andom Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi: Quote
Ziutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='andom'] I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote] To niedługo zaczniesz w nim nurkować tak jak MY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uważaj bo to naprawdę wciąga :diabloti: Quote
elmira Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='andom']zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote] Dzisiaj już go opróżniłam:eviltong: Quote
magda bb Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='ANETTTA']podnosze :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:kto dolaczy do ciułaczy[/quote] JAAAAA :multi: i wkręcam w to wszystkie moje dziewczyny w robocie :mad:;) Quote
Ziutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='elmira']Dzisiaj już go opróżniłam:eviltong:[/quote] No i tak trzymaj :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
elmira Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Ziutka']No i tak trzymaj :ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/quote] Nie wspomne, że razem z moim TZ-tem i Tz-tem andom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='elmira']Nie wspomne, że razem z moim TZ-tem i Tz-tem andom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki.... mam cały bagażnik w kombiaku :) tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg.... Quote
tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='beka']U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki.... mam cały bagażnik w kombiaku :) tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg....[/quote] Ale nakrętek. :crazyeye: Quote
Ziutka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='beka'] tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg....[/quote] Beka...o ile dobrze pamiętam to Beam6 jeździ w tamte strony i może zabierać nakrętki, Ona mieszka na Grochowie :roll: (mam nadzieje, że nic nie pokręciłam) Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='beka']U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki.... mam cały bagażnik w kombiaku :) tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg....[/quote] Ja liczę na to, że Beam6 będzie wozić nakrętki do Zamościa. ja jej będe przekazywać, a wcześniej mogę odbierać od Ciebie Quote
elmira Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja wysyłam jutro, to co mam. Przypuszczam, że bedzie tego, ok. 2kg. Beka 20 kg?:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Zmysł']Ja liczę na to, że Beam6 będzie wozić nakrętki do Zamościa. ja jej będe przekazywać, a wcześniej mogę odbierać od Ciebie[/quote] Czyli nic nie pokręciłam z Beam6 :cool3: :eviltong: Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='andom']zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote] Witamy i bardzo się cieszymy:multi: Quote
andom Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 witam również bardzo serdecznie i pozdrawiam :) zaraz uderzam do sąsiadki niech też zbiera:) i namówię teściową!!! Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='andom']witam również bardzo serdecznie i pozdrawiam :) zaraz uderzam do sąsiadki niech też zbiera:) i namówię teściową!!![/quote] cały naród zbiera nakrętki:multi::multi::multi: Quote
elmira Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Zmysł']cały naród zbiera nakrętki:multi::multi::multi:[/quote] W końcu nas rozlicza za wpędzanie ludzi w nerwice natręctw, w manie, w nałogi ;) Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Kara.']No fakt. Kija brakowało. I te oczka takie rozbiegane:evil_lol: W takim razie to jest Kosmiczny Turtles:diabloti:[/quote] A w takim razie kto to jest? [img]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-102.gif[/img] Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='elmira']W końcu nas rozlicza za wpędzanie ludzi w nerwice natręctw, w manie, w nałogi ;)[/quote] może tak być. ale do tej pory zbierze się wiele ton nakrętek;) Quote
elmira Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Zmysł']może tak być. ale do tej pory zbierze się wiele ton nakrętek;)[/quote] To przyjmujemy odpowiedzialność zbiorową?:cool3: Quote
andom Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 o rany... I następna odpowiedzialność na głowie... To jest chyba moje przeznaczenie.... :evil_lol: Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 trzeba jednak uważać, żeby nie przeciążać głowy [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-174.gif[/img] Quote
Kara. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Zmysł']A w takim razie kto to jest? [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-102.gif[/IMG][/quote] To ja:crazyeye: Wczoraj o 23.30:mdleje: Quote
basiapron Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 wow,no patrzcie,a na poczatku sie martwiłam że nikt wątku nie zauważy,pamiętajcie żeby podpisywać paczki "DOGOMANIACY" to będzie później o nas w gazetach:) nie no,chodzi mi głównie o to że może dzięki temu niektórzy zwrócą uwage na los psów przy okazji. Quote
Recommended Posts