Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewqnie i tutaj będą foty...dajcie Reksiowi trochę czasu...A Lejdi troche tłusta się zrobiła po sterylce i braku ruchu...może w kadr sie nie mieści.:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='gagata']Pewqnie i tutaj będą foty...dajcie Reksiowi trochę czasu...A Lejdi troche tłusta się zrobiła po sterylce i braku ruchu...może w kadr sie nie mieści.:evil_lol::loveu:[/quote]
:roflt::roflt::roflt:

Lejdi ćwiczymy: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: bo grubasek śmigać nie może po śniegu jak Poziomka :Dog_run:

Posted

Zdjecia zrobie, jeszcze w tym tygodniu, ale narazie dzisiaj byla sesja zdjec mojego tymczasowicza Agriego, bo go dzis zaczynam oglaszac.
A Lejdi dzis mi wylazla na podworku z oborzy ktora na sobie miala. Juz sie przerazilam ze pogoni niewiadomo gdzie. Zawolalam pierwszy raz ale ona musiala sie chwilke wyganiac, po polach, i wokolo domu, to odczekalam pare minut, i jeszcze raz zawolalam, a ona jak burza przybiegla do mnie i sie na grzbiet przedemna rzucila, merdajac ogonem jak szalona.:loveu::loveu:
Ona jest taka zmknieta w sobie, dluzej jej zajmuje zeby sie do czlowieka przyzwyczaic, ale zaczyna sie ozywiac, juz niejest taka przerazona jak na poczatku.
Pozatym jest bardzo grzeczna, jak zostaje sama to lezy i czeka az sie przyjdzie. Bedzie jakas rodzinka miala z niej pocieche.

Posted

[quote name='Reksiu21']jak burza przybiegla do mnie i sie na grzbiet przedemna rzucila, merdajac ogonem jak szalona.:loveu::loveu:[/quote]

Gdybyś nie napisała że to o Lejdi chodzi nigdy bym nie uwierzył!

Posted

A Lejdi jest troche niezadowolona z powodu diety jaka jej zastosowalam.:evil_lol:
Niezly z niej lakomczuch. Jak dzis dalam jej i Poziomce smakolyki, to ona tylko czekala az Poziomka podniesie glowe, zeby jej wyrwac z pod nosa. Jak burza rzucala sie w jej kierunku, ta nawet nieweidziala co to bylo, taka Lejdi szybka sie okazala.:diabloti:

A pozatym to musze powiedziec ze cudownie chodzi na smyczy. Absolutnie nieciagnie, patrzy sie caly czas na czlowieka, i krok za kroczkiem idzie, zeby nawet troszeczke niepociagnac. Psa na smyczy wogole nieczuc.:loveu:
Czy ona zawsze tak chodzila, czy to zasluga Zaby???:cool3:

Posted

[quote name='Reksiu21']A Lejdi jest troche niezadowolona z powodu diety jaka jej zastosowalam.:evil_lol:
Niezly z niej lakomczuch. Jak dzis dalam jej i Poziomce smakolyki, to ona tylko czekala az Poziomka podniesie glowe, zeby jej wyrwac z pod nosa. Jak burza rzucala sie w jej kierunku, ta nawet nieweidziala co to bylo, taka Lejdi szybka sie okazala.:diabloti:

A pozatym to musze powiedziec ze cudownie chodzi na smyczy. Absolutnie nieciagnie, patrzy sie caly czas na czlowieka, i krok za kroczkiem idzie, zeby nawet troszeczke niepociagnac. Psa na smyczy wogole nieczuc.:loveu:
Czy ona zawsze tak chodzila, czy to zasluga Zaby???:cool3:[/quote]

Zuch laska:loveu:

Posted

Żaba to naprawdę przyztojniak więc sama bym dała sobie smycz założyć i tak krok za krokiem ....

Lejdi jak widzę serca kradniecie razem z Poziomką :) i dlaczego mnie to nie dziwi? :loveu:

Posted

[quote name='albiemu']Żaba to naprawdę przyztojniak więc sama bym dała sobie smycz założyć i tak krok za krokiem ....

Lejdi jak widzę serca kradniecie razem z Poziomką :) i dlaczego mnie to nie dziwi? :loveu:[/quote]

Ciotki normalnie podrywaja Żabe :roll: