchac:evil_lol:[/quote]

Pozwoliłam;) Doszłam do wniosku, że napoje gazowane bez gazu mogą zwarzyć im humory a możliwości zemsty mają ogromne:evil_lol:

Posted

[SIZE=2]"Zbieramy wszystkie plastikowe nakrętki ( po sokach, napojach, środkach chemicznych, przemysłowych)"

To z bloga. Może upchnąć to w pierwszym poście?
[/SIZE]

Posted

My też zbieramy korki. :) Moi rodzice dowiedzieli się o tej akcji od pracowników hurtowni spożywczej. Nawet w sklepie mamy pudełeczko z napisem zbieramy korki na wózek inwalidzki dla dziecka i dużo klientów je przynosi :multi: Od znajomych też zbieram. :lol: Wszystkie nakrętki oddajemy do tej hurtowni. Zawsze jest tam duża górka usypana z korków na którą tak miło jest popatrzeć. :)

Posted

A ja to w ogóle jestem nie z tego świata chyba. Dopiero teraz się o tym dowiedziałam. :oops:
A wczoraj wieczorkiem zrobiliśmy z synem napad rabunkowy na osiedlowy kosz. Pogrzebaliśmy i udało się odzyskać trochę koreczków. To musiało bardzo ładnie wyglądać jak tam nurkowaliśmy. :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja słyszałam, że na jeden wózek potrzeba aż tony nakrętek...

W moim mieście też są zbierane - ja osobiście mam już kilogramowy worek... Mam nadzieję, że Polacy pokażą, że mają serce![/quote]
bardzo prawdopodobne że tony,bo to by było jakies 250 000 nakrętek,ale jak widzę że niektórzy po koszach nawet grzebia to wydaje mi się że ta tona się szybko zbierze:) jak się akcja skończy to znajdziemy następną:)

Posted

A ja namówiłam na zbiórkę osiedlowy barek/jadłodajnię/piwiarnię :evil_lol:.
Trochę żałowali, że nie kapsle od piwa - tego by nazbierali tonę w tydzień :diabloti: - ale przerób plasikowych też mają niezły (szef zaczął się nawet zastanawiać nad zmianą asortymantu napojów, kierując sie kryterium "jakie ma zamknięcie" - no burza mózgów poprostu była :multi:).

Posted

i ja dziś powiesiłam w kuchni reklamówkę na nakrętki - jest lato więc dużo wody sie pije, i żałuję, że wcześniej tu nie weszłam bo niedawno wyniosłam sporo butelek no i nakrętek do pojemnika na plastik - może w nocy zrobię małe kombinowanie przy nim bo on taki ażurowy jest :evil_lol:

Posted

Znalazłam coś takiego
[URL]http://www.wstalowej.pl/news.php?id=103[/URL]
[URL]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080531/AKTUALNOSCI/663067247[/URL]