SZPiLKA23 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Rybka_39']Ja się boję co tu się będzie działo w Wielkanoc:siara:[/quote] To beda jaja:diabloti::evil_lol: Quote
viverna Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 jaja to zawsze będą a co ze zdjęciami?? :p:diabloti: (może nie samych jaj, ale Lejdi zjadającej jaja to owszem) Quote
Reksiu21 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Na zdjecia musicie poczekac.:eviltong: dzisiaj caly dzien praca, a w poniedzialki i wtorki niemam mnie w pracy, a wiec i rowniez niema mnie przy komputerze.:razz: Quote
Margo05 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 cóż, pozostaje nam uzbroi się w cierpliwość :) Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Moze teraz zdjęcie Lejsi? Z jajeczkiem? :roll::evil_lol: Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pewqnie i tutaj będą foty...dajcie Reksiowi trochę czasu...A Lejdi troche tłusta się zrobiła po sterylce i braku ruchu...może w kadr sie nie mieści.:evil_lol::loveu: Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='gagata']Pewqnie i tutaj będą foty...dajcie Reksiowi trochę czasu...A Lejdi troche tłusta się zrobiła po sterylce i braku ruchu...może w kadr sie nie mieści.:evil_lol::loveu:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Lejdi ćwiczymy: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: bo grubasek śmigać nie może po śniegu jak Poziomka :Dog_run: Quote
Reksiu21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Zdjecia zrobie, jeszcze w tym tygodniu, ale narazie dzisiaj byla sesja zdjec mojego tymczasowicza Agriego, bo go dzis zaczynam oglaszac. A Lejdi dzis mi wylazla na podworku z oborzy ktora na sobie miala. Juz sie przerazilam ze pogoni niewiadomo gdzie. Zawolalam pierwszy raz ale ona musiala sie chwilke wyganiac, po polach, i wokolo domu, to odczekalam pare minut, i jeszcze raz zawolalam, a ona jak burza przybiegla do mnie i sie na grzbiet przedemna rzucila, merdajac ogonem jak szalona.:loveu::loveu: Ona jest taka zmknieta w sobie, dluzej jej zajmuje zeby sie do czlowieka przyzwyczaic, ale zaczyna sie ozywiac, juz niejest taka przerazona jak na poczatku. Pozatym jest bardzo grzeczna, jak zostaje sama to lezy i czeka az sie przyjdzie. Bedzie jakas rodzinka miala z niej pocieche. Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A co Poziomka sobie pobiegała to Lejdi też tak chce :eviltong: :evil_lol: Fajne te niuńki :loveu: Quote
żaba88 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Reksiu21']jak burza przybiegla do mnie i sie na grzbiet przedemna rzucila, merdajac ogonem jak szalona.:loveu::loveu:[/quote] Gdybyś nie napisała że to o Lejdi chodzi nigdy bym nie uwierzył! Quote
Reksiu21 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A Lejdi jest troche niezadowolona z powodu diety jaka jej zastosowalam.:evil_lol: Niezly z niej lakomczuch. Jak dzis dalam jej i Poziomce smakolyki, to ona tylko czekala az Poziomka podniesie glowe, zeby jej wyrwac z pod nosa. Jak burza rzucala sie w jej kierunku, ta nawet nieweidziala co to bylo, taka Lejdi szybka sie okazala.:diabloti: A pozatym to musze powiedziec ze cudownie chodzi na smyczy. Absolutnie nieciagnie, patrzy sie caly czas na czlowieka, i krok za kroczkiem idzie, zeby nawet troszeczke niepociagnac. Psa na smyczy wogole nieczuc.:loveu: Czy ona zawsze tak chodzila, czy to zasluga Zaby???:cool3: Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To Zaba tak z Lejdi spacerował i jego Słoneczko....:loveu: Quote
żaba88 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Tu nie ma żadnej mojej zasługi. Każdy spacer z Lejdi tak wyglądał. Dobrze była wychowana. Smycz zawsze musiałem "nosić" bo wisiała często. Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Reksiu21']A Lejdi jest troche niezadowolona z powodu diety jaka jej zastosowalam.:evil_lol: Niezly z niej lakomczuch. Jak dzis dalam jej i Poziomce smakolyki, to ona tylko czekala az Poziomka podniesie glowe, zeby jej wyrwac z pod nosa. Jak burza rzucala sie w jej kierunku, ta nawet nieweidziala co to bylo, taka Lejdi szybka sie okazala.:diabloti: A pozatym to musze powiedziec ze cudownie chodzi na smyczy. Absolutnie nieciagnie, patrzy sie caly czas na czlowieka, i krok za kroczkiem idzie, zeby nawet troszeczke niepociagnac. Psa na smyczy wogole nieczuc.:loveu: Czy ona zawsze tak chodzila, czy to zasluga Zaby???:cool3:[/quote] Zuch laska:loveu: Quote
albiemu Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Żaba to naprawdę przyztojniak więc sama bym dała sobie smycz założyć i tak krok za krokiem .... Lejdi jak widzę serca kradniecie razem z Poziomką :) i dlaczego mnie to nie dziwi? :loveu: Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='albiemu']Żaba to naprawdę przyztojniak więc sama bym dała sobie smycz założyć i tak krok za krokiem .... Lejdi jak widzę serca kradniecie razem z Poziomką :) i dlaczego mnie to nie dziwi? :loveu:[/quote] Ciotki normalnie podrywaja Żabe :roll: Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='gagata']Eee,Zaba już poderwany....my tylko sobie marzymy.....:loveu::eviltong:[/quote] Szkoda............:roll::roll::roll: Quote
gagata Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Eee,Zaba już poderwany....my tylko sobie marzymy.....:loveu::eviltong: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A może odbijemy Żabulka, co? :diabloti: Quote
żaba88 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dlaczego na tym forum nie ma więcej facetów? Kobity by mniej wariowały :roll: Quote
Recommended Posts