GameBoy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 zaproponowałam tymczas wczoraj ale w wawie, poki co szuka chyba Gosia blizej zreszta ja bede w Wawie w poniedzialek wiec wtedy mala moze przyjechac Quote
supergoga Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Od jutra wieczorem sprawy naszych psiaków przejmuje czasowo Rene&Rabik. Jesli tymczasik byłby aktualny i znajdziemy transport - byłoby super. Tymbardziej że na trasie Poznań - Warszawa może będę szukałą transportu dla ślimaków :evil_lol: Quote
halbina Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Podrzucamy! a Supergodze życzymy wspaniałęgo urlopu! Odpocznij! Quote
supergoga Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Nie wiem, jak to bęzie. Tyle spraw mam pozaczynanych i w nerwach jestem, czy sie uda. Tu i tam brak wieści. Tez się martwie. Nic nie gotowe do wyjazdu, a ja jeszcze przewalam te psiaki. Quote
GameBoy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 czy mała do mnie przyjedzie? bukować dla niej miejsce? Quote
supergoga Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 BYłoby super. Zawsze z domku łatwiej ją wydać. Mała jest już odrobaczona, zaszczepiona, zdrowa. TYlko musimy transport poszukać. Pełnomocnictwo ma Rene&Rabik i Paweł. Wszystko wiedzą. Ja jestem pod telefonem. Quote
GameBoy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ok ja od poniedziałku jestem w Wawie, mala może przyjechać Quote
supergoga Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Gdyby znalazł się transport - zadzwońcie wcześniej do Pawła, żeby przygotował małą i jej książeczkę. Quote
supergoga Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Mała ma: allegro alegratkę kupsprzedaj eurocity 4łapy cafeanimal i naszą stronę Fundacji. TRyle że zdjęcia sa tylko te 4 z wątku, na rękach. Może jeśli będzie u Ciebie i zrobisz nowe - to wstawimy na ogłoszenia. A może akurat do końca tygodnia ktoś ją pokocha? Napisz mi jak możesz adres meilowy. Wysłałabym Ci naszą umowę adopcyjną. Jesli pójdzie do domku - to byś ją dała do podpisania (oczywiście jeśli masz gdzie wydrukować). jak nie, wyslę Ci pocztą. I wielkie dzięki. Teraz kontakt w sprawie malutkiej przejmue Rene&Rabik. Ja od jutra rana - bez betu, tylko telefon. Rene ma w razie czego. Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 GameBoy napisał(a):moje namiary macie? Ja nie mam, jeślibym mogła prosić o podanie na pw. We wtorek będę dokładnie wiedziała kiedy przywiozę małą (czekam tylko na decyzję TZ, kiedy będzie w Wa-wie) Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witam! Czy Alfa będzie małym pieskiem? Bo mam osobę chętną na zaadoptowanie małej suni... Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rozmawiałam z Supergoga.Porozmawiam też dziś ze znajomą..jeżeli się zgodzi,to Alfunia miałaby domek pod Zmigrodem. Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Właśnie się dowiedziałam,ze Alfa ma już domek,ale jest jeszcze inna malutka sunia..tak?:) Quote
Edi100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agnieszkal2 napisał(a):Rozmawiałam z Supergoga.Porozmawiam też dziś ze znajomą..jeżeli się zgodzi,to Alfunia miałaby domek pod Zmigrodem. Pod Żmigrodem?:crazyeye: Ja mieszkam w Żmigrodzie:lol:( dolnośląskie) Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agnieszkal2 napisał(a):Właśnie się dowiedziałam,ze Alfa ma już domek,ale jest jeszcze inna malutka sunia..tak?:) Wysłałam Tobie pw Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Potwierdzam, dowiedziałam się dosłownie przed chwilą ALFA idzie dzisiaj po południu do nowego domku :loveu::multi: Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tak,tak,to w okolicach "tego" Żmigrodu:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Beta też jest cudna...może uda mi się ją namówić..ale nie obiecuję,bo to nie moja decyzja:) Quote
Edi100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='agnieszkal2']Tak,tak,to w okolicach "tego" Żmigrodu:evil_lol: Może jestes z okolic? Gdyby tak to bysmy siły połączyły bo mnie już sił samej brakuje:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116648 Quote
Recommended Posts