Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andom'] I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote]
To niedługo zaczniesz w nim nurkować tak jak MY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Uważaj bo to naprawdę wciąga :diabloti:

Posted

[quote name='andom']zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote]

Dzisiaj już go opróżniłam:eviltong:

Posted

[quote name='ANETTTA']podnosze :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:kto dolaczy do ciułaczy[/quote]

JAAAAA :multi: i wkręcam w to wszystkie moje dziewczyny w robocie :mad:;)

Posted

U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki....
mam cały bagażnik w kombiaku :)
tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg....

Posted

[quote name='beka']U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki....
tylko jak to wysłać? tak jest najmarniej ze 20 kg....[/quote]

Ale nakrętek. :crazyeye:

Posted

[quote name='beka']
Beka...o ile dobrze pamiętam to Beam6 jeździ w tamte strony i może zabierać nakrętki, Ona mieszka na Grochowie :roll: (mam nadzieje, że nic nie pokręciłam)

Posted

[quote name='beka']U mnie w pracy bardzo się przejeli prośba o nakrętki....
Ja liczę na to, że Beam6 będzie wozić nakrętki do Zamościa. ja jej będe przekazywać, a wcześniej mogę odbierać od Ciebie

Posted

[quote name='Zmysł']Ja liczę na to, że Beam6 będzie wozić nakrętki do Zamościa. ja jej będe przekazywać, a wcześniej mogę odbierać od Ciebie[/quote]
Czyli nic nie pokręciłam z Beam6 :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='andom']zostałam wkręcona w nakrętki :) hihihihihi Teraz mam przymus kupowania wszystkiego w plastiku :) I koło śmietnika mam taki piękny pojemnik na plastik :multi:[/quote]
Witamy i bardzo się cieszymy:multi:

Posted

[quote name='andom']witam również bardzo serdecznie i pozdrawiam :)

zaraz uderzam do sąsiadki niech też zbiera:) i namówię teściową!!![/quote]
cały naród zbiera nakrętki:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Kara.']No fakt. Kija brakowało. I te oczka takie rozbiegane:evil_lol: W takim razie to jest Kosmiczny Turtles:diabloti:[/quote]
A w takim razie kto to jest?

[img]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-102.gif[/img]

Posted

[quote name='elmira']W końcu nas rozlicza za wpędzanie ludzi w nerwice natręctw, w manie, w nałogi ;)[/quote]
może tak być. ale do tej pory zbierze się wiele ton nakrętek;)

Posted

wow,no patrzcie,a na poczatku sie martwiłam że nikt wątku nie zauważy,pamiętajcie żeby podpisywać paczki "DOGOMANIACY" to będzie później o nas w gazetach:) nie no,chodzi mi głównie o to że może dzięki temu niektórzy zwrócą uwage na los psów przy okazji.