Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po pierwsze primo - [B]Flaire[/B], my nie żyjemy w Stanach tylko w Polsce :roll:
Po drugie primo - pani sędziująca jacki była Polką jak najbardziej ;) :diabloti:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='zadziorny']Po pierwsze primo - [B]Flaire[/B], my nie żyjemy w Stanach tylko w Polsce :roll:
Po drugie primo - pani sędziująca jacki była Polką jak najbardziej ;) :diabloti:[/quote]Mnie chodziło tylko i wyłącznie o to, że sędziowie moga miec swoje zasady - w końcu to ich prawo.

A przykład Stanów podałam, żeby pokazać, że Twoje stwierdzenie, że
[quote name='zadziorny']W innym przypadku przedstawiciele ras rzadkich (np. terier irlandzki), które często występują na wystawach samotnie, nie mieliby żadnych szans na zrobienie championatu[/quote]
jest nie do końca trafne. ;-)

Posted

Słuchajcie, mili Russellowcy... Co byście powiedzieli na to, żeby zmienić tytuł Waszego topiku na "jack i parson russel terriery"? W końcu mamy to wielbicieli obydwu ras?

Posted

[quote name='Flaire']Słuchajcie, mili Russellowcy... Co byście powiedzieli na to, żeby zmienić tytuł Waszego topiku na "jack i parson russel terriery"? W końcu mamy to wielbicieli obydwu ras?[/quote]
Jestem za !

Posted

Gratuluję zwycięzcom. Zdjęcia jak zawsze super. :)

A Gracja też mi sie bardzo podoba.
Ale zakochana jestem w Elzie:loveu: .

[quote name='PARSONRK']Ludek, tu w M0 startujesz w PPA Płock ??[/quote]

Tak, ale tylko w niedzielę. W sobotę wystawa w Łodzi.

[quote name='Flaire']Słuchajcie, mili Russellowcy... Co byście powiedzieli na to, żeby zmienić tytuł Waszego topiku na "jack i parson russel terriery"? W końcu mamy to wielbicieli obydwu ras?[/quote]

Jestem jak najbardziej za :).

Posted

[quote name='Ludek']Gratuluję zwycięzcom. Zdjęcia jak zawsze super. :)

A Gracja też mi sie bardzo podoba.
Ale zakochana jestem w Elzie:loveu: .

Jestem jak najbardziej za :).[/quote]

Ja też jestem za!!!
[B]LUDEK - [/B]Cieszę się, że Elza ma taką miłośniczkę, chociaż teraz, biedna, jest wykończona po szczeniakach - dały jej nieźle w kość. Mam nadzieję, że do "światówki" dojdzie do siebie i trochę "powojuje" na ringu:olympic:

Posted

[quote name='Malcharek Maria']Ja też jestem za!!!
[B]LUDEK - [/B]Cieszę się, że Elza ma taką miłośniczkę, chociaż teraz, biedna, jest wykończona po szczeniakach - dały jej nieźle w kość. Mam nadzieję, że do "światówki" dojdzie do siebie i trochę "powojuje" na ringu:olympic:[/quote]

To się spotkamy :)

Posted

[quote name='Ludek']To się spotkamy :)[/quote]

A może spotkamy się wcześniej tzn. w Czaplinku? Cieszyłabym się niezmiernie:multi:

Posted

Cześć Ziomale,
gratulujemy opolskiego sukcesu. :loveu: Do Bytomia jednak nie jedziemy, mamy maturę i inne sprawy organizacyjne. musimy być czujni. A tropić bedziemy jesienią. Wyjeżdżamy z Maxem na cały czerwiec pomalować na plenerach, później Mazury i co tam jeszcze wymyślimy, więc nie będziemy mieć czasu na naukę. Mały tropi jak na razie stajenne koty:diabloti: Pozdrawiamy.

Posted

[B]Wrona[/B], szkoda, że Was nie będzie:-( , - to może Kraków? Ja bym chciała do Czaplinka, ale mąż marudzi, że za daleko, w każdym razie cały czas nad nim pracuję, jeszcze żeby były gwarancje dobrej pogody to by można na dłużej zostać...:roll:
A maturę też mamy, a właściwie syn. Dzisiaj jak wrócił po polskim to stwierdził, że matura była jak pizza: prosciuto!:razz: Jutro angielski i potem biologia i chemia, nie będzie lekko, ale on jest zdolniacha, więc się nie martwię.:eviltong:
Zazdroszczę tych plenerów, ja co prawda malować nie umiem, ale popatrzyłabym na piękne plenery...eh! :p

Posted

[quote name='Malcharek Maria']A może spotkamy się wcześniej tzn. w Czaplinku? Cieszyłabym się niezmiernie:multi:[/quote]
Ludek nie jedzie do Czaplinka...:shake:
Szczeniaczek Elzy jest cudny :p , a gdzie fotki reszty :mad:

Posted

Ziomalko, to ta tak jak u nas, nasz syn też jest po polskim, a przed angielskim, matmą i informatyką, a ja się gubie w tej nowej maturze, dziwna jakaś. :roll: Kraków, to czerwiec bedziemy 200km od ale na pewno się gdzieś na wystawie jeszcze spotkamy. Musimy z Maxem przegladnąć grafik.

Posted

A teraz jacki:

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2623/jackusie16fa.jpg[/IMG] [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/305/jackpiesek25km.jpg[/IMG]

Posted

i następne pieski

[IMG]http://img349.imageshack.us/img349/1108/jackpiesek47tm.jpg[/IMG] [IMG]http://img277.imageshack.us/img277/5390/jackpiesek59gj.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...